Komentari

lifeofmetal.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Beautiful Nightmare

    Pa, u tome se potpuno slažem sa tobom... eto ja sam ipak još depressive al bolje mi je, i kao i ti gledam život sa drugačije strane. Ja o svojim problemima razgovaram jer mi je tako lakše, ne znam, kad to držim u sebi onda jednog dana puknem i nije dobro! e usput, ostavi mi link bloga da mogu odma kliknit, jer mi ne piše ništa iznad komenta...pozdrav!

    avatar

    08.12.2006. (18:30)    -   -   -   -  

  • *powerpuff girl* [Ana]

    hej Veki!!!! eto me! hmm... drago mi je što si ti uspio promijenit pogled na život, ja ne mogu, fakat ne mogu! sada mi se čini kao da nikada nisam ni mogla... ja idem se deeper i deeper! a ti mi uživaj! cmok!

    avatar

    08.12.2006. (21:43)    -   -   -   -  

  • ivona

    hej!evo i mene......!!!!samo ću ti reći da se ne zamaraš nebitnim stvarima i uživaj u životi koliko god možeš!primjetila sam da si se promijenio,čak si i pričo samnom neki dan,hehehehe..........!
    ma valjda ćeš znat ko je!tuksa iz tvog razreda!!!!!!!11

    avatar

    08.12.2006. (23:01)    -   -   -   -  

  • Kimi

    VEKI!!!!!!!!!! Pa ti imaš blog? Ma pravi si!Drago mi je šta ti je bolje!Uživaj sad dok možeš!Iskoristi svoj život na najbolji mogući način jer imaš samo jednu priliku! Zato se ja uvijek pokušavam smijat iako je ponekad teško,ali imam nade! Sad se ti pitaš tko je to???? Aaa?? Pa ko bi drugi bio nego tvoja teroristkinja! Pusa

    avatar

    17.12.2006. (22:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...