Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • vilenjak

    Šta je Božidare? Grize te savjest jer objavljuješ PR kao autorske tekstove? Nećeš to ispraviti brisanjem komentara... (Vladimir Milinović)

    avatar

    19.12.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • vjerni čitatelj

    Hajde Milinoviću načrčkaj koji članak za žutu štampu, nitko te ne tjera da dolaziš na ovaj blog, ako te nervira. Većina nas ovamo dolazi po korisne informacije. A ovo što radite ti i nekolicina zove se maltretiranje, znaš.

    avatar

    20.12.2006. (08:13)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    vjerni, to je pr izdavačkih kuća. što ne bi bilo uopće loše kad bi knjigoljub označavao da je to pr. objava pr-a je posve legalna ako na to upozoriš čitatelje. ali u onom boksiću gore desno piše da su to autorske kritičice. to je uvredljivo za sve novinare koji prate kulturnu tematiku, i degradirajuće. a uostalom i kažnjivo.

    avatar

    20.12.2006. (12:14)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    vilenjače dragi, slobodno se pravi glup i dalje i glumi da nisi primjetio da PR-ove izdavača objavljujem sa naslovom NOVO + naslov izdanja i uz naznaku 'Riječ izdavača', dok SVOJE AUTORSKE KRITIKE naslovljavam s KRITIKA i naznačujem sebe kao autora, mjesec i godinu nastanka kritike i medij u kojem sam je prvotno objavi

    avatar

    20.12.2006. (16:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...