Komentari

irida.blog.hr

Dodaj komentar (53)

Marketing


  • Irida

    dragi moji želim vam laku noć i ugodnu nedjelju koja je već započela...vaša irida

    avatar

    17.12.2006. (00:13)    -   -   -   -  

  • dalaj-dama

    Laka i lijepa noć i tebi i također ugodna i mirna nedjelja. Treba očistiti prostor. Kako oko sebe tako i na ovim stranicama. Neću baš sve obrisati, a ubuduće ću slagat arhivu od stvari koje poželim možda zadržati pa će svi tamo moći vidjeti što žele...Feng-shui kaže....dajte energiji mjesta...neka teće....Čitam te poslije...pusa ;)

    avatar

    17.12.2006. (00:17)    -   -   -   -  

  • dalaj-dama

    Bravooooo!!!!! Plješćem ručicama i mlataram nožicama!!! Bravoooooo!!!! Bravo! Bravo!
    (Evo, i ja sam krenula - ispočetka). Ma...učinilo mi se da sam možda malčice bila prekruta u dosadašnjim postovima...probat ću ja sve to malo "mekše" objasnit onima koji žele čitati. Stvarni primjeri najbolji su recept za takve stvari....
    Ne samo da stojim iza svega što si do sada na mojim postovima pročitala, nego sve to toliko veličam da jednostavno mooooram pronači malo topliji način za izraz željenoga. Čovjek uči dok je živ, a sretan je onaj koji pronalazi načina za prilagodbu. Hvala ti na podrški. Puno. ;)

    avatar

    17.12.2006. (00:40)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dobro veće, ili dobro jutro, draga Irida...ovo o čakrama je vrlo interesantno i zaista ću te s guštom čitati i ispitivati. Nekako misllim i stekla sam mišljenje da te čakre ponajviše pak ovise o našoj psihi, zar ne? Što je i nekako normalno, zapravo. Laka ti noć draga...cmokkkk.

    avatar

    17.12.2006. (00:42)    -   -   -   -  

  • Elyca

    lijepe snove ti želim.....i mirnu nedjelju!

    avatar

    17.12.2006. (00:44)    -   -   -   -  

  • toma juda

    I ja tebi ostavljam pozdrav duhovna sestro!

    avatar

    17.12.2006. (00:55)    -   -   -   -  

  • 16 Fa

    Hvala što si ponovila ono jučer i hvala za ovo danas!!!

    avatar

    17.12.2006. (06:53)    -   -   -   -  

  • borivoj

    pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... boro

    avatar

    17.12.2006. (08:53)    -   -   -   -  

  • pegica

    Šaljem Ti velik pozdravček i želim lepo nedeljo med svojimi....poljubček Irida!

    avatar

    17.12.2006. (10:01)    -   -   -   -  

  • 5@k XIII.

    samo da te ispravim :12 je čakri
    e da pročitao sam odgovor na moj komentar...
    pa da bavim se tu i tamo sa zavjerama

    avatar

    17.12.2006. (10:21)    -   -   -   -  

  • 55555 MAČKA

    6. čakra- 6. čulo ?
    Kako znati koja čakra "šteka " i kako se liječi ?

    avatar

    17.12.2006. (11:44)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Draga Irida, došetala sam samo do tvoje stranice, u potrazi za nekakvim mirom. Mislim da se kod mene upravo događa narušavanje energije i kao posljedica potpuna iscrpljenost...

    avatar

    17.12.2006. (11:50)    -   -   -   -  

  • erin

    dobar ti dan draga irida.. Bravo za post, iako sam o ovome dosta čitala, ovo područje mi je dosta poznato.. i sa tečaja reikija..no, dobro se je podsjetiti.. ja najbolje stojim sa grlenom čakrom i čakrom pleksusa.. a sa srčanom naj slabije.. nešto malo, malo fali.. ali trudim se pozdravljam te ugodan ti dan želim.. pussa..:))

    avatar

    17.12.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • zvonjava

    Dobar ti dan draga Irida i mirnu nedjelju želim...

    avatar

    17.12.2006. (14:14)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    Volim nedjeljne postove. Tako ih je gusht citati :) Primila mail, hvala puno sto si nasla vremena makar nakratko. :* Poslat cu natrag mail samo da nesto pitam. I nadam se da ce sve te obveze smanjiti, jer nasa draga Irida treba odmora. :* Pokusaj se bar nedjeljom odmoriti I neka ti ljubice uljepsavaju zivot kao simbol da ce mama biti uvijek s tobom. :)

    avatar

    17.12.2006. (14:33)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........pozdravić ostavljam...........

    avatar

    17.12.2006. (15:40)    -   -   -   -  

  • kvinna

    Draga Irida, pročitala sam tvoje objašnjenje mog sna. Moram priznati da me baca u razmišljanje...
    Osobno sam ga protumačila kao odrastanje (svoje). Kroz prvih dvadeset godina mojeg života proživjela sam dosta nasilja i agresive, a i sama sam to ispoljavala, vjerojatno velik dio i akumulirala. Sve do pokušaja silovanja, iz kojeg sam se izvukla "čudesno". Scena proganjanja je bila slična snu, samo što me u snu on nije ulovio...
    Ovaj san je prethodio dolasku Plutona na moj ascedent, gubitku mojeg voljenog anđela, upoznavanju Darlinga i uglavnom, potpunom preslagivanju mojeg života. Nisam žrtva. Ničija. Više.
    Tako ti ja to tumačim, ali ne bih se ja nazivala feminom da nisam načisto sa animom... pa ću dalje u analizu..

    avatar

    17.12.2006. (17:28)    -   -   -   -  

  • safiris

    Obožavam čitati sve što je vezano uz ljudsko tijelo, medicinu i energiju, tako da sam uživala u svemu , jer koliko god puta da pročitam uvijek mi neka nova spoznaja sjedne na pravo mjesto, kao da je do sada bilo napisano nevidljivim slovima...žao mi je što službena medicina premalo vjeruje i koristi znanje alternativne medicine, a o duhovnosti da ne pričam, mada isto tako znam da mnogi zdravstvenjaci koriste alternativu ili neku drugu tehniku, samo ih je sram ili strah o tome glasno se izjasniti...možda je to povratak na mala vrata, ali bar ih se otškrinulo...tebi draga Irida ostavljam jedna zagrljaj pun energije da ti napuni baterije +puuuuusa:-*)

    avatar

    17.12.2006. (18:10)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Ovo bi trebala biti moja čakra.Da li je?
    Šesta čakra: Čeona čakra, treće oko, intuicija, vidovitost, svijest i njezina veza s iscjeljenjem, svijest i smrt, moć uma, ideje, vizije, planovi, ostvarenja- tamnoplava. Povezana je sa žlijezdom hipofizom, sa živčanim sustavom, lijevim okom, ušima, nosom i dijelom mozga koji kontrolira više mentalne aktivnosti. Otvaranje ove čakre povećava psihomentalne sposobnosti uključujući tu i paranormalne sposobnosti; vidovitost, psihokinezu, telepatiju i sl.Povezana je i s osjetilom vida (oči) .
    Osmjeh ti ostavljam!

    avatar

    17.12.2006. (18:50)    -   -   -   -  

  • petra

    žao mi je zbog tvoje mame. malo kasnim sa svime. i razumijem ljudske boli kad netko toliko nedostaje da srce samo kuca jače da ispuni sve te praznine koje su nastale odlaskom... valjda je sve preživljavanje, a mi moramo sve naći u sebi... i da, mislim da učim govoriti neke stvari, na teži način kao obično. i bolje sam, nevjerojatno....

    veliki pozdrav tebi i nadam se da svi ovi praznici što dolaze neće biti prazniji, jer su svi oni u nama, ti koji nedostaju.... bez obzira gdje su

    avatar

    17.12.2006. (18:56)    -   -   -   -  

  • Vidyavati

    Vazne i interesantne teme jucer i danas draga Irida, a ja nemam vremena da procitam u miru, radim ovaj vikend...ali sam sada napravila malu pauzu da Te pozdravim. "Ako svoju Majku postujete, onda ce vas i Majka Univerzuma cuvati od nepogoda"- Sai Baba...pusaaa!

    avatar

    17.12.2006. (20:10)    -   -   -   -  

  • Elyca

    mogu li bit iskrena???? O čakrama me je brat pokušao podučit prije ohohooooo godina.... pa onda mama padala u nesvjest kako ja to ne znam...pa mi opet brat tumačio....evo sad sam pročitala od početka do kraja.... i nadam se da će me brat opet uhvatit u neznanju (...eto ja se opet vratila u svom neopterečenom načinu razmišljanja....a znam da se ti na to nećeš ljutit)
    iskrenost je i tako rijetka u ovom svijetu...pa i bolje iskreno napisat nego ostavljat "pristojne" komentare.

    avatar

    17.12.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Pročitala :))))) Samo sitnica, slučajno sam baš danas pročitala - može li se uistinu smanjiti tjelesna bol koncentracijom na treće oko? Ja sam to dosad uspijevala u vrlo maloj mjeri učiniti opuštanjem bolnog dijela tijela, no pretpostavljam da to nije to... Pusa i laku noć želim, draga Irida :)))

    avatar

    17.12.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  • 5@k XIII.

    baš bi volio imati 6 ruku kao nagas

    avatar

    17.12.2006. (22:49)    -   -   -   -  

  • makedonka

    Go čitam tvojot blog so zadovolstvo, mnogu e pučen! Bidi pozdravena :)

    avatar

    17.12.2006. (23:22)    -   -   -   -  

učitavam...