Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Čitateljica

    Baš čitam komentare ispod zadnjeg članka. Ne znam koliko ti uopće možeš utjecati na to, ali očigledno se tvog bloga nadovezala neka mizerna i po svoj prilici bolesna osobnost s bezbroj nickova, koja ti rastjeruje ostale komentatore. Nitko normalan neće raspravljati s vulgarnom i priglupom budalom, bolesnom od zavisti ( tako to meni izgleda). Ovdje je nekad znalo biti dobrih i konstruktivnih rasprava, ali takvi komentatori ti tjeraju normalne ljude s bloga. Gori su od spamera, naporniji.
    Redovito te čitam, ali nije mi običaj komentirati, međutim veće neko vrijeme mi se čini da se događa to što sam napisala.
    Ne znam što je Zima pisao u Novom listu, ali takvi blogeri kao što je taj neki Izgnanik/Markiz zaslužuju jedino da se čovjek po njima ispovraća i stvaraju netočnu sliku o ostalima. Zadnji jad.

    avatar

    18.12.2006. (09:24)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    svaki dan ovaj blog posjećuje između 500 i 700 ljudi a to što ignoriraju komentare spomenutih provokatora i ne upuštaju se u rasprave s njima, dovoljno govori o inteligenciji većine mojih posjetitelja, pa bih molio da ih ne podcijenjuješ . u svakom slučaju hvala na javljanju i čitanju

    avatar

    18.12.2006. (09:31)    -   -   -   -  

  • thebitches

    baš je zanimljiva rasprava tamo dole, za križat se ljevom i desnom. ako je zbilja sve tako kako oni pišu, a čine se informirani, onda je to posao za policiju, neki bi trebali sjedit u zatvoru, bome.

    avatar

    18.12.2006. (12:57)    -   -   -   -  

  • surova istina

    ma da, kako da nije istina, pa ti su komentari presmiješni. kakvo plaćanje, jeste vi abnormalni? ovo ne da je netko neinformiran pisao, nego je i neuk.
    u zatvoru bi trebali sjedit oni koji zbog vlastite zlobe i frustracije črčkaju po cijeli dan lažljive pamfletiće protiv uspješnijih od sebe: dečki, suočite se s istinom: da išta vrijedite našli bi i vi izdavača. bojim se da vas jebe to što vas nitko ne bi htio pa makar mu i platili.

    avatar

    18.12.2006. (13:43)    -   -   -   -  

  • hm-hm

    nemam pojma tko je tu u pravu, tko u krivu, ali onako od oka, rekao bih da ima tu nešto. naše je cijelo društvo korumpirano, bilo bi čudno da su samo oni u kulturi čisti od toga. i drugo, da ovi dole mlate u prazno, nitko ne bi reagirao na njih. a čim su neke piknuli u živac, znači da nije to samo tak bez veze.

    avatar

    18.12.2006. (13:56)    -   -   -   -  

  • doušnik

    Moljac najsmješnije je to što uopće ne znaš koga si boldao u postu. Vjerujem da bi se kiselo osmjehivao da znaš. Već si danima glavni vic u određenim književnim krugovima.
    LOOOOL

    avatar

    18.12.2006. (14:04)    -   -   -   -  

  • zeko zna

    to nije književni krug, mila, laskaš si, to je krug nadobudnih skribomana. i kog si se vrag nadovezala čovjeka. uhvati se špoljara. pardon ......

    avatar

    18.12.2006. (14:30)    -   -   -   -  

  • gola istina

    surova istino, prilično si neinteligentan. misliš da ti spuštaju oni koji nisu objavili? teško da bi imali interesa, obzirom da stoje u redu iza tebe, u nadi da će se i njima posrećiti, sad kad si ti otvorio vrata. istinski su pogođeni oni koji već stoje na književnoj sceni i gledaju kako im stiže konkurencija, u tom grmu potraži zeca.

    avatar

    18.12.2006. (14:36)    -   -   -   -  

  • mudova istina

    "..sad kad si ti otvorio vrata.. " - gola istino, malo si se, vidim, izgubila u svojim paranojama pa briješ da ti se obraća netko od objavljenih blogera? buahaha... :D :D :D

    avatar

    18.12.2006. (14:58)    -   -   -   -  

  • surova istina

    pa otkud ti znaš tko joj se obraća? ovaj je blog pun idiota.

    avatar

    18.12.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • mudova istina

    a otkud ti znaš da on ne zna da ti znaš kome se obraćaš?

    avatar

    18.12.2006. (15:07)    -   -   -   -  

  • gola istina

    čuj, mudonjo, tebi zbilja ne štima u glavi. tko mi se obratio? samo pokušavam surovom objasniti da fura krivi film. uostalom, ko ga jebe. neka samo dalje sere sa svojom umišljenom veličinom i izmišljenim neprijateljima, ionako više nitko normalan neće imati posla s njim. svi su već uvidjeli koji je degenerik.

    avatar

    18.12.2006. (15:10)    -   -   -   -  

  • Čitatelj

    Gola istina:
    iskreno nije ni meni a vjerujem ni ostaku bloga jasno kako ti znaš da je surovi ON???

    avatar

    18.12.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  • mudova istina

    da, g.i. pojasni nam to malo, s kim se ti to svadiš u svojoj glavi, s nekim degeneričnim malim ljudima? :D :D :D

    avatar

    18.12.2006. (15:18)    -   -   -   -  

  • gola istina

    ne svađam se, samo sam pokušala dobronamjerno utjecati. uzalud, za duševnu bolest treba psihijatar. i nisam valjda luda da se svađam s nekim tko sebe oslovljava u trećem licu, uz uključen caps lock? takva veličina treba stručnu terapiju.

    avatar

    18.12.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • Hermiona

    Dečki, ja mislim da ste krivo shvatili Golu istinu, ona to Surovoj Istini pojašnjava onako retorički....... Surova istino, jesam li u pravu? Ako nisam, evo, baš si me sad zaintrigirala. Pliz, reci nam mila, tko je Taj Čije Se Ime Ne Izgovara koji sam sebe oslovljava u trećem licu uz uključen caps lock, koji je otvorio vrata i iza koga stoje redovi pogođenih na književnoj sceni a kojima je konkurencija. I kako im to može biti konkurencija ako su uvidjeli da je degenerik?

    avatar

    18.12.2006. (15:51)    -   -   -   -  

  • gola istina

    pitaj psihijatra. možeš mu slobodno doći i kao Hermiona, on je navikao na višestruke ličnosti. stvarno si puko!

    avatar

    18.12.2006. (15:57)    -   -   -   -  

  • Čitatelj

    Gola, zašto u svakom upisu tako često rabiš psihonalitičke termine: neinteligentan, idiot, ne štima u glavi, degenerik, izmišljeni neprijatelji, duševna bolest, višestruka ličnost, psihijatriodaješ dojam osobe koja na tom polju ima nezavidno iskustvo, ili možda samo ne znaš da je tvoja okolina, pa i ovdje na blogu, ogledalo tebe same. Tvoja projekcija, rekli bi tvoje strike u bijelom.

    avatar

    18.12.2006. (16:07)    -   -   -   -  

  • gola istina

    kako da ih ne rabim, kad sam uletjela u raspravu s pacijentom, više niti ne brojim u koliko se ličnosti rasipaš. btw, svi znaju kome se više puta zalomilo da govori o sebi u trećem licu. i tko pati od manije veličine. ne pravi se luđi nego što jesi.

    avatar

    18.12.2006. (16:15)    -   -   -   -  

  • Čitatelj

    Znači ni rasap ličnosti ti nije stran? LOL !! Budi bez brige, ako si posustala u brojanju, strike u bijelom o tome vode točnu evidenciju. Možeš ih uvijek konzulitirati oko toga tko se s kim trenutno svadi u tvoj glavi.

    avatar

    18.12.2006. (16:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...