Komentari

daloogle.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ×ladyCapricorn×

    ei ti..:)..IMAM JOŠ JEDNU BLOG FRENDICU!!!..vohou..jea..tooo!..najdraza moja,nadam se da će ti ovaj blog pomoć da se oslobodiš svega što te muči il barem diela toga,meni pomaze:)..i isto tako se nadam da će duze trajat od prethodnika..ovih 20dana će proć,bez brige..i to jako brzo..još tjedan škole,izlasci,kave,tover centar(tako ga moja nona zove:)),urban,nova..maj brzdej..i bon vajazh:))..joj,tako sam sretna zbog tebe..ono što svaka od nas čeka dok ne dočeka..a ti evo jesi:)..uzvraćena ljubav..eh,kako je lijepo sjediti kraj tebe kad ti dođe njegova poruka..onda i ja shvatim da ipak postoji..i da se isplati čekati..ps.sad mi svira if you had a bad day..:)..poosa,voli te ana..

    avatar

    17.12.2006. (23:01)    -   -   -   -  

  • moRe neće studirat fiziku

    da nik kershaw:) optimistično. da. a niš...evo, pridružujem se pelikanu, još malo pa ideš...weeee. mislim, da, ono, kuiš, slabo mi je kad vidim koliko je ova gore napisala. a ja tu izbrljavila neš bezveze u 2 reda. dobro...nema veze! sve je to za ljude. samo da nas ne pokrije poljsko cvijeće. :) p.s. škola...fizika 80% komad, ostalo li-la...:( ajd...sija. :*

    avatar

    18.12.2006. (20:28)    -   -   -   -  

  • 80%ljudova je normalnije

    drago mi je da imaš blog!! i icq..vidiš,dani prolaze,još 2 tjedna i ideš.. želim ti sve najbolje za božić i novu i sretan put i mnogo,mnogo,mnogo zabave(a znam da ćeš je imat)u njemačkoj.. uživaj & pusa!! i kad se vratiš idemo van!!

    avatar

    22.12.2006. (12:32)    -   -   -   -  

  • ×ladyCapricorn×

    ei..)

    avatar

    22.12.2006. (16:59)    -   -   -   -  

  • ×ladyCapricorn×

    ei:)..odomorila se??..ja spavala do maloprie i sad ću opet..ti ideš za 6dana!..jebote,vrieme stvrano prolazi katastrofa brzo..moj mjehurić i ja smo se sprijateljili,još je malo nabubrio,ma simpa..evo tako..ne funkcioniram baš pa idem cha..poosa

    avatar

    01.01.2007. (22:36)    -   -   -   -  

  • lenny

    DAJ NE SERI!!!!!! Da, rekla si da ćeš ga napraviti, ali opet nisam baš ozbiljno shvatila. Našla sam ti blog na Aninoj adresi. Stand by me, standard. Nisam pročitala pa ću svratiti opet kasnije... :)

    avatar

    19.01.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  • ~MiA~

    ja bi se dop.

    avatar

    23.07.2007. (12:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...