Komentari

midnightswan.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Ljubavi moja...

    Ne volim prva ostavljat komentare, al eto kad je već tako....
    Ako se želiš ostaviti ljubavnih postova, nema veze. Ja ću te i dalje čitati!
    poz.....

    avatar

    18.12.2006. (18:01)    -   -   -   -  

  • Život je duga cesta...

    da, i ja sam oduvijek sve doživljavala preosobno i preintezivno. A onda sam stala. Shvatila sam da se ne vrti cijeli svijet oko mene i zbog mene, te da neće zbog toga i stati ako mi se nešto ružno dogodi. A to ružno mi se znalo događati zato što sam neke stvari preintenzivno shvaćala, na neki svoj ludi način.

    Probaj malo poradit na toj rezerviranosti, ponekad zna dobro doći ;)

    avatar

    18.12.2006. (20:45)    -   -   -   -  

  • ..neke ljubavi su vječne..

    Hej, čestitam ti na 3 mjeseca pisanja, mnogo je to u našem blogerskom svijetu kad znamo da pojedinci odustaju nakon tek nekoliko postova.. Uh uh, jedna četvrtina je prošla, sad piši dalje i ne odustaj nikako :) ..
    Pozdravljam, hold on.. Ivona

    avatar

    19.12.2006. (23:45)    -   -   -   -  

  • Sienna

    Hej draga, tek sam sada vidjela ovaj i prošli post... Pretpostavljam da znam o čemu se radi pa mogu reći da te razumijem i suosjećam jer mi se dogodilo nešto slično prije 2 godine. Ali proći će i to. Ovakvi postovi su sasvim u redu, ljudi smo.
    Eh, da, i ja non-stop pjevušim Pravu ljubav, a ne volim našu estradu. Ako nešto trebaš, ostavi mi mail adresu pa se čujemo.
    Veeeeelika pusa. :)

    avatar

    20.12.2006. (00:53)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dobro jutro slatkice...kao prvo, ne trebaš se nimalo zabrinjavati i osjećati se, na neki način, krivom za svoje postove s ovom temom jer draga moja..zato smo i tu na blogu.hr...da dijelimo sve, baš sve...tugu, sreću, šalimo se itd. I mi svi možemo biti samo sretni što to dijeliš s nama. Poznajem jako dobro to raspoloženje, odnosno, neraspoloženje kojeg si opisala. Nasreću, i to brzo prolazi, pogotovo tada kad se sjetimo da sitnice život znače...kad se prisjetimo kolikim ljudima na ovoj našoj planetici je daleko teže i problematičnije. Znaš, sviđa mi se tvoje razmišljanje u vezi ljubavi i zaljubljivanja, općenito. I ja sam takva i to nije loša osobina, dapače. Hvala ti što si me spomenula i pozdravila u postu. Znaš da si mi jako draga i volim s tobom komunicirati...stvorili smo tu, na ovim stranicama, mnoga krasna virtualna prijateljstva i zbog toga imamo razloga biti sretni, bar po tom pitanju. Što se tiče mog posta...slažem se s tvojim komentarom jer zaista je jako bitno da se nađu takve osobe koje isto, ili slično razmišljaju skoro u svemu, tako i u seksu. Znaš već da ja stalno naglašavam kolik je bitna u seksu sloboda itd. Drago mi je da ti se dopadaju slike i ja mislim da one nadopunjavaju post na onaj pravi način. Pozdrav draga....cmokkkk.

    avatar

    23.12.2006. (08:10)    -   -   -   -  

  • teuta

    Slatkice...hvala ti na tom krasnom komentaru i krasnim željama povodom ovih blagdana i same Nove godine. Ja, zajedno sa svojim dragim, želim tebi i cijeloj tvojoj obitelji da ove blagdanske dane provedete u zdravlju, miru, veselju i ljubavi. Drago mi je što sam stekla toliko dobre virtualne prijatelje u koje svakako spadaš i ti. A Nova godina....zaista se nadam i želim, da nam svima bude pozitivna...naravno i svakako i uz puno dobrog seksa, ha ha. Pozdravček draga...cmokkkk.

    avatar

    24.12.2006. (22:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...