Komentari

sickofitall.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • uspomene

    sasvim dovoljno. sasvim dovoljno. neka niko ne dira šimića, jsano. ma da je on i mrvicu propusta naša odma bi to napisa na stranice kronike. zar i do sada niste shvatili da bi on za čistu istinu sve na papair stavija. eto, veselko, drži se, bori se, ne predaj se!!!!

    avatar

    14.12.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  • dugišan

    ragbi je uvik bija poznat po fer pleju i tu nema zajebancije. Lako je panču i anđelku zajebavat vesu. ne bi se oni vako žestili da su merces ili uranija uzeli trofej. ovako je runto dobija punte na glavu jer je nada 'puštala'.
    ene-rgo-inve-st!!!

    avatar

    14.12.2006. (16:41)    -   -   -   -  

  • Vinci

    u subotu me cijeli dan zakopalo poslom, tako da je propao moj dolazak na finale, koje i nije moglo podariti bolji par od ova naša dva daleko najbolja kluba. i to naravno ne govorim isključivo iz razloga što sam nekoliko godina svoje mladosti proveo u "Nadi" ili zbog toga što mi lokalpatriotski srce tuče za "Energoinvest", odnosno "Makarsku Rivijeru".a čuo sam za te zanimljive Ursićeve promašaje, ali sam siguran da je Kup ipak došao u prave ruke ;)

    avatar

    14.12.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • Babyface Killer

    Luciferko Erceg, stari rašćanski provokatorr je uvatio u đir jednog takvog sportistu kao što je Veseljko, ali njegovu ljubav i vjeru u šport i fair play, a posebice ragbi je nemoguće pomutit i dopustite mi, kada je Veso u pitanju, slijedeći citat: "Za mene u moj život postoji samo tri jubav: Boug, Hrvatska i rugby!" - Anthony Sumić, emisija "Korijeni", HRT

    avatar

    16.12.2006. (14:11)    -   -   -   -  

  • noćnjak

    ali je anđelko iz rašćana. a mislila da je on fetivi makaranin.

    avatar

    16.12.2006. (22:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...