Komentari

tvpolitika.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • goran/ sremcica

    nisu jedini cija je sudbina zapecacena voljom vlasti

    avatar

    09.12.2006. (15:53)    -   -   -   -  

  • maki

    Signal i program ove televizije i dalje se emituju preko kabla.Država kao većinski vlasnik oličen u Politici a.d. jos nije našla za shodno da ovu firmu stavi pod stečaj ili likvidira iako su se stekli odavno svi uslovi?Radnicima nisu isplaćene višegodišnje plate, niti su ostvarili ikakva prava kada su ostali bez posla .Tužbe koje su podneli i koje su postale izvršne potpuno su obesmišljene.Da li je moguće da neko po svaku cenu održava fantomsku firmu u koju se pretvorila nekada uspešna televizija, a da radnicima ni radni staž nije uplaćen.Ko to i zašto toleriše?

    avatar

    21.11.2008. (08:25)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Neznam kako nazvati osnivaca RTV POLITIKA, koji nije hteo da resi pitanje radnika na civilizovan nacin? Zato, iz prakse vam predlazem, da posle rocista, koje je zakazano za 19.04.2011g., ako se ne resi pitanje radnika, ne vrate svi dugovi u najkracem roku, pozovete novinare svih medija i svakodnevnim okupljanjem ispred zgrade Politike u 29Novembra, dodjete do onoga sto ste zaradili.Pa zasto se nisu resili svojih radnika psiholoskim putem(ne isplacivanjem zarada i doprinosa)? To je i pitanje i odgovor.Ja sam dugogodisnji vas gledalac.A dok sam mogao vas da gledam citao sam i Politiku, a od prilike kada su vas izbacili iz etra, presao sam na Novosti.Zao mi je sto nemogu da vam pomognem osim da vam dam podrsku.A kad pocnete sa okupljanjem ja cu dovesti jos 30tak ljudi koji su odlucili isto kao i ja i koji misle kao ja.Ovo vam kazem i predlazem jer oni ce opet pokusati da se igraju sa vasim nervima.Zato, ako vam se ne vrati sta vam se duguje, u najkracem roku, krenimo u borbu zajedno.Ne dozvolimo i mi njima da rade kao sto oni ne dozvoljavaju vama!!!!!

    avatar

    05.04.2011. (02:55)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Vidite koje je vreme kada smo ispisali komentar?Sedim sa tri prijatelja i govorimo o vama, do sad!POZDRAV I SAMO NAPRED DO SVOJIH PRAVA!!!!!

    avatar

    05.04.2011. (03:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...