Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • domoljubni

    tako je to u hrvatskoj.

    avatar

    18.12.2006. (14:29)    -   -   -   -  

  • glas iz puka

    Jednog će se dana i u Hrvatskoj početi suditi ljudima poput Žužula ili Jurice. Kada, zavisi od građana, koji za sada samo šute i gledaju svoja posla!

    avatar

    18.12.2006. (15:55)    -   -   -   -  

  • sillyme

    Ne mogu vjerovat što se to događa, pardon, da se točnije izrazim, mogu vjerovat to što oni rade, ali da to samo tako prolazi, nikako. Već par dana pratim po novinama taj slučaj, i tretira se kao drugorazredna vijest, tamo na trećoj-četvrtoj stranici, mjesto da se digne takva frka, da svi lete s pozicija počevši s bahatom Kolindom. Pa u kakvoj ja to državi živim!!!BOŽE POMOZI!

    avatar

    18.12.2006. (19:20)    -   -   -   -  

  • ....:::: Amon Raa ::::....

    banana republjika, evo idemo redom, znam iz prve ruke slučaj kako je isto tako jedna osoba neću ju imenovat ali OZN-a zna prijavila slučaj prekršaja korištenja diplomacije u Bugarskoj za trgovinu i prebacivanje droge RH diplomatskim krugom, neki su prenosilia da nisu ni znali što!
    Ok, hajde recimo da nije strašno, no onda se jedan igrač pobuni i čudi pa na čemu ste vi ljudi ovo je diplomacija a ne transportno poduzeće za narkotike, njega zbuksaju, smijene, NJEGA tuže i ganjaju ! Mislim kriv je što nije uzeo novce !! I žali se lik po sudovima i sve... traje... dileri kuće grade... mislim mnogi naši ugledni manageri bave se trgovinom narkoticima i time financiraju svoje građevinske i ugostiteljske radove ! toliko o tome... stvarno trebalo bi ih sve smjenit UKLJUČUJUĆI KOLINDU ??!! Mislim kakvo je to ime? Kao Linda ?

    avatar

    19.12.2006. (03:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...