Komentari

dejkata.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kokico

    To sam ja uplatio na prvite 2 tikete u poslednite 3 para sam siguren i sam dodao po jedan par na oba tiketa i vleguvamm so golem ulog.

    Sta se tice uplatio sam singlu na Saragoza jel u prošlom kolu kod Santander isključeni su kapetan Munitis, i najbolji napadač Žigić; a osim njih zbog ozljeda neće igrati Alfaro, Regraui , Aganzo, Moraton i Melo (Alfaro,Regraui i Melo čine posljednju Racingovu liniju),Zaragozi nedostaju Celades , Cesar i Cuartero , ali se vraćaju Ewerton , Zapater i Aranzabal. Uopće nedvojim da je Zaragoza daleko kvalitetnija momčad s Gabrielom i Diegom Militom, s Aimarom i D'Alessandrom - i u ovoj utakmici oni su moji apsolutni favoriti.

    Sta se tice rukometu ovo je odlucuvasta tekma za slovenija i polska al slovenkite se favorit i imat bolji sostav nego polska,ja sam mislio uplatiti bez hendikep jel kvota postojano pada i sad je 1.3 a i se neisplatuje i zatoa sam uplatio na hendikep u mixu so Francija,i te sa favoriti o ovoj tekmi,nizozemski rukometasici su najslabi u ovoj grupi,Francija ici cu na pobede jel se bori za 1 i 2 mesto a to je imperativ u 2 faza gde vleguvat so pogolem broj na bodovi.
    Ko voli neka izvoli nadam se na uspjeh sretno svima

    avatar

    10.12.2006. (12:14)    -   -   -   -  

  • romine

    prijatel,koji ti tiket NAJ-ZICER za ulog 1000kn?

    avatar

    10.12.2006. (12:19)    -   -   -   -  

  • romine

    e moj je....kokico,tučem ja cjeli dan u kameni zid,isto ko i ovi tvoji na svim tiketima!
    razočaro si me,znaš

    avatar

    11.12.2006. (00:58)    -   -   -   -  

  • Kokico

    Sta da radim i ja sam izgubio mnn novac danas,to ti je kladionica je pobedila danas :((((,ali prijatelju bice bolje

    avatar

    11.12.2006. (01:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...