Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • katrida

    ........dobar ti dan mama44......kod mene se uz sve to tresu ruke,ali mi ne klecaju noge,od zajedničkog prostora, znam da me neće fizički dotaknuti, ali jednostavno kad nema dice ja ne mogu biti sa njim ni u istom prostoru........i to šaptanje dici( namjerno zaglupljivanje nas,zlostavljanje dice?)........

    avatar

    08.12.2006. (06:33)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    opizdi ga expres loncem u glavu..................tražim ti odvjetnika...jeftinog, a pametnog...........nebu dafinka...............

    avatar

    08.12.2006. (10:37)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Dobar dan ti želim. To je reakcija na strah. Zašto se bojiš? Ne, ne reci meni nego sebi. Kad to dokučiš naučit češ se nositi s tom navalom adrenalina. Ako smijem reći još nauči djecu da ti budu partneri u svakodnevnom životu a ne samo djeca. I ne obaziri se na šaputanja. Djeca će sama doći da ti ispričaju što ih muči ako ih muči. Možeš im napomenuti da ti mogu reći, a i ne moraju o čemu su šaputanja. U svakom slučaju želim ti strpljenja.

    avatar

    08.12.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • ledena

    Adrenalin, ništa drugo. A očito da je još uvijek važan u životu. Znaš ono, koliki značaj damo nekome toliko će ga i imati. Važan je u tvom životu, zbog ovog ili onog, pokušavaš raspetljati to sve, no...nikada nije jednostavno. Nikada.
    A djeca..ma djeca uvijek osjete nepravdu. Ona znaju, a da im se niti ne kaže...

    avatar

    08.12.2006. (11:13)    -   -   -   -  

  • gugo

    mumisha!!!..nema me dugo a onda kad dođem zateknem te u toj tvojoj "nekoj"agoniji,.nekom polumraku u kojem nikako da se skroz razdani,.neznam što da ti pišem jer sve znaš a novog ti nitko od nas neće ništa reći,.u konačnici sav teret svakako ostaje na tebi..glavu gore jaka si ti žena..topli ti pozdrav ostavljam:)

    avatar

    08.12.2006. (18:41)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ocito si razvila totalnu netoleranciju iliti netrpeljivost spram tog covjeka, neku vrst alergije gdje tvoje tijelo reagira na tako agresivan nacin na blizinu te osobe. A sama pomisao da moras s tim covjekom jos uvijek biti me jednostavno zgrozi. Ne znam tvoju situaciju ali zna se sta bi bio jedini lijek i tvoj spas. Prozivjeti cijeli zivot s tim covjekom i s tim grcem u zelucu? Nije pravedno. Ti to nikako ne zasluzujes! No dovoljno si jaka (koliko sam uspjela skuziti iz tvojih postova) da ipak sama iznadjes rjesenje. Rekli bi digici tieni duro!

    avatar

    08.12.2006. (19:23)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Da imam snage,moci, i mogucnosti rado bi pomogla svim nesretnim ljudima.Mislim da nije pravedno provesti sa nekim vrijeme, a u stvari zelis biti daleko od njega.Volila bi da to rijesis, i da jednog dana budes opet sretna, onako zapravo!

    avatar

    08.12.2006. (22:48)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    To je grozan osjećaj i raionalno ga nitko ne može objasnit,znam da je teško ali pokušaj kako znaš i umiješ se iskobeljat iz te situacije,jer ne može se stalno živjet pod stresom,a djeca te trebaju.

    avatar

    08.12.2006. (23:40)    -   -   -   -  

  • fanny

    Teško mi je nešto ti suvislo reći, jer sama to ne proživljavam. Ali, stvaraš problem samo sebi - njega očito to ne dira. Imaš lijepu djecu, misli samo na njih - pobjegni tako - misleći samo na njih. Znam - lako je reći, lako je biti pametan kad se radi o tuđoj koži. Drž' se draga, blogeri su uz tebe. Pozdrav i pusa :)))

    avatar

    08.12.2006. (23:51)    -   -   -   -  

  • gogoo

    I ja mislim da djeca dosta toga znaju, bez da im se posebno objašnjava. Nisam pametan u tim situacijama, ali ako se on ne boji, zašto bi ti? Pozdraw preko zaljeva

    avatar

    09.12.2006. (01:29)    -   -   -   -  

  • kvinna

    Dobro jutro! Mogu ti reči da razumijem što misliš pod tim strahom. Isto sam osjećala prema zeni koja me rodila. Da ti ne pricam da sam radila paralelno sa srednjom skolom... Kad je postalo neizdrzivo (s mojih 18 i pol otprilike) pocela sam traziti stan. Onda sam se osjecala abnormalno lose. Ne znam, ko da sam se privikla na to sranje, razvile smo simbiozu, ona je stalno drzala pod kontrolom moj strah. To je stravicna agonija, cijelo vrijeme biti u grcu zbog upaljene zarulje, zbog smijeha koji je iritira, zbog pogresne glazbe.... A s druge strane, pogledaj njih koliko su zaljenja vrijedni! Oni svoj zivot provode isto u grcu, jer jedino o cemu razmisljaju je KONTROLA i kako odrzati osjecaj nadmoci nad nama. Kad prođemo kroz zid, oni postaju napusteni, a mi smo slobodne! Sve pojave uz tvoj strah signali su tvojeg tijela koje želi normalan život i odbija ovu muku sa Zagušljivim. Ako ih malo proanaliziras, to su poticaji da pocnes trcati!)))
    Nemoj se bojati! On je jedan jadni mali nesigurni covjek i pati od osjecaja nedostatka vlastite velicine, ovo je jedini nacin da se on osjeca bolje. Makni se od toga, u podstanare, nekakav poslic ćeš naći (ja sam nasla dodatni-cistiti cu neke urede uvecer, da Vihorcicu platim balet), ne trebas odmah na menadzersko mjesto, simpa kako jesi, skompat ćes se sa susjedom, ona će priskoćiti klincima kad će ti trebati, alimentaciju ćeš dobiti. I voditi 100% kvalitetniji zivot. Upravo onakav kakav zasluzujes!
    Pusa tebi i djecici! ))))

    avatar

    09.12.2006. (06:50)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Bog, mama! Evo me. Nisam ti skužila uopće komentar kod mene, objasni molim te, malo me trudnoća poglupila. Žao mi je zbog tvog straha. Neku noć je jedan pijanac zvonio sat vremena na vratima naše zgrade, nečiji muž. Pa je i nakon što je ušao u zgradu, radio show. Oboje su napravili cirkus. Hoću reći, svatko zaslužuje svoj mir, svoju kućicu, svoju slobodicu, bez straha, a ako to ne zaslužuje, neka se ni ne vraća kući. Drži se. Pozdrav.

    avatar

    09.12.2006. (07:27)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Čitam stare postove...razvod... čak i da moraš platiti odvjetnika, nije to skupo. Nadam se da ćeš naći. Ako ti ja mogu pomoći, javi mi se na mail. Nisam na poslu, ali ponešto mogu i iz glave valjda. I opet, drži mi se.

    avatar

    09.12.2006. (07:31)    -   -   -   -  

  • o kosjenki i regoču

    nedavno sam počela zavirivati u tvoje postove i nisam sigurna jesam li igdje vidijela spominje li se "taj" zbog kojeg doživljavaš to što opisuješ. naime, slična "veselja" sam prolazila kao dijete i sudionik lošeg braka roditelja u kojem je pater familias bio alkos i zbog kojeg straha sam od njeg sa 11 godina imala živčani slom. slična stanja su se pojavljivala i pri kraju braka, iako je to bilo nešto sasvim drugačije od djetinjstva. uh, ne ponovilo se.
    po komentarima blogera pretpostavljam tko je taj. ajme, ne znam kako ti opisati koliko ti samo sreće želim da se iskobeljaš iz tog užasa.

    avatar

    09.12.2006. (23:39)    -   -   -   -  

  • braco

    Neznam što bi ti reko ni što bi napisao. Bez riječi sam

    avatar

    10.12.2006. (23:14)    -   -   -   -  

  • kvinna

    Navratih samo da te pozdravim :))

    avatar

    11.12.2006. (06:03)    -   -   -   -  

  • katrida

    .......jučer mi je bila prijateljica, družimo se više od 30 godina, na kavu i pokušala sam joj objasniti kako mi je u duši............ali kurca ne razumi, ja kažem raspadam se, umorna sam-ona odgojila sam dobrog sina, ja kažem nemam više snage, ona da je mali odlikaš i može dobre škole završiti, zar se stvarno trebamo ubiti, u stvari i kad bi se ubile rekli bi- imale su sve, ko zna što im se desilo........pa mi je napamet čarls i kako je iskoristija mladu dijanu da mu rodi nasljednike, i on i danas jebe, ždere, loče i uživa, a ona pokojna..............dobar ti dan mama44....

    avatar

    11.12.2006. (09:15)    -   -   -   -  

  • braco vin.bloger.hr

    Nego reci ti meni jeli komp sad u redu?

    avatar

    11.12.2006. (22:27)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Dobar ti dan,samo da ti se javim da znaš da sam tu

    avatar

    12.12.2006. (14:35)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    ak ti još uvijek treba
    odvjetnik: vukašin džonlija..............zagreb....veslačka 4.............. 01/6190935

    avatar

    12.12.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Da bar možeš ne reagirati, a da te to samu ne guši... Zagrljaj ti ostavljam!

    avatar

    12.12.2006. (19:23)    -   -   -   -  

  • munjeni

    Nemoj se bojati! On je jedan jadni mali nesigurni covjek i pati od osjecaja nedostatka vlastite velicine. Ne može se stalno živjet pod stresom, a djeca te trebaju. Djeca dosta toga znaju, bez da im se posebno objašnjava.
    To su samo citati ali su istina.
    Ono sa expres loncem je dobar savjet.
    Pozdrav...

    avatar

    15.12.2006. (22:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...