Komentari

antunkauzljar.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • on.off.lutkica

    čudni su putevi do spoznaja... : )

    avatar

    14.12.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Ne gledam Tv-e..Ne gledam BB..Sinoć sam na net-u..gledala snimke seksualnih odnosa stanara..Pitam se samo tko je izbacio njihove snimke na internet..kome trebaju takvi načini oglašavanja. Ne osvrćem se na motive stanara, mladi su, znali su u što se upuštaju kada su se prijavili za tu vrstu natjecanja. Nitko mi ne može reći, da nisu imali neke svoje motive. Njih ne krivim uopće, ali zato organizatore, oni koji se oglašavaju sa svojim reklama na njih bacam svu krivicu. Mlade " glumce i glumice " ne bih ništa ni pitala u realitetu..Možda..samo što im je to trebalo, zgoditak svi ne mogu dobiti, svi ne mogu pobjediti, trenutak neke zvijezdane slave po meni tu ni nema. Čim izađu i prođu neki dani, tko će ih se uopće i sjetiti osim njih samih i njihove okoline, a kasnije će i kod svoje okoline pasti u vrijeme vječnog zaborava..:)
    Zar nitko ne vidi, koliko nas sustav guta i an koncu te zdrobi, traži dalje neko novo meso, neke nove poremećene vrijednosti..Nadam se da kod nas neće doći oni još sa surovijim igrama..gdje se sudionici ubijaju..jer takvih ima snimljenih već..Oprosti mi na ovom mom ljutitom commentu..Znam da si post napisao sa drugom svrhom...Oprosti mi još jednom..Lijep i ugodan ti dan želim..:)

    avatar

    14.12.2006. (15:25)    -   -   -   -  

  • antun.kauzljar

    Lutkice, putevi do spoznaja vode preko ljudskog uma a ljudski um jest na neki način čudo.
    Dnevnik maštanja 2, odlično si primjetila koliko nas 'sustav guta i na koncu nas zgrabi'. Ne guta nas samo putem BB, nego nas „obrađuje“ na još mnogo drugih načina. Ja se nadam da sve više ljudi to primjećuje ili barem osjeća. Potpisujem svaku tvoju riječ. Postaješ mi sve više 'moja inspiracija' a možda i više od toga. Sve češće „visim“ na tvome blogu.

    avatar

    17.12.2006. (13:21)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Hvala ti što potpisuješ svaku riječ i što " visiš" na mom Blog-u.:) Lijepu i ugodnu noć ti želim!

    avatar

    21.12.2006. (20:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...