Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • NF

    Tuđman je bio čist, nikad se nije dogovarao s Miloševićem, za sve su krivi Mesić i Linić, otkriva se topla voda, pa u Rijeci nam je HDZ tu istinu saopćio uoči izbora, još za domovinskog rata, al ju nitko nije pušio. Igrom slučajnosti je moj bivši prijatelj okretao janje s Dudakovićem u Modriči nakon rata, i gle čuda, ćuo malo drukčije priče :P

    avatar

    16.12.2006. (16:19)    -   -   -   -  

  • CNN

    Dakle opskrbili smo Irak biloškim i kemijskim oružjem koje je očito onda jako dobro sakriveno u Iraku kad ga amerikanci nisu našli, iako su znali da je oružje dopremljeno. Hm...

    avatar

    16.12.2006. (16:48)    -   -   -   -  

  • sherlock holmes

    Da, na onim slikama iz Karađorđeva sa Slobom šetka Stjepan Mesić, Francek si to nikad ne bi dopustio, kakve bedastoće, da on pregovara sa jednom tako srpskom komunjarom.
    A i ona teta Savka je nesmotreno, kao da nikad nije bila u partiji, u Saboru u mikrofon zavapila, ne idite u Karađorđevo, obračajući se naravno Mesiću, a nikako Tuđmanu.
    Uh, što su ti Ameri nesposobni, pa kaj ne zoveju Rvacke eksperte da im nađu to biološko i kemijsko oružje u Iraku...

    avatar

    16.12.2006. (22:23)    -   -   -   -  

  • No Name !

    Tudjman se nije DOGOVARAO sa Milosevicem, nego je razgovarao ! Dudakovic i price u Modrici, prepricane od bivseg prijatelja uz okretanje janjca - vrlo vjerodostojno !
    U Iraku je pronadjeno kemijsko-biolosko oruzje, ali nisu pronadjena postrojenja za proizvodnju kemijsko-bioloskog oruzja !
    Karadjordjevo je u ono vrijeme bilo neophodno, tj. razgovori su bili neophodni bez obzira na mjesto gdje su se vodili ! Uostalom danas se upravo Mesic hvali da je to on predlozio i dogovorio, ali da je naknadno ispao iz kombinacije ! To sto je Savka "zavapila" treba i shvatiti jer je za nju Karadjordjevo mjesto gdje su je odjebali ili gdje ju je odjebao iakoposlije toga bas i nije najebala !
    No mozda jednog dana ponesto i skuzite !

    avatar

    16.12.2006. (23:39)    -   -   -   -  

  • sherlock holmes

    Da, Tuđman nije pregovarao nego je sa Miloševićem u Karađorđevu razgovarao, uz čašicu pića - a već i vrapci na granama znaju o čemu je razgovarao - trebalo je popuniti kiflu, trebalo je uzeti Zapadnu Hercegovinu i tisućljetna hrvatska mjesta kao što su Drvar i Grahovo, a za uzvrat Srbima prepustiti hiljadugodišnju srpsku Posavinu, sa najsrpskijim gradom Derventom, posebice sa srpskim, pravoslavnim manastirom u Plehanu, trebalo je ali pošto to i vrapci znaju ne treba zatrpavati ovaj blog, koji je izgleda isključivo posvećen istraživanjima lika i djela Stjepana Mesića.
    Kada Mesić više ne bude predsjednik, nadati se da će se ovaj blog sa istim žarom posvetiti i istraživanjima lika i djela slijedećeg hrvatskog predsjednika, a možda se nekad sjeti i premijera, predsjednika Sabora, ministra Čobija i njima sličnih!
    O tempora, o mores!

    avatar

    17.12.2006. (16:03)    -   -   -   -  

  • No Name !

    @sherlock holmes ! A ti valjda mislis da radi toga sto imas nick koji imas, da znas sto se razgovaralo u Karadjordjevu ? I tocno, razgovaralo se uz casicu pica i cigaru (samo s jedne strane), ali o tome sto si ti naveo nije bilo ni spomena ! Znas li mozda sto se razgovaralo i u Tikvesu ili Tikves nije interesantan, jer nije toliko zvucno ime mjesta sastanka ? No, ti i ostali vrapci na granama (iako je uobicajeno kazati: vrapci na krovu !) znate bolje, ustvari sve znate najbolje, a to posebno kada vam znanja i saznanja izviru iz sabranih djela "Feral Tribunea" !

    avatar

    17.12.2006. (21:01)    -   -   -   -  

  • sherlock holmes

    No Name! Živio ti meni, sa imenom ili bez imena. Ja sam i Karađorđevo i Tikveš i sve što tamo jeste i nije razgovarano i dogovarano iskusio na najgori mogući način i to osobno. "Feral Tribune" mi za to nije trebao. A nije ga ni bilo! ("Feral" se mogao čitati uz kavicu u Esplanadi!)

    avatar

    17.12.2006. (22:12)    -   -   -   -  

  • Ivan Grbavac- Cobra

    Zanimljiva rasprava, ali iz hrpe informacija teško se mogu odvojiti dezinformacije, poluinformacije i informacije.
    Pojednostavljeno, istina je, a vrijeme je to pokazalo :
    - Hrvatska je nastala voljom obavještajno-kontraobavještajnih vrhuški, jer bi u svakoj nekontroliranoj revoluciji oni prvi izgubili glave.
    -Formiranjem vlasti, dolazi drugi ešalon, tj. PRIČUVNO-DOJAVNIČKI te imamo vojsku od 105 generala po njihovom ukusu, pretvorbu, medije, te političke stranke iz koje narod može samo birati iz iste vreće, ma koliko stranaka bilo.
    - Prvi hrvatski redarstvenik, od 1900 mladića, ubacuju 450 s kriminalnim dosjeom, Zašto ? ( Kompromitiraj, malo ćemo se potući, izginuti će kriminalci i nacionalisti, očistiti ćemo se od najodlučnijih i dogovoriti )
    - Znate li za podatak da je dolaskom Šuška za ministra obrane maknuto preko 200 časnika do konca 1992. god.
    - Zar bi Vi dali takvim zapovjednicima da Vam vode djecu u rat ?
    - Ratne zločince, lopove i profitere, proizvodili su u istoj kuhinji, nisu ih kažnjavali već nagrađivali, te time kompromititali sve poštene branitelje.
    - Zar desetak godina poslje rata, još mnogi zločini nisu istraženi, krvnici nisu imenovanii bar suđeni. Pa kakva je to organizacija, mogla se rekonstruirati svaka sekunda rata, zar živimo u Kini ?
    - Ima još puno primjera.......
    Treba puno hrabrosti, ne samo na internetu, skrivenog identiteta, ali i to je dobar početak poslije birtija.
    - Žac, samo tako nastavi.
    S poštovanjem,

    avatar

    18.12.2006. (13:23)    -   -   -   -  

  • M.B.

    Ej, Ivaneeeeeeeee,
    Kobra, jesi li pročitao to prije no što si napisao?
    Ljubi te,
    Bejzik
    Pozdrav obitelji...

    avatar

    18.12.2006. (18:35)    -   -   -   -  

  • Dragi blog

    Bejzik, jebogaćuk, pa kako da pročita TO prije no što je napisao? Hm...imam ja naravno nekoliko metafizičkih odgovora, ali budući da ih znaš i sam, a ni tema ne bi otrpjela nekakvo patetično prenemaganje, recimo u tvoju korist da si htio napisati "potpisao" a ne "napisao"!
    Iako, koliko paradoksalna, toliko mi je tvoja rečenica ipak smislena!
    I tebe voli i tvoju obitelj pozdravlja iz preinterpretirane Domovine Dragi blog,
    uz želje da sve tjedne rate budu svedene na minimum, a zarada na maksimum!
    Jasno, sve to nakon obilja zdravlja i se radosti ovoga svijeta!
    Sretno, Mate, tvojoj supruzi i tebi, i čestit ti i blagoslovljen Božić!

    avatar

    19.12.2006. (14:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...