Komentari

jonsnow.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • *Achtung Baby

    Hm.. kaj se tiče struje svijesti, iako zna biti vrlo disturbing kud te može odvesti, ponekad je vrlo korisna... jednostavno zato što ima neki oslobađajući efekt from time to time. na testiranju foruma imam 'train of thought' temu koja mi je u biti pala na pamet zbog više stvari, djelomično i zato što sam se sjetila mučnosti Faulknerovog Krika i bijesa (iliti The sound and the fury). ne znam... meni pomaže. iako inače sve moram raditi sistematično, eto, taj dio je čisti kaos... and it feels good.
    Nadalje, prekid studija? :( poznato. U ove 2 godine sam nakupila toliko nezadovoljstava i frustracija da mi postaje sve teže i teže, čak i uz činjenicu da nisam bila zadovoljna na samom početku pa sam se kao trebala već naviknuti.
    Yeah, right.
    Čak mi i nije toliko strašna ideja o napuštanju fakulteta (mislim na svoju grupu), kad bih imala neku alternativu koja ne bi bila gora od ovoga. Najveći problem mi je u biti bezvoljnost, jednostavno nemam volje za to što radim i usto radim ono što ne želim i ne volim i zadnje 2 godine su se svele isključivo na samoprisilu. A to neće još dugo trajati. I da imam volje za nešto drugo, as I said, I'd go for it. Ali nemam... jer ne znam. I ono kaj sam htjela nekad, s vremenom se uništilo.
    Kaj se tiče tebe, ne znam motive zbog kojih razmišljaš o napuštanju faxa. Ono kaj je meni (unatoč svemu) cijelo vrijeme u glavi je ta neka ideja da ovo moram izdurati da bih shvatila kaj hoću i *nakon* toga krenula s tim, tj. da mi ovaj studij bude samo nekaj u pozadini za kaj mogu reći da sam napravila, neko poglavlje kojeg završavam, možda odskočna daska za nešto drugo? Možda je to neki put zdravo razmišljanje... First do what you have to, then do what you need?
    Drago mi je čuti da je s prijateljima sve bolje i bolje, ljudi nekad to zaista premalo cijene :)
    a kaj se tiče ljubavi... slippery područje. ali baš uvijek slippery. i nema tu univerzalnih savjeta, odgovora ili ičeg sličnog, treba biti strpljiv i užasno puno se truditi. a opet, nekad samo treba imati...sreće
    eh...
    enivejz, kako god bilo, sretno... ;)

    avatar

    10.12.2006. (11:31)    -   -   -   -  

  • Chara

    Ma nemoj prekinut... kaj studiraš? Ja si razmišljam o prekidu treniranja i upis na nekaj manje eksplozivno, ali opet si mislim da bi onda devet godina treniranja palo u vodu... mislim si još par godinica i pošaljem sve k vragu

    avatar

    11.12.2006. (21:35)    -   -   -   -  

  • saguAro

    ne!....prekidat studij! :P

    avatar

    12.12.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • saguAro

    p.s_al' igras MTG ?!?!?!?
    mmm....

    avatar

    12.12.2006. (12:07)    -   -   -   -  

  • saguAro

    MTG=Magic The Gathering

    avatar

    12.12.2006. (21:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...