Komentari

ribaipo.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • BBB-Karlovac

    Nemam rijeći očaravaš me iz posta u post...PUSA...

    avatar

    14.12.2006. (17:46)    -   -   -   -  

  • dipl. kucanica

    radujem se s tobom.. a sad drzi lopticu koljenima, neeee pustati.. nemoj da dodjem provjeravati ;-)

    avatar

    14.12.2006. (19:49)    -   -   -   -  

  • Johnny McFearless

    inteligentan rezon.
    samo, daj mi reci, kome to točno treba između pola minute i pet minuta da stavi kondom? nije to sve skupa malo predugo? meni nikad nije trebalo dulje od... pet sekundi.

    avatar

    15.12.2006. (14:45)    -   -   -   -  

  • riba

    @kućanica: ti si moja savjest ;)
    @christian: mislim da sam pretjerala, ali tvojih 5 sekundi meni u tom trenutku traje najmanje pola minute ;)

    avatar

    15.12.2006. (15:42)    -   -   -   -  

  • BBB-Karlovac

    Riba ima pravo meni kad ga je stvljala trebalo joj je i više od 7min a kaj ću nisam ja kriv kaj imam velikog he he:) -Riba voli velike-

    avatar

    15.12.2006. (16:17)    -   -   -   -  

  • sesrušina

    bravo! Evo netko pametan! Cure, informirajte se, to vas može čuvati od neželjene trudnoće i još gorih neželjenih posljedica.

    avatar

    15.12.2006. (18:01)    -   -   -   -  

  • hotmama

    joj, hvala bogu sto nisi trudna. ne zelim ti drzati lekciju o gumicama, ti to i sama vec sve znas. znas kako se kaze, bolje sprijeciti nego lijeciti. pozdrav!

    avatar

    15.12.2006. (20:03)    -   -   -   -  

  • BBB-Karlovac

    Hm Hm sad prićaš o nekoj zaštiti i soliš pamet o tom,zakaj si mene onda nagovarala da navućem vrećicu za smeće na njega ,to mi još nije jasno,prvo si mi rekla da je to najbolja zaštita a sad spominješ neke flastere gumice i to,neuk sam u vezi toga znaš i sama da si me ti upeljala u svijet sexsologije i ja želim da mi se sve pojasni.Ribo želim objašnjenja i obrazloženja unapred hvala tvoj najbolji ućenik...

    avatar

    16.12.2006. (02:29)    -   -   -   -  

  • kvinna

    Draga moja, i konobarila, čuvala klince, čistila, radila u fast foodu, na upadu, pisala eseje, maturalne radnje... što se sve nije prelomilo na mojoj kičmi... i to još od srednje škole.
    Prolazila sam put sličan tvojem. Fakat se mi (takvi) lakše nosimo sa životom, ali ne želim to (dragocjeno iskustvo) nikome. Ali ono dobro od toga je da znaš, jednostavno znaš što želiš od tog života, nije te netko mazio i pazio do dvadesetpete, pa da se sad bojiš okrutnog svijeta , nego nalaziš ono što je tvoje i uzimaš.
    I nije to trivijalno, kao utjeha za siromašne ili zanemarivane u djetinjstu, istina je Preko trnja do zvijezda, a pamet u glavu i noge skupa! :))

    avatar

    16.12.2006. (15:47)    -   -   -   -  

  • Johnny McFearless

    geez... ajde dobro. drago mi je da znam, već sam se počeo brinuti za sebe. enivej, vrijeme je relativno. tako i tako. puno sreće s budućim ljubavnicima. hehe. možda netko bude brz. hehehe.

    avatar

    17.12.2006. (00:27)    -   -   -   -  

  • *buba*

    evo baš sam prije par dana prestala s tabletama jer mi ne trebaju..po meni njih treba piti kada si u dugoj i stabilnoj vezi i vjeruješ partneru..a za sex za jednu noć koliko god mrzak bio je najbolji kondom..šta se mora mora se..

    avatar

    17.12.2006. (11:20)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    Ovo si savršeno napisala! Slažem se u potpunosti sa tobom u svemu. Ja imam 21 i ne pada mi napamet sad imati djecu. Nikad nisam bez zaštite, uvijek sa kondomom. Druge nisam probavala, ali u dogledno vrijeme ću prijeći na pilulu. I treba ih informirati, ja nisam imala neka posebna predavanja... ali jebiga, u današnje vrijeme interneta i svih mogućih knjiga koje su nam na raspolaganju žalosno je da puno njih zna jako malo o ovim stvarima. Prvenstveno sam sama učila, čitala, tražila, pitala i informirala se. Jel malo je glupo uletiti u to ko' muh bez glave.
    A što se tiče tih flastera... moram priznati da sam jako slabo upoznata sa time... pa te molim ako ti se da da se malo pozabaviš time i educiraš i mene i ostalu zbunjenu masu. Jel o njima fakat neznam ništa.
    A one gluposti o pilulama... mislim barem ih danas ima sto vrsta. Ne, neću ju piti jel ću odlakaviti ili ću se zdebljati. Mislim da svatko može naći onu koja ima odgovara.
    Pozdrav i svaka čast na ovom postu.

    avatar

    17.12.2006. (15:40)    -   -   -   -  

  • katrida

    ..........krasan post, mladim curama treba dobro utuviti u glavu da koriste kontracepciju i da budu gospodari svojih života.......kako imam godina, ni jednom muškom ne možeš virovati jer ih ima što ujebu i petero dice i onda se zaljube i odu u novi život, a majke i dica preživljavaju kako znaju........zato žena treba imati dice koliko ih može prehraniti i najvažnije siguran posao pa super ako naiđe na čovika, a ako naiđe na idiota da ga bar ne mora trpiti........

    avatar

    17.12.2006. (22:58)    -   -   -   -  

  • Hrki

    Zastita? Sto je to? :D

    avatar

    18.12.2006. (00:09)    -   -   -   -  

  • riba

    Vidim da ste svi zadovoljni s ovim postom, pa ću se potrudit da ovih dana nađem vremena i za drugi dio... Hvala svima, bez vas moj blog ne bi imao smisla...

    avatar

    18.12.2006. (08:45)    -   -   -   -  

  • Mima

    Bilo bi lijepo da i druge djevojke razmišljaju kao ti. Bilo bi manje pobačaja, prisilnih brakova, razvoda, nesretne djece, promašenih života..

    avatar

    18.12.2006. (09:25)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @ribaka prihvati gume kao nešto neophodno. A o neophodnim stvarima se ne raspravlja. HPV, Clamydia, Candida, E.Coli... i da dalje ne nabrajam je samo dio onoga što se prenosi snošajem bez zaštite. Budući su se vremena priobijenila i spolne bolesti su evoluirale. Prije su prenosnici bile žene-prostitutke, a muškarce su rasturale bolesti ala... triper, sifilis i sl. Danas muškarci češće opće i mjenjaju partnerice. Bolesti su se prilagodile, muškarci skoro da nemaju simptoma, a žene uništava. Svaka druga neplodnost kod žena uzrokovana je urogenitalnim upalama, a smatra se da je i glavni uzročnik raka grilća maternice. To je inače rak broj jedan kod žena.
    A ti sad odluči hoćeš li s gumom ili bez... samo onda se nemoj sa trideset pitati zašto ne možeš imati djece :(

    avatar

    18.12.2006. (12:47)    -   -   -   -  

  • LaDiDa

    ajme super post. Slazen se sa svime! Taman mi je rodica koja ima 22 godine zatrudnila nedavno. I sad tu imas razlicitih komentara razlicitih tipova ljudi. Nekima je to super jer su dugo skupa ona i momak, on je super, on radi.. A ona? Ona nije zavrsila skolu, ona ne radi i neda joj se, ona ce sad ka imat divan brak jer ipak, pa nije ni ona tako mlada. Mislin kad san to cula ja san popizdila! To je zadnje sta mi pada napamet, triba zivit i uzivat, a te mlade majke, uza svo duzno postovanje, mi idu na zivce jer nisu ni same svjesne koliko ce im to zapravo sjebat zivot. Iako je dite krasno i divno, ja igrom slucaja iman malog brata od 4 godine. Ma nemogu slusat njegovo revanje, nemogu podnit puno stvari. Jednostavno ga ostavin mami i oden vanka se ispuvat, oden na party kad ocu, po cile dane na kavi i dica me ne cekaju doma. To je gust. A ne se vezat i zatvorit prije negoli se prozivi mladost.
    P.S. Sta se tice partija, virujen da ti je zaj sta ides sve starija, al to nek te ne sprjecava, muzika se zivi, muzika se voli.. Tako i nas dvi, jel tako? :)) pozz veliki!!

    avatar

    18.12.2006. (13:16)    -   -   -   -  

  • marina

    pakoške su naj boljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    avatar

    27.04.2007. (15:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...