U svezi našeg pršuta teško da se može nešto pametno raspravljati. Potpuno si u pravu u svezi sušenja ( dim je samo zbog sušenja i vlage ) i slamurenje JE SUHO, ali teško ćeš me uvjeriti da Od naših poznatih velikih proizvođača iz Kringe, Sv.petra, Stancije Pataj i ostalih , pršut može biti bolji od seljaka iz Tupljaka, Gradinja, Ćićarije i pazinštine ( Fakini, Mačići., Sarčija, Slokovići itd. )
08.12.2006. (19:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sponzoruša
Reci mi, da li gledaš ti ikad mailove? :?
09.12.2006. (11:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
slaven178
okej, izbor pisaca je više-manje korektan . naklon uredniku izdanja, i čestitke piscima odabranih priča
08.12.2006. (16:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Boletus
U svezi našeg pršuta teško da se može nešto pametno raspravljati. Potpuno si u pravu u svezi sušenja ( dim je samo zbog sušenja i vlage ) i slamurenje JE SUHO, ali teško ćeš me uvjeriti da Od naših poznatih velikih proizvođača iz Kringe, Sv.petra, Stancije Pataj i ostalih , pršut može biti bolji od seljaka iz Tupljaka, Gradinja, Ćićarije i pazinštine ( Fakini, Mačići., Sarčija, Slokovići itd. )
08.12.2006. (19:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sponzoruša
Reci mi, da li gledaš ti ikad mailove? :?
09.12.2006. (11:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...