Komentari

mladizupeig.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Marina

    Jako je žalosno što je važno tko je za što zaslužan i koliko je tko zaslužan. Svaki veliki projekt se sastoji od niza ciljeva koji, da bi projekt uspio, moraju biti ispunjeni. Također je svaki cilj jednako važan i bez njega uspjeh ne bi bio potpun.

    Svaki pojedinac ili obitelj koja je doprinjela ostvarenju postavljenog cilja bi trebao u sebi biti sretan i zahvaljivati Bogu što je imao tu privilegiju bio sudionik tog procesa.
    Najljepši dar koji ste mogli dobiti, kao i svaki pojedinac koji je na bilo koji način sudjelovao u tom projektu, je osmijeh i riječ hvala od mladih koji su ostavili dio sebe u svima vama.
    Sigurna sam da niste mislili da je najvažnije nabrajati zahvale onome tko je za što zaslužan, ili biti ljut ukoliko netko nije spomenut, jer to nije prava svrha i cilj svega što je napravljeno.

    Svaki projekt treba i mora imati odgovornu osobu i kao takva ona mora na sebe pruzeti najveći teret, ali svaka karika je jedanako važna i jednako vrijedna, počevši od župnika vlč. Josipa Ćorića do obitelji koje su mlade ugostile, hranile i pozvale u svoje domove.
    Svi ste vi jednako vrijedni.

    avatar

    05.01.2007. (19:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...