Komentari

ribafish.blog.hr

Dodaj komentar (39)

Marketing


  • fields of gold

    Nedavno me jedna prija zaj.....s tim cepterom da prisustvujem prezentaciji kako bi ona dobila i poklon (koji usput nađeš i na Hreliću) i išla sam samo radi usluge, da bi na kraju odj... i nju i tu babu koja je rastezala prokletu peglu na paru i usisavač za koje bi mi trebao bilder da ih samo podignem a kamoli da peglam ili usisavam time. Cepter jednostavno ne vrijedi te love i ne kužim kretene koji to kupuju jer kvaliteta je "žnj" kategorija. Za tu lovu ću radije negdje otići a ne da financiram kretenske izume.....

    avatar

    13.12.2006. (09:12)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    May The Force Be With You... trebat ce ti, kad se banda povampirenih Strazara, koji ce nakon ovog posta biti uvjereni da si zalutao na pogresan put i da ti treba ocistiti dusu (picka kao cista dusa? ma ne, ne to... uf, zabrazdila sam...) sjati ne tebe. :)))) meni su osobno najomrazeniji oni koji prodaju NONI. i osiguravajuca drusta, vip i banke, koji mi cestitaju rođendan, bozic, novu, bajram, bar micvu, rađanje sunca i sva ostala sranja.
    domjenak, omjenak, mjenak, enak, nak, ak i mali K.

    avatar

    13.12.2006. (09:15)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    uopoznao sam i ja bake partijanerke na nekim svojim domjenima/predstavljanjima- ono bilo je samo grickalica i cuge, ali se činilo kao da i stariju populaciju zanima to što mi tu izvodimo.
    Za sva ova ostala zla....pa sam si već rekao: O Isuse…
    P.S. KULU STRAŽARA - NIKAD, ama baš NIKAD (!!!) ne čitati napušen! NIKAD! Svi tekstovi su tipa: ode sve i 3 pm, najebasmo, piči komet, ubija sida, žedere GMO- najebasmo. we r dooomd! Ono, stvoriti će ti takvu paranoju na koju je i uz nakapanu marokanku nemoguće sam zabrijati. Djeco dalje od droge i dalje od Jehovinih svjedoka i njihovih stražara.

    avatar

    13.12.2006. (09:25)    -   -   -   -  

  • DayWalker

    Btw, Svjedoci imaju i drugu brosuricu znakovita imena "Probudite se". Bljuv. Kad smo vec kod istih, lijepa je prica kad su njih dvije uhvatile pripitog frenda koji se vracal s tekme. "Mladicu nosimo vam radostan glas." Tup pogled frenda. "Imate li minutu vremena? "Iam" rece pijani kreten. "Sto mislite mladicu, koliko zivi covjek?"
    Razmislja (pijano naravno)... pa rece:

    "Dugo.
    Ak me ne zajebava."

    Bakice promptno produzise u noc...

    avatar

    13.12.2006. (09:35)    -   -   -   -  

  • frkachu

    zašto meni nikad nisu prišle te jehove? zar sam tako ružan?

    avatar

    13.12.2006. (09:41)    -   -   -   -  

  • Z V ł J E R

    a jesi kralj....uvijek vidim tvoj blog tam među najzanimljivijima pa da ti bar jednom i komentiram...teme su ti pre dobre...mislim da je to jedini blog koji i pročitam :))....ono o Big brać.i :)) je pre dobro...samo tak nastavi...pozZz

    avatar

    13.12.2006. (10:17)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Nedavno čitam u novinama da cijela Rijeka ima samo dva pauka i da ne stignu radit svoj posao sveobuhvatno negu uglavnom reagiraju na poziv (znači, rano ujutro u loše projektiranim kvartovima dižu auto jadnicima koji nemaju gdje parkirat u krugu od 200m od kuće - i to djelomično opravdano jer je obično iza zaglavljen kamion za smeće, a u svo ostalo vrijeme reagiraju na pozive političara, tajkuna i ostalih moćnika koji vode rat s tuđim vozilima u gradu). Aute koji najviše zakrčuju promet obično ni ne taknu jer ne stignu, a nitko ih nije zvao (posebno od onog pedera koji je uredno svojim džipom zakrčivao prolaz na ulazu u moju firmu, a nisu mu ga htjeli-smijeli odvuć jer je inspektor (on, a ne džip)). I tada sam čuo da Rijeka zapravo ima dosta paukova, da su privatnici kupili vozila kako bi mogli raditi taj posao i radili ga jedno vrijeme, a onda im je grad svima oduzeo koncesiju da bi osigurao monopol Rijekaparkingu koji je i inače notorius družba najvišeg tipa. Uglavnom, pravda za sve je institucionalno ukinuta i auto ti se diže samo ako parkiraš u videokrugu nekog pogrešnog i ako nemaš dovoljno skup auto da te se paukčije boje.

    avatar

    13.12.2006. (10:36)    -   -   -   -  

  • Hard Boiled

    priznajem, teško mi se odlučiti koja je spodoba od gore spomentih najstravičnija... baš si me razveslio u pauzi od štrebanja hemije...

    avatar

    13.12.2006. (10:59)    -   -   -   -  

  • loogarr

    navodno zagrebparking nema pravo izvrsiti ovrhu ako si im duzan par somova kuna za kazne za parking, a bas ti se nesto ne placa taj dan, nego samo mogu zatezane kamate zaracunavati, navodno.. pravnici javite se

    avatar

    13.12.2006. (11:30)    -   -   -   -  

  • Monetize your blog!

    Istina, najbolje je tramvajem po gradu, nit brige nit pameti... Samo treba izbjegavat spicu kad se po 800-900 ljudi natrpa u jedan mali vagoncic.

    avatar

    13.12.2006. (12:25)    -   -   -   -  

  • Krco

    Nevezano uz post-LEBERICE-neki ih zovu "domaći jeger". Rade se od kuhanog mesa,kožica i iznutrica (srce,jetrica,pluća,jezik). Kad se sve to dobro skuha i odvoji meso od kosti (npr. kuha se glava i slične kosti na kojima ima nešto mesa a nema smisla ništa praviti od toga) onda se sve to skupa samelje na "mesoreznicu" iliti "mašinu za mljet meso". Zatim se u to dodaju začini po želji (ljuta paprika,sol,biber,bjeli luk...). Kad se smjesa uzmješa i postigne željeni okus ista se puni u debela crijeva. Kad se završi ritual punjenja,sve se leberice ponovo vračaju u kotao u kojem se kuhalo to meso da se malo "obare". Vatra nesmije biti prejaka da nebi popucale. Kad je i to gotovo vade se van i slažu na stol da se ohlade. Kad se ohlade,vežu se i vješaju u pušnicu da prime jedan dim (netko ih nedimi,a netko dimi). I nakon toga ih ili dižeš na tavan gdje ima propuha i hladnoće ili ih slažeš u zamrzivač i kad si gladan uzmeš i papaš. Preporučam konzumirati uz svježi domaći sir i kajmak i velike količina crvenog luka. Etto,to su ti leberice i tako nastaju. Pozivam te nagodinu kod mene na klanje pa da iz prve ruke vidiš nastajanje istih te inih prerađevina od pokojne krmače.
    Jasnije?

    avatar

    13.12.2006. (12:25)    -   -   -   -  

  • G. Loop S.I.

    žderači po domjencima, hahaha, di si to izvuko, svaka čast.
    e baš mi je bila cepter prezentacija jučer u stanu. mama pozvala neke prijateljice na piće, ali među njima se našla i jedna koja radi prezentacije zepptera, i bez da ju je iko pitao došla sa svim potrebnim priborom i održala prezentaciju! al fala bogu, niko nije ništa kupio.

    avatar

    13.12.2006. (12:49)    -   -   -   -  

  • TroVa

    Nije usisavač od 13000 kn, već od 15000 kn. Znam ja, uzela ga mater prije jedno dva tjedna. 36 rata, eeeej, TRIDESETŠEST, tri godine otplaćavat jebeni usisavač?! "Pa zašto, majko moja, hraniteljice moja?" upita začuđeni sin. "Pa nije to radi mene sine, to će bit tebi kad se oženiš." AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRGGGGGGHHHH!!!

    avatar

    13.12.2006. (13:01)    -   -   -   -  

  • orka

    neki dan mi je dosla gospodja na vrata da ce mi oprat metar kvadratni tepiha! helou,metar, a tepih ima bar 5 X 5, sto je s ostalim pitam, ona kaze plati! fala bok reko.
    sto se tice prodaje, najidiotskije su one u kojem prikazuju totalnog nesposobnjakovica kako pece palacinke sve mu se ljepi po podu, faci i cipelama, i onda druga scena stave super tavu i covjek je odjednom ultra uredan,normalan i pece s osmjehom na licu! ali to nije sve....kupite tavu dobit ce te kuharicu, ni to nije sve....dobit ce te i rukavice, ni to nije sve.....

    avatar

    13.12.2006. (13:19)    -   -   -   -  

  • ludačaaaa

    ejiiii.....eeeee na ovaj dole post sam se strgala od smjeha....fakat si legenda....al ono totalno...predobro je....posebno ono kaj će s miljom....ma i cijeli post....i potpuno se slažem s tobom....i daaaaa....super ti je blog i imaš super postove fakat.....pozz and kiss

    avatar

    13.12.2006. (14:32)    -   -   -   -  

  • ruzy

    nu čovječe koliki post... al eto u jednom se slažem... jehovini svjedoci :S strašno... bježi glavom bez ozbira...

    avatar

    13.12.2006. (15:35)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    bobika, isuse, bobika...
    a da ti ja ostavim roka na par godina...
    kurac, onda se nece htjet vratit...

    isuse, kako to dobro zvuci. ana ugarkovic je kurac za tebe!!!

    avatar

    13.12.2006. (15:43)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Nema covjece do politicara kada je rijec o domjencima.
    Ja nisam mrsav momak, ali nikada tako gladan nisam bio k'o prvi put u Skupstini grada Zagreba. Osjecao sam prljavo, nevoljeno i gladno, pogotovo kada stricek od polu i ton iz penzionerske stranke ima tri tanjura, a ti bi samo malo krumpira. Mamaaaaaaaaaa.

    avatar

    13.12.2006. (16:03)    -   -   -   -  

  • wayti2

    Frend mi je ispričal da je lik jednom prilikom parkiral hummer pred Importanne centar.
    Došli paukovci, metnuli mu lisice, zakvačili dizalicu i pokušali dignut hummer.
    Mučili su se dobrih pol sata, a onda odustali jer im se kamion skoro prevrnul.
    Raja je rikavala od smijeha=:D =:D

    Što se tiče Jehova, jedan par babaca me salijetao dok sam radila u dućanu.
    Nisam ni znala da je bar kod na proizvodima zapravo-Vražji pečat!
    Sklanjaj se ko može! =:()
    Sodoma i Gomora!! =:()
    Gulag!!! =:()
    =:p

    avatar

    13.12.2006. (16:04)    -   -   -   -  

  • fanny

    Najbolja mi ona fora - "dobit' ćete popust samo danas", tapervera imam hrpu, jer su me navek navukle kojekakve babetine, onu oklagiju kaj se puni s vodom, jedno vrijeme sam koristila umjesto termofora da mi ugrije krevet. Jehovin nam se uvalio samo jedanput, drugi put smo virili kroz špijunku i nismo ga pustili, a treći put sam ga sterala k vragu :)))

    avatar

    13.12.2006. (16:22)    -   -   -   -  

  • Bučimir

    nisam ni ja vidio dmj-a kako poga nažalost. al sam ga vidio nakon i bio je solidno oznojen. :)

    avatar

    13.12.2006. (16:33)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    oklagija koja se puni vodom!??!?!?

    avatar

    13.12.2006. (16:33)    -   -   -   -  

  • dečec

    oprostite gospon, za kog Vi navijate

    avatar

    13.12.2006. (16:40)    -   -   -   -  

  • ja

    bobika...nije to nešto ala čurke??tak mi to zovemo u vž...

    avatar

    13.12.2006. (17:14)    -   -   -   -  

  • on.off.lutkica

    nagradno pitanje glasi : što je zajedničko svim ovim likovima i pričama, koja je to crta što ih spaja...nemilo spaja...( hm..jesam li rekla nagradno...ne, nije nagradno već tek obično pitanjce)

    avatar

    13.12.2006. (17:16)    -   -   -   -  

učitavam...