Komentari

nihonkichigai.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • milo djete

    zanimljivo, sad nedavno pretprošle nedjelje se u Palmotićevoj slavio sv.Franjo Ksaverski i Loyola.
    a Mozart..on ti je bio takoreći dripac, ali je iza sebe u svojem kratkom životu ostavio toliko fenomenalnih djela, koja toliko jednostavno, čak naivno zvuče, a kad ih dublješ studiraš kao mi u glazbenoj školi i na akademiji i analiziraš (dosadno zvuči riječ analiza hehe), onda se zapravo zapitaš jel on neke stvari namjerno i svjesno napisao ili čisto onako, slučajno, kao genije kakav i jest,ali nesvjesno.
    inače ja od klasične glazbe najviše volim romantizam i Chopina,iako sam kao malo dijete od neke 2-3 godine stalno gnjavila mamu sa Bachovim stvarima za orgulje i Brandemburškim koncertima haha.
    A Beethoven, genije za sebe, vidim da voliš malo dublju, ozbiljniju glazbu. puno ljudi nezna da i u samoj klasičnoj glazbi ima svakakvih, recimo Chopina neki smatraju limunadicom, zbog melodija prekrasnih itd. a Liszt recimo mađarske rapsodije su čisti narodnjaci onog doba:)
    eto nadam se da sam bar donekle odgovorila na tvoje pitanje. btw, osim Mozart kugli, specijalno od Mozarta mi je i liker od čokolade;)

    avatar

    12.12.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • milo djete

    odgovorila sam ti na svom blogu na komentar, al ak nevidiš ga tam, evo i tu...naravno da znam prof.Reiko!!! ajme kako je svijet malen,nevjerojatno!!:)))

    avatar

    13.12.2006. (23:01)    -   -   -   -  

  • milo djete

    btw karte za HGZ mislim da su besplatne:)

    avatar

    13.12.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • Biihgged

    pod uvjetom da dobiju skloniste. Oni su mladi i zgodan, ali sam refurbished laptops

    avatar

    06.10.2009. (18:43)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    bit će sve dobro stari...bojim se da si ti zaluto ne

    avatar

    19.10.2009. (04:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...