Komentari

elvisisnotdead.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Palchica =)

    neznam predugo si sve ovo napisala.. pa krenut ću od početka..

    ja sam se vidla s curkama prije par dana..pa rekle su mi za to kaj je bilo! (kaj si na kraju otišla na ročkas?! kak je biloooo?!??! =)=)=)=)=)) u svakom slučaju.. nije fer od nine za ono kaj je napravila onak se okrenula.. al ipak.. rekle su mi curke da ste se kao doksale da bu te sve zajedno u kino (wtf?! zkj ja to neznam.) al dobro.. nebi to štela komentišat..

    ja znam kak je tvoje stanje i znam kaj ti se događa i znam da ti je jako teško.. al probaj ti nas shvatit.. škola profači starci bake i dede OCJENE dečki (mnogo njih odjednom) nasilni pijani dedeki s ceste frendice koje ti dižu svakodnevno tlak svađe itd itd. znam da se i tebi to događa i možda čak da ti je sve to teže palo al ipak..

    ne želim nikog krivit za nikaj jer niko nije kriv.. tak se dogodilo.. svako nekad pukne i nemojte reć da ne griješi ni jedna jer smo svaki put svaka od nas napravile neko sranje.. tak da.. nećemo sad nisam ja ti si il tak nekaj..(wtf?nismo bojanić) tak da trebamo se sve nać jednom..

    teško je to izvedivo al opet.. znale smo kak će to ić.. misle smo da je to prijateljstvo jače neg kak je ispalo.. al očito da nije bilo niš posebno.. nego kao i svako drugo prijateljstvo.. koje se jako lako raspadne.. zapravo nismo se mi raspale..al opet.. ja se uvijek svake sjetim.. svakoj se javim.. a meni?! jedino mi se javiš... ti.. neznam jave mi se i one.. zapravo hana i meme mi se uopće ne jave.. ne sjećam se kad su mi zadnji put poslale sms.. e ana ti se da do grada il do kina.. sretnem ih kad idem u školu. pa ih onda vidim pa onda vrištimo skačemo grlimo se itd itd.. al nije to to..

    ŽELIM DA ME SE TE DROLJE SJETE.. želim da je tim droljama stalo do mene.. da nekad razmišljaju o tome kak je bilo super prije..

    imam i ja nove frendice.. imam čak i frendicu koja mi je tak dobra da ju mogu nazvat naj frendicom.. sjeti me se svaki dan. tješi me. pomogne mi. tu je za mene. uvijek.. to se teško nađe.. al jebiga imam ja takvih curka.. i točno znam koje su tu.. prije su to bile 5 curka bez kojih nebi mogla zamislit početak dana.. obožavala sam vas.. jako jako jako jako.. al sad tih par curka imaju svoje nove frendove i zbilja izgleda tak da u nas stare zaboravile.. ipak si u pravu mare.. na kraju ipak jesi..

    tea mi je sad ko seka.. čujemo se 200 puta dnevno.. vidimo se svaki dan.. to sve štima.. neki trenuci izgledaju ko kritični al nisu....

    ti.. s tobom se čujem.. kad stignemo oba dve.. dobro je to.. štima.. kaj ne?! slažeš se?! volim te mare.. stalno svima pričam o tebi.. i znaj da sam uvijek uvijek tu za tebe.. poslušat ću te kad god treba.. sam reci.. tu sam.. još uvjek te volim i nisam zaboravila na tebe.. pošto se ne viđamo više tolko još više mi je stalo do tebe.. =)

    a ove.. neznam kaj bum s njima.. misla sam ja da ću to održat najbolje s njima.. pogotovo s ninom i možda s hanom.. a ispalo da sam nekak s memom ostala naj.. neznam.. sve to sad glupo zgleda.. neznam kaj da kažem.. ma jebote.. sve je to veliko neznam!

    al činjenica je da su nas nina hana i meme malo zaboravile.. ma kolko se sad one dure na tebe il ti na njih.. jebiga riješite taj problem .. bile smo si naj frendice!!! PA JEBOTE MLINARICE SMO.. NATE I SAME KAK JE TO BILO! KAJ SMO RADILE..

    OBOŽAVALE SMO SE.. il je to bila sve gluma..

    na vama je red.. dosta mene..

    pusekki**

    btw ovo drolje nije ono droljo ko droljo nego droljo volim vas u kurac!

    avatar

    09.12.2006. (19:54)    -   -   -   -  

  • Palchica =)

    briem da je ovo najduži koment ikad skipan bilo gdi!

    avatar

    09.12.2006. (19:54)    -   -   -   -  

  • Palchica =)

    zanemari sve greške.. nije mi se dalo ispravljat!

    avatar

    09.12.2006. (19:56)    -   -   -   -  

  • vaša unknown hanny

    e ovak pošto ste se sve izredale moram sad i ja nešto reći... ovak ana ovo kaj si gore napisala vjeruj mi nije baš tak.. kao prvo što se tiče one subote plan je bio da mi sve curke (SVE!!) odemo zajednički u kino i poslije toga vanka, ali ne zašto bi bilo jednostavno kad može bit komplicirano.. e sad ana, ti i tea ste rekle da nejdete van jer vam se neda!?? nina meme i ja samo onda misle ajde dobro, nek barem vidimo mariu koja je prvo rekla da ide s nama u kino pa je onda rekla da nejde jer se zadržala kod bake (što je posve u redu..) e i ostalo bi u redu jer je mare trebale ić onda nakon kina s nama van, al nas je onda nazvala i rekla da ne može jer je sad odjednom kod borisa na ročkasu... e vidiš u tome je problem..kad kud sad boris?? i još neš. kad smo se srele s anom prije škole, ana je rekla da je ona znala za to i da si ju mare ti još zvala na taj ročkas al ona nije išla jer je sad pak bila u kazni.... nakon svega toga mi smo se ipak vidle s mariom na onak 5 minuta i onda se nina okrenula i ošla... i eto, na kraju večeri smo meme nina i ja praktički ostale odjebane od svih... ne znam da li je to fkt tako il je tako ispalo ali eto.. to je sve što ja znam o toj suboti! ne znam koi je za šta kriv (i dal je uopće ko kriv??!?) niti znam zašto je svatko otišao na svoju stranu il je ostao domeka al iskreno neželim se više miješat u to! što je bilo bilo je i nadam se da smo to riješili još u nedjelju.. okey?

    mare sam da ti jošp neš kažem - kaj se tiče d bilježnice.. inzistiram na njoj, barem ja, zato kaj nam je to jedina prava stvar kaj nas povezuje i jedini način da saznamo baš sve što se događa jedna drugoj u životu... ak ti se ne piše, napiši datum, pošalji sve u kurac i pošalji dalje..vjeruj mi razumjet ćemo!!!
    i vidiš i ana sama kaže da se rijetko kad čujemo..al ipak nije ni da ona mene baš prečesto zove, al pustimo to sad. oću reć, sve osjećamo da stvari više nisu kakve su prije bile i to je jako loše.. al jednostavno ja se ponekad pitam kaj mi radimo zajedno i kak smo se opće našle kad dok vas slušam o čemu npr. ti ana i tea pričate, samo se pitam ko su te cure?? pa ja ništa o njima neznam.. i eto ponekad tad osjetim stvarno ko da smo najudaljeniji stranci...
    i zato mare molim te pošalji bilježnicu dalje pa da saznam kak je tvoj maji bjaco, kakvog anchy sad četvrtaša ima, koga je tea upecala i kaj je još novo kod nine i meme? (njih vidim svaki dan, zato valjda neš više znam.. al ipak, nije to ko nekad kad smo svih 6 znale sve jedna o drugoj)...
    ja se ne ljutim na nikoga i niti se durim, smo želim rasčistit situaciju pa da se ne grizem više s tim...
    uf, fala bogu, sad mi je lakše.. voooooooooojjjjjjjjiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm vvaaaaaaaaaasssssssssssss mmmmooooooooooooooooojjjjjjjjjjjeeeeeeeeee mmmmmmmmmmmmmmllllllllliiiiiiiiiiiiinnnnnnnnaaaaaaaaaaarrrrrrriiiiiiiiiiii icccccccceeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u prijevodu: vojim vas moje mlinarice!!!!!! :)) pusa

    avatar

    21.12.2006. (11:34)    -   -   -   -  

  • Palchica =)

    jebemti sve!

    avatar

    28.12.2006. (15:06)    -   -   -   -  

  • Palchica =)

    ja nemrem više tak. koje su to fore da onda dora bude mlinarica! dal bi vama bilo super kad bi ja dofurala svoju frendicu iz gimn i kad bi vi morale reć njoj sve svoje tajne. pa taj d bilj. je sve kaj mi imamo zajedničko. i sve pišemo u njega. barem smo pisale do 6 mj sve. ja nisam vidla tu knjižurinu već.. ohohohohooo.. tak daa.. mare žurbaj malo! lol. (volim te mare! sam mi se javi!)

    enivejzz. možda i je ona super al.. to su naše fakin tajne. i naša totalna intima. (ovo zvuči siiik!) okeee?!

    mogle ste mene i teu pozvat u kino! zato kaj nisam ja svaki dan u saloonu. tak daa. osim toga i mare želi u saloon! i daaa. taj dan sam ja bila u kazni! a i tea.. ne da nam se nije dalo ić.. al brijem da nas niste ni pozvale! jer me taj dan nazvala sam mare. i sam sam se s njoj dogovarala!

    avatar

    28.12.2006. (15:10)    -   -   -   -  

  • Palchica =)

    a da nabaciš koj novi post!

    khmmmm =)

    avatar

    26.01.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...