Komentari

filmskegreske.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Vojvotkinja

    Čula sam da je film tipično američko sranje.
    P.S. Hvala na podršci, brate :)

    avatar

    19.12.2006. (14:37)    -   -   -   -  

  • predivlja da bude pitoma

    ..a ja znam da film nije "sranje".. nije uopće ni "jezovit".. već muzika stvara taj "ugođaj.. vidim da si posjetio http://www.moviemistakes.com/film927
    ali nisi dodao:
    Factual error: Jennings says that the name of Megiddo derives from Armageddon and that it is south of Jerusalem. In actual fact, Megiddo is the source of the word Armageddon, not the other way around, and it is a long way north of Jerusalem.

    :p

    by: divlja mačka

    avatar

    19.12.2006. (14:49)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Meni je jasno ali tebi nije. Odgovor glasi: Naličje je: druga strana čega, skrivena strana čega, zadnja strana čega, strana koja se ne vidi na prvi pogled. Novac ima avers = lice i revers = naličje itd. Čovjek nije stvoren na ičije naličje već na sliku i priliku. Češće koristi rječnik hrvatskog jezika da saznaš značenje riječi. Budući da se baviš filmskim recenzijama vrlo je važno da točno barataš značenjima, jer je i bez toga teško prenositi sadržaj iz jednog, primarno likovnog medija, u drugi, jezični.
    Pozdrav

    avatar

    19.12.2006. (15:15)    -   -   -   -  

  • filmske greske

    @ vojvotkinja - ma nije film baš sranje, sranje je ovaj novi omen, 666, koji od a do ž kopira stari, tj, doslovni je remake, ali i stara verzija je puna rupa u radnji i nije me se baš dojmila..

    @ divlja mačka - nisam spomenuo tu grešku jer je nije našao nitko od ljudi koje znam, a ni gazda Jon Sandys .. dobili smo je mailom od nekog čitatelja.. dakle, nisam posjetio moviemistakes, da ne dođe do zabune, nego surađujem s njima i stalno sam tamo gore, ovaj sam blog napravio samo da malo filmske greške približim normalnom hrvatskom blogeru koji baš ne voli engleski jezik, a zanima ga navedena problematika... pozdrav i uživaj

    @ ljelja - zahvaljujem na opširnom objašnjenju, ali mislim da takve stavri nisu bitne, kao što sam naveo, prosječnom hrvatskom blogeru.. a i ne volim baš da se neko drži, kak se veli, pijan plota, kolko god to bil ostručno... priznajem pogrešku i zahvaljujem na ispravci, ali, ma dooobro je, cool down .. pozz :)

    avatar

    19.12.2006. (19:42)    -   -   -   -  

  • Vojvotkinja

    Eh, da izvinjavam se, ja sam i čula o omenu 666, a ne o ovom prvom. :)

    avatar

    19.12.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    hehe, kako ne kužiš, mali je D' Devil, on vrišti ultrazvično & trbuhozborno ;)
    novi nisam gledao, ali stari sam gledao ko klinac i nikakve greške tu nisu bile važne, bio je važan ugođaj.

    avatar

    19.12.2006. (22:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...