Komentari

rusalka.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • fields of gold

    Dobro jutro Rusty.....odmah sam škicnula slike i malo se zastrašila ovog vala (više volim mirno more) ali zato poljubac baš odvlači pažnju :o))).
    A sad sjedam na tvoju klupicu i čitam post....:o)))

    avatar

    13.12.2006. (07:15)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Dobro jutro! :)

    avatar

    13.12.2006. (08:48)    -   -   -   -  

  • rU

    fields of gold, bilo bi dosadno kad bi more uvijek bilo mirno. a valovi su tako uzbudljivi!

    ignis, dobro jutro, mila. a komentar nastavka

    avatar

    13.12.2006. (11:22)    -   -   -   -  

  • rU

    ?????

    avatar

    13.12.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    dobar ti dan :) napokon taj trenutak koji su oboje dugo iščekivali, koji smo mi iščekivali s njima, poljubac nad poljupcima, jer se čeka.
    Ponekad se treba prepustiti trenutku, Rose mu se prepustila. Nije li u ljubav uvijek pomalo nelogična? :)))

    avatar

    13.12.2006. (12:18)    -   -   -   -  

  • necutako

    :))))))..i sad prekidas pa si mi mozemo zamisljati jedan cijeli dan nastavak....:))))

    avatar

    13.12.2006. (12:42)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    A komentar? Pa da sam imala potrebu nesto posebno iskomentirati napravila bih to. Ja ovaj nastavak dozivljavam kao poetsko prikazivanje spolnog cina u nastanku i to je to. Ne mislim da imam tu sto posebno komentirati posto ja to ne dozivljavam kao neki zeplet u radnji. Ja vec odavno znam da ce se to desiti, samo sam cekala da se to vec konacno i desi i eto, cim sam vidjela da je to to, sada me samo zanima sto ide dalje... Neki sljedeci dogadaj.
    Ne znam, mozda bi bilo bolje da sam i sama poetski raspolozena pa da u tome vidim ne znam sto i da mogu napisati kakav poetski komentar, ali eto, nisam bas neki poeta u dusi. Vise sam sirovina. :D Netko bi napisao citav leprsavi opis, a ja to skresem na jednu rijec. :D Katkada cesto vrlo eksplicitnu. :D
    Jel bolji komentar od onog prije? :D

    avatar

    13.12.2006. (13:00)    -   -   -   -  

  • misko

    He he "No, sada je postojao samo taj trenutak. "!
    Zar postoje drugi trenutci? Za Rose?

    avatar

    13.12.2006. (13:38)    -   -   -   -  

  • rU

    daniela, iščekivanje ima svojih draži.

    rose u ekstazi, a ignis, je "eksplicitno" spusti na zemlju. Tres!
    osjetim ja kad ti nemaš potrebu komentirati, al' mi onaj škorpionski dio naravi - ne da mira. i, jeste. ovaj je komentar bolji od onog prije.
    a dalji zaplet priče slijedi, no nakon dan dva, dok se rose spusti sa oblaka.

    avatar

    13.12.2006. (15:24)    -   -   -   -  

  • rU

    u tom trenutku, misko, za rose ne postoji ništa drugo. ni vrijeme ni prostor, ni nebo ni zemlja.

    avatar

    13.12.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Pa da. :D
    Ne, nemam ja nista protiv toga da Rose uziva u vodenju ljubavi i u konacnom susretu s Morpheusom samo ne vidim potrebu za romanticarskim opjevavanjem doticnog cina uz pomoc leprsavih recenicnih konstrukcija. Ne znam gdje bih ja zavrsila da svaku svoju spolnu interakciju idem opisivati na taj nacin. :D :D :D No, takav je tvoj stil pisanja, pa i poimanja stvari i ja nemam nista protiv. Samo da ne bih zvucala grubo cesto svoju prvu rekaciju zadrzim za sebe ili je kasnije malo ljepse uoblicim da ne bih slucajno povrijedila spisateljicu. :)
    Stovise, kada citam ovakav jedan opis stvari sjetim se sebe kada sam bila u ranoj tinejderskoj dobi jer sam u tom periodu i ja neke stvari poimala kao i ti. Samo meni se to cini tako davno i kao da to uopce nisam bila ja. I ne mislim ovo kao uvredu, vec meni to samo zrcali taj dio mene u toj odredenoj dobi koji je jako daleko od onoga kako ja funkcioniram danas. Gotovo pa dijametralno suprotno.
    Tako da je pustam svakome da to percipira na onaj nacin koji je njemu blizak. Ja eto, nemam nista protiv mog eksplicitnog nacina poimanja stvari bez puno rijeci. :D

    avatar

    13.12.2006. (17:58)    -   -   -   -  

  • rU

    ignis, spisateljica se ne osjeća povrijeđena, a ni Rose. Rose živi u priči, na razmeđi jave i sna, pa joj je kao literarnom liku poetičnost nužna. a "spisateljici" je poetičnost nužna i u prozi svakodnevice. svatko funkcionira na svoj način, i u literaturi i u stvarnosti.
    tvoj eksplicitni i realistični način poimanja stvari ja smatram znakom tvoje snage. ipak, svako posjeduje poetični dio sebe. tako je, na primjer tvoj prekrasni nakit - prava poezija.

    avatar

    13.12.2006. (20:19)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Pa moze se to i tako promatrati. Ja to ipak vise dozivljavam kao kreativnost koja se izrazava na razlicite nacine. No, mogu prihvatiti da se i taj moj nakit moze promatrati kao poezija. :)

    avatar

    14.12.2006. (08:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...