Komentari

ob.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • amaely

    I dobili smo Ga prije 2000 godina, za vječnost.

    avatar

    10.12.2006. (17:19)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Dobro večer Sitke! Ne znam, imam osjećaj da ste bili na mom Blog-u i ostavili jednu točkicu. Što znači to, možda ste zalutali ili ste krivo kliknuli mišem. Što se tiče Adama I Eve.. Ako čitamo razvoj ili ako pratimo hebrejskih riječi koje su korištene u Bibliji preko akadskog korijena do njihovoga sumerskog porijekla moći ćemo nešto i razumijeti. Skratiću comment, biblijska priča o Evi i njezinom imenu:" Ona koja ima život." A , igra riječi o njezinom porijeklu od Adamovog rebra vrlo vjerovatno potiče iz sumerske igre riječi TI što je ujedno značilo i život i rebro. U nedostatku sumerskog originala znanstvenici nisu sigurni iz kojeg su sastavljači Postanka uzeli podatke i koji su izraz uzeli. Vjerujem da niste ovo znali ili možda jeste.
    Jedno je sigurno, da je čovjek naprije naučio govoriti, a tek kasnije je naučio pisati. Možda me je vaš comment podsjetio na klinasto pismo, zbog zbrke znakova i teško mi je sada protumačiti vašu točkicu ili njezino značenje. Možda vama ona ima neki logičan red, meni nema!!! Lijepu i ugodnu večer vam želim!

    avatar

    10.12.2006. (19:06)    -   -   -   -  

  • sitke

    Amaely-Amen
    Dnevnik...- Točkica je ostavljena namjerno. Da znate tko vas je posjetio . I vidite koliki rezultat - vaš komentar. Vrijedilo je ostaviti točkicu .

    avatar

    10.12.2006. (23:10)    -   -   -   -  

  • vjeraufanjeiljubav

    Dragei Brate u Kristu, stvarno mi se svidio text na Don. Brankovom Blogu pa sam mu napisao da cu ga citirati. Stavio sam naslov da je nadjeno kod don branka. Jesi li ti mozda sudjelovao u pisanju bloga od 09.01.2005 ja mislim "poticaji na razmisljanje" kod don Branka? To je isto jako ljepo pa bi ja to posudio i stavio na svoj Blog da se opet cita.
    Bozji Blagoslov bio s tobom. A vise od prevoda mozes staviti na svoj Blog.

    avatar

    11.12.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • sitke

    Vjera ...-Da stavio sam i taj tekst koji mi je dostavio ' Don Branko' . Mojom greškom , potpisao sam 'Don Branka' , a autor teksta je , čini mi se , Vlč. Zlatko Sudac. Možete potpisati tekst sa ' nepoznati autor ' ili ' vjerovatni autor je Vlč. Sudac' .
    Mir vama !

    avatar

    11.12.2006. (22:01)    -   -   -   -  

  • mirta

    Jako mi je lijepa jedna božićna pjesma, zove se U noći zvjezdanoj... i jedan stih kaže:
    S nebeskih je staza sišao Bog
    da otkupi duše svijeta svog!

    I nema više ponora između čovjekovog srca i Neba, Vječnosti!
    Blagoslov!

    avatar

    12.12.2006. (09:14)    -   -   -   -  

  • sitke

    Da, ponor ! Bio je to ponor .

    avatar

    12.12.2006. (23:12)    -   -   -   -  

  • Leni1

    Pročitavši gore navedeno objašnjenje,jasno mi je čemu ona točkica na mom blogu!
    Tema je složena a ja nemam toliko vremena stoga ću za ovaj put krenuti vašim primjerom pa ću ostaviti .!!!
    POzdrav!!

    avatar

    14.12.2006. (12:05)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok "brate"....moj ti je posrednik samo ljubav i osjećaji...U vezi mog bloga i pitanja...Dobro sam brate...ljubav ide svojim ispravnim tokom...seks isto tako, zdravlje mi je super...dakle, sve je ok, čak i više od toga. Sinoć sam ti masirala svog dragog i to na najbolji mogući način. On je ležao potrbuške na krevetu a ja sam sjela na njegovu guzu i rukicama činila čuda. Naravno, možeš već pretpostaviti da sam postala, već po obićaju, nemirna i ruke su mi počele kliziti i na druga mjesta osim na leđa, ha ha...Eto, nije mi ništa drugo preostalo kasnije nego da zamijenim svoje dlanove usnama. Uh, bilo je tako slatko i uzbudljivo. S obzirom što je moj voljeni jako obazriv, željno je čekao da i mene izmasira. Prepustila sam se njegovim dodirima i toplim usnama...i to po cijelom tijelu. Ima toga još...ali to ću ti opisati neki drugi put. Pozdrav "brate"...cmokkkk.

    avatar

    14.12.2006. (16:31)    -   -   -   -  

  • http://megastaar.blog.hr

    Hvaljen Isus i Marija! Zelim Vam dati na znanje da nakon zavrsene srednje skole zelim upisati studij teologije u Rijeci te tako doprinijeti kvaliteti vlastitoga zivota.

    avatar

    14.12.2006. (20:02)    -   -   -   -  

  • sitke

    Teuta-Molio bih da svoju intimu zadržite za sebe. Ako vi u tome uživate -ok. Nadam se da ste u braku s vašim partnerom.

    avatar

    14.12.2006. (23:07)    -   -   -   -  

  • sitke

    .

    avatar

    17.12.2006. (00:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...