Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • LudaMarta

    I opet prva :)
    A, ja bila u metropoli kod endokrinologinje...
    Stalno sam kod nekih doktora više ni ne znam koji je za šta...
    Još se uvijek smanjujem, ali nitko ne zna zašto...
    Prečudno...
    Pozz, Marta

    avatar

    13.12.2006. (22:50)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Počelo mi se štucati, pa sam navratio. Hm, sad ću i ja na sistematski, svake g. nas šalju, a na ležaju skoro zaspim prije nego mi stave one ljigave priljepke koji me škakljaju, pa se počmem smijati. U psihotestu obično prođem bez greške, jedino bez naoćala ne vidim ona slova, ispupčenja i ostala ...enja od strane med. osoblja. U RI je sunčano i friško (skoro idealno), pozdraw i doktorici

    avatar

    13.12.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • mama44

    ...to je valjda nešto u zraku...a, izgleda da su te krvopije svugdje iste, narogušene, razbarušene, poslovno neljubazne.I k'o da čekaju da se na nekom (nečijoj veni!) iskale.
    Špaga, jel'? E, ja da odem u špagu, čisto sumnjam da bi me ikad više iz nje digli...jedino da mi kosti polome...usput, ja ne znam što to oni vide na tim RTG snimkama, što god poslikavali, već godinama samo pišu o nekakvim "početnim degenerativnim promjenama" (hehe, degenerik!!), a zna boljet k'o sam vrag...:)

    avatar

    13.12.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok draga...zamisli samo, i meni su se događali danas neke čudne nepredviđene situacije, i to od samog jutra. Ne znam, možda je u pitanju nešto u zraku što plovi ovim našim prostranstvima i zahvaća nas nezaštičene, haha...Znam, ovo djeluje poput neke šale, što sam napisala, ali u biti je sve istina. Danas mi je sve ispadalo iz ruku, skoro sam pala na stepenicama...itd. Dakle, nešto ima istine s onim negativnim zrakom iznad nas. Uh, a ono s plinom...ipak moram skrušeno priznati da si me time uspjela dobrano nasmijati. Ali eto, ipak je sve završilo ok. Nadajmo se da će sutrašnji dan biti bolji. Laka ti noć draga...cmokkkk.

    avatar

    14.12.2006. (00:16)    -   -   -   -  

  • just one more dose

    dobro da si bila na servisu. Nebih htjeo biti panaranoičan ali potaknut iskustvom moram ti reći ...

    Jesi bila na pregledu dojke ? Ultrazvuku i Mamografiji ?

    Do čitanja !

    avatar

    14.12.2006. (08:42)    -   -   -   -  

  • Leni1

    Uuu,bogme ti je bilo veselo!!

    avatar

    14.12.2006. (10:41)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    hihi pa ti si zdrava ko dren, lijepo ti veli muž! ;))
    joj, te rehabilitacije su za riknut od smijeha, točno! išla i ja jednom pa i meni i terapeutkinji bilo smiješno... sad to riješim doma, pilatesom (sve boljke u svezi vrata, ramena, leđa, križa, neda mi se doktorima) i jogom... jedino špagu nemrem, popucale tetive ne baletu, rastegla me pedagoginja neugrijanu... :(( ostalo sve mogu! jupi,bravo ti! bravo ja! bravo mi! :))
    hehe plin... ma bitno da su ga pustili! kaj sad... ;)

    avatar

    14.12.2006. (13:01)    -   -   -   -  

  • ljelja

    I u stanju si pozirati ovako? Da se mogu bočno nasloniti na potporanj, ko na donjoj slici, al s obje noge na podu već bi bio napredak.

    avatar

    14.12.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Da te utješim i ja sam jučer bio lud. Došli glupani iz HEP-a u zgradu i isključili struju zajedničke potrošnje. To znači ispali iz funkcije liftovi, rasvjeta stubišta, tv prijem cijele zgrade, video-portafoni i daljinsko otključavanje vrata... a što to znači u šestokatnici sa preko 60 stanova, mislim da ne treba objašnjavati.
    Naravno svi odmah nahrupili k meni da spašavam stvar. Odmah smo kontaktirali našeg upravitelja. Istovremeno angažirala se i jedna stanarka, koja je na kraju došla do direktora HEP-a. Pazi, likovi su sedam mjeseci slali račune zajedničke potrošnje GSKG-u, koji nisu naš upravitelj. Naravno pošto GSKG to nije plaćao, konji jučer isključili. Toga ima samo kod nas. Oni zajebu stvar, a uredni platiše najebu. A to je zato što u sektoru elekroopskrbe ne postoji konkurencija.

    avatar

    14.12.2006. (14:30)    -   -   -   -  

  • hotmama

    draga fanny rijesi se tih cigareta i bit ce sve puno bolje. nije da pomaze za upalu mjehura, ali pomaze za sve drugo. pozdrav!

    avatar

    14.12.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    Nije loše napraviti generalku s vremene na vrijeme…sada bar znaš na čemu si…Dobro zdravlje neka te i dalje drži!!!: ))))

    avatar

    14.12.2006. (16:50)    -   -   -   -  

  • edopeje

    ovako sam ja u jednom trenutku imao položaj tijela na klizanju.samo sam se ja majstorski dočekao na vrat:))))ma mene strah napraviti generalku,kao što me i strah otići u ispovjedaonicu.nakupilo se toga sa godinama:)))))

    avatar

    14.12.2006. (18:10)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Treba i puno brusnice, ona potpomaže upalu urina ;)
    Pozz, Marta

    avatar

    14.12.2006. (20:09)    -   -   -   -  

  • ledena

    Znaš što i ja sam trebala u srijedu ići vaditi krv. Pa sam se zajeb...i popila ujutro mlijeko. Idem sutra uvjutro. Valjda, ako me ne uhvati prevelika lijenost:))
    A što se tiče špage...ja ovakva okrugla još uvijek mogu napraviti špagicu. Bez problema. Ali bih trebala više vježbati, bez daljnjeg..

    avatar

    14.12.2006. (22:18)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Malo sam procitala tvoje postove.Moj dan je jutros krenuo skroz lose.Jedna se curica popisala u krevet, a druga je prolila mlijeko u svoj.A da bude interesantno, ja svoj ves moram nositi u
    laundromat.Ne volim kad mi ovako veselo pocnu jutra, a moje grlo je skroz u klincu, jedva sam progovorila jutros.Pozdrav!

    avatar

    15.12.2006. (14:44)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    recept za paprenjake sam napisala tu: bez šminke ilitiga mandini paprenjaci, ispod brazovih slikica, ali danas bum foto stripić i recept objavila i na gričkoj... već bi bio tu, al nije delal blog... ;))

    avatar

    15.12.2006. (14:54)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    jednom rječju - ti praviš (đabe) gužvu kod doktora...

    avatar

    15.12.2006. (16:03)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    hehehe...ovo sa plinom mi je jako dobro poznato...hehehe....a i frka oko pretraga i lijecnika...Uradio mi je to brat i njegov komentar je bio"draga sestro, satrala si me", hehehe, i svi su isto tako rekli, sto sam radila pretrage, kad mi nije nista...:-)))lijepu i ugodnu vecer i isti takav vikend ti zelim...

    avatar

    15.12.2006. (18:35)    -   -   -   -  

  • pegica

    Pozdrav i želim Ti lep večer...........poljubček

    avatar

    15.12.2006. (19:14)    -   -   -   -  

  • kvinna

    Ja ti se doktora patološki bojim. Bježim od njih ko vrag od tamjana. I zubara se bojim. Svega što ima bijelu kutu...
    Fora s plinom ti je luda, dobro da se niste prehladili
    pozdrav draga:)))

    avatar

    15.12.2006. (20:55)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    Moram reći da nisam čitala cijeli post jer ne stignem...samo da ti ostavim stari "recept" za podljeve tako lijepe boje...na gazu staviš žličicu hladne masti(domaće) i to na ozljeđeno mjesto...kada osjetiš da se ugrijala,premaži ponovo...malo je naporno,ali mast izvlači temperaturu unutar i spriječava da ozljeđeno mjesto danima mijenja boju...kažu da pomaže i oblog od maslinova ulja...pozdrav

    avatar

    15.12.2006. (21:35)    -   -   -   -  

  • Agua

    Vađenje krvi... ufff... Nisam strašljivac al kad vidim iglu koja ide prema mojoj veni... Gotovo! To su fobije od 6. r. kad sam se onesvijestila posline vađenja krvi... Užas... A svako proljeće moram vadit krv po pet puta zbog alergije... :( pozz

    avatar

    15.12.2006. (23:11)    -   -   -   -  

  • aibreann

    ajoj, mrzim doktore, a vađenje krvi mi je iza fobije od vatre jedan od najvećih strahova... mrzim i samu pomisao da mi netko zabija iglu u venu, brrrr! s cijepljenjem je još sve OK, to podnosim sasvim dobro, ali ovo drugo... katastrofa. sva sreća nisam se nagledala puno bolnica u životu, samo dok sam vadila krajnike, ali krvi su mi ove godine izvadili puno i previše... i svaki put se onesvijestim, čak i nakon toliko "iskustva"... veliki pozdrav!

    avatar

    16.12.2006. (00:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...