Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Manistra

    jako se veselim utorku. otići ću u močvaru da vidim kako izgleda taj željko špoljar - špoky, o kojemu sam načula mnogo intrigantnih, proturječnih informacija.
    usput, bozzo, jesi se ti ono bio prijavio za autorske stipendije ministarstva? evo čujem da se božžo ismijavao tvojim kritičicama i da je od tvoje prijavnice i priloženih recenzijica napravio aviončiće i njima iz svog samotnog ureda u runjaninovoj gađao prolaznike. to je, mislim, vrlo ružno od njega.

    avatar

    18.12.2006. (13:56)    -   -   -   -  

  • zeko zna

    što se i ti ne popneš na pozornicu u močvari majo? da ne budete samo virtualni par.

    avatar

    18.12.2006. (14:25)    -   -   -   -  

  • miljenko

    ta agencija "kapa", pa to je za malo teže luzere!

    avatar

    18.12.2006. (14:40)    -   -   -   -  

  • znatiželjko

    a zašto se ovaj miljenko uzrujava, ko da ima pundravce u guzici?

    avatar

    18.12.2006. (15:00)    -   -   -   -  

  • BOLESLAV

    Bozzo, debilu, kaj ti moraš boldat svaku najidiotskiju informaciju? Ovih munjara mi je žao još više nego eventualista, ko su uopće ti jadni šupci, Kapa? Agencija? To mi zvuči toliko debilno da bi htio vidjet njihove slike. To je valjda skup nekih izgladnjelih štakora. O čemu pak ti pišu ne želim ni pomislit, valjda o svojim taticama i mamicama koji su ih obostrano uzimali u analne otvore. Bozzo, mogao bi ipak imat malo uredničkih intervencija, a na boldovat baš svaku idiotariju. Boldaj onda i da ću se ja sutra nakon trećeg piva oko deset navečer popišat u grmlju kod Tomislavca. Po tvojoj fotki iz Vijenca!

    avatar

    18.12.2006. (16:39)    -   -   -   -  

  • BOLESLAV

    A ti Many nemoj se interesirat za takve jadne debilčine jer te više neću htjet ni pogledat. Malo mi počinje ić na kurac tvoje razumijevanje za razno razne debile. Tako si čak bila blagonaklona i prema eventualistima. Počinjem sumnjati u tvoju oštroumnost i osjećaj za dostojanstvo. Iako te mnogo želim, zbog ovakvih idiotarija mogao bi postat vrlo bijesan.

    avatar

    18.12.2006. (16:42)    -   -   -   -  

  • zeko zna

    hajde, hajde ne zameći trag... dolijao.

    avatar

    18.12.2006. (16:50)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    draga moja Manistra (a.k.a. Maja Hrgović) nisam ni mislio da će stipendiju dobiti netko poput mene tko iza sebe još nema objavljenu knjigu, kao što nisam ni sumnjao da ćeš upravo ti najglasnije likovati kada tu stipendiju ne dobijem. međutim, isto sam tako jako dobro znao kako ćeš puna jala odšutjeti moju obavijest (objavljenu prije par dana) o odobrenim sredstvima koja su u proračunu grada Rijeke za 2007. predviđena za sufinanciranje moje knjige kritika.

    avatar

    18.12.2006. (18:46)    -   -   -   -  

  • limun

    oho bit će papira za brisanje šupka

    avatar

    19.12.2006. (11:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...