Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • Marijan M. (34)

  još jedan veliki Nobilov poraz...s obzirom koliko košta, taj fiškal ima uvjerljivo najgori skor u kaznenim predmetima...

  avatar

  19.12.2006. (13:49)    -   -   -   -  

 • Penelopa

  Odličan blog.

  avatar

  19.12.2006. (14:00)    -   -   -   -  

 • roko

  Odlican blog, slazem se,.

  avatar

  19.12.2006. (21:34)    -   -   -   -  

 • Kemoterapija

  Nije odličan blog, nego je odličan Peratović! Kad je riječ o Petraču, onda valja reći da njegove završne riječi, koje navodiš, govore o tome da je vrlo blago osuđen. Lova je velika, a ni planovi za druge otmice nisu bili ništa manji. Ja bih, ovoga trenutka, pristao za tu lovu odležati i 10 godina. To je oko 6000 eura mjesečno, a za to bi trebalo raditi, kako je svojedobno rekao Igor Mandić, dakako rugajući se, punih pet minuta! Kad je pak riječ o Nobilu, ah što reći? Sam je u petak rekao da je sve odradio, "kao kirurg", a da tek čeka ponedjeljak da vidi hoće li pacijent preživjeti Nobilovu kirušku vještinu. Nobilo, Krsnik, Olujić i sličnici su samo pozeri. Neki od njihovih tekstova sam pročitao, pa mogu reći da su - polupismeni pozeri! Sretni ti i berićetni blagdanski dani, a posebno uspješna iduća nam godinica.

  avatar

  20.12.2006. (10:08)    -   -   -   -  

 • Kemoterapija

  Kad je, pak, riječ o naknadnim svjedočenjima, Salaj i ostale sitne duše pravedne, baš su mi simpa. Svatko piše ono što hoće, onoga čega se sjeća, a sjećanje nije neki naročito pametan svjedok. Sjećanje Ankice Tuđman i slične trice i kučine! Međutim, to nije neka današnja posebnost. Oduvijek je tako bilo. Oduvijek je laž postajala istinom. Baš jučer, dok sam radio nešto, a iza mene trajala TV emisija Najslabija karika. Ne znam koje je točno pitanje bilo postavljeno, ali odgovor je bio da je Svetome Pavlu u Rimu odrubljena glava. A to nije točno. Naime, posljednje Pavlovo pismo svjedoči o tome da ide u prema budućoj Španjolskoj. Isto je tako postala istina da je sveti Petar ubijen u Rimu, a dokazano je da rečenik nije nikad vidio Rim. S obzirom na njegovu pamet, uvjeren sam da nije ni znao gdje je taj vražji Rim. Tako je i sa današnjim svjedočenjima. Svjedoci se javljaju kad je kao nastupila zastara. To bi se reklo, ne, kajgod svjedoci". Ili: svjedoci s vrlo7vrlo kratkim nogama!

  avatar

  20.12.2006. (10:25)    -   -   -   -  

 • Kreso Bilan

  Kemo, sjecam se tvog panegirika generalu Rojsu. (Ono sa snimanja iz Vukovara prije godinu-dviju... da ne trazim sada post). Tako se i ti sada pretvaras u borca za pravednu Hrvatsku i potvrdjujes vlastite rijeci o lazi koja postaje istina. Tko je jamio jamio je... je li Kemo?

  avatar

  20.12.2006. (11:41)    -   -   -   -  

 • Kemoterapija

  E, moj Krešo, valjda se sjećaš nečeg drugog. Ja sam napisao jedno moje svjedočanstvo o Rojsu. I sad taj isti tekst možeš naći na mome negdašnjem Blogu. Pa ga pročitaj i vidjet ćeš da se ničega ne sjećaš. A baš sam ovdje napisao da je sjećanje sasvim nepouzdan svjedok. Zato treba pisati istinu. Na primjer tu istinu o Rojsu kojoj sam svjedočio na Blogu drugi dan nakon što se dogodilo to što sam opisao. Ove godine nisam vidio malog Atilu, a ni Rojsa u Vukovaru. Ja, kad već hoćeš znati, imam puno bolje mišljenje o Rojsu nego o, na primjer, Vedrišu. Ili Gregoriću. Ili Valentiću... Hoćeš li da još nabrajam, Šokre moj Kratkopamtljivi.

  avatar

  20.12.2006. (15:14)    -   -   -   -  

 • OI

  Nobilo je cijelu karijeru izgradio na porazima.

  avatar

  22.12.2006. (18:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...