Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • AAAAAAAA

    3 posta odjednom? dobar si! :) skidam kapu! :)
    pa ono je bila prava avantura! :) gore od survajvera il onih izgubljenih!
    iako ne poznajem nikog, cerekah se ko kreten (a to zvuči poprilično bolesno jer sam sama!!!) jer si sve predočih u glavi.. najbolji dio gdje ti šatorom opandrčiš nekog lika.. :)
    svaka čast što si obuo bijele patike! :) i ja to radim! redovito kad se obavljaju takve usrane stvari! :)
    a što se tiče tog nečeg u čemu si sada.. čuj.. ako to ima veze (a nekak naslućujem da ima) s onim nekadašnjim nazivom bloga ti i razočarenjem u pojavu tog nekog.. to tako ide.. welcome to the club! :) valjd si me skonto! valjd. ak nisi, laganini ignoriraj!
    i da, ja kad zapadnem u takvo bljaki stanje, slušam elemental i čitam tvoje postove! :) radi i ti to.. ostavi se magle! ona ubedirava i nikak nije dobro njome započeti dan (a kamoli slušat ju cijeli!)! :)
    eto. piis. :) stavljam te u linkiće. jer si kul. :) naravno, ak smijem. :)

    avatar

    10.12.2006. (20:07)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Na vrijeme ću upozoriti da počneš učiti :-)).
    Depresija&sjeta vikendom. Objavljuj tisuću tekstova subotom i nedjeljom, tako ćeš ih ubiti u pojam. I dovoljno ćeš ogladniti da ćeš morati nekaj jesti :-)).
    (U prijevodu, nemam nikakav pametan savjet i suosjećam, ali sačuvajbože da bih to jasno i glasno rekla :-)).)

    avatar

    10.12.2006. (20:55)    -   -   -   -  

  • AAAAAAAA

    pa kad smo se linkali, da se onda i upoznamo! :) ja sam ana, drago mi je! 2. godina faxa, filozofski, engleski i njemački. i tak.. volim sve što vole mladi! (baš! ;))
    je, i ja sam šaj.. i to nije dobro.. a nekak me sad ta šajnoća pušta! pa neću valjd cijeli život provesti stojeći u kutu i slineći?! hm.. go and get it, boy! :) ak curetak ne prepozna kako si ti divno biće, njen gubitak! :) gud najt! i uči! :) ja ovaj tjedan neam niš.. :P ja faca. aha. moš mislit. laka ti noć!
    p.s. ah ćevapi.. ah.. ja trenutno živim na dvopeku jer mi organizam reagira na bilo kakvu hranu jutarnjim mučninama koje traju cijeli dan! :) (jutarnje mučnine pritom asociraju na povraćanje neuzrokovano usađivanjem oplođene jajne stanice u stijenku mi maternice. :))

    avatar

    10.12.2006. (22:55)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Hm life is a bitch and then you die. Pomaže li to? Nisam ni mislila :-))) Ali uvijek se možeš utješiti nekakvim tupastim filmom na tv-u ili u kino, kao ja ovaj vikend Trgovcima 2. Cijeli vikend mi je uljepšan zbog tog filma. Hvala nekom tamo gore na dobrim stvarima :-)))) A ti se drži, pa makar i za ono metalno u tramvaju :-)))

    avatar

    10.12.2006. (23:32)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Hm je li ti pomaže ona shit happens? Nisam ni mislila. Ma sve se uvik vrti u krug, htjeli mi to ili ne. I uvik će te negdi u tom krugu dočekat one dvi krasne šinjorine i odvest te na bal. Ali postoji i lijek za to, samo malo optimizma i smijeha i zraka sunca. Ma pišem gluposti... Ali šta mogu, optimizam Trgovaca 2 me zarazio :-)))) pa se cerim otkako sam pogledala taj film. Drži se kolega, makar i za ono plastično u tramvaju

    avatar

    10.12.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  • AAAAAAAA

    o pa ti budan.. čuj.. ic okej. ne, ne mislim da is pop. ic jor lajf, živit ćeš ga kak ti želiš, jel.. :) non smoker, no drugs.. to sam i ja... nisi ispad.. pijana jednom. i obećala si nikad više. mislila da se ljubavni jadi mogu riješiti alkoholom.. e.. pa ne! naučila. mladost ludost. :)
    miriši po mrkvi??? a da ti to sam ne prepoznaješ te winds? :) just kiddin.. :)

    avatar

    10.12.2006. (23:39)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Hmmm, ipak vas ima s kime čovjek može, ako ništa drugo, onda otipkat par pametih! Thx, everybody na lijepim riječima i savjetima, I feel better already. A sad idem spat, kasno je i sutra je brand new day, ispunjen praktikumima tako da se treba skupit snaga. Nooooć :I¨¨ (btw, ovo je smajlić koji slini u snu i spava otvorenih očiju, kako da napravim zatvorene? :)))

    avatar

    10.12.2006. (23:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...