Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Zvone Radikalni

    Ovaj post je originalno objavljen na pollitika.com ali kako možda ima vjernih čitatelja mog bloga koji na pollitika.com ne zalaze, evo da ga i ovdje cross-postam.

    avatar

    07.12.2006. (10:53)    -   -   -   -  

  • stefica

    ZVONEEEEEE jesi vidija novi economist!!! ahah!!! posebno clanak, Don't do it!! ma nemos' ga falit na naslovnici je!! Triba bi ga stavit ka link na svoj clanak, e ako im ovo ne zacepi usta ne znan sta ce. nego citam te i tamo, samo budale na politici traze da se registriram, jesam, ali da ce onda poslat password emajlom...di je taj email otisa boga pitaj!!! cini mi se da me sabotiraju!!! ako zavrsim ka Litvinenko znas ko je kriv!!

    avatar

    08.12.2006. (00:59)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Je, je vidija san. Ali neš' virovat, toliko su me ovi anti-Amerikanci na pollitika.com raspizdili da sam se cili posvetio pisanju postova i komentara pa nisam ni prošli broj uspija do kraja pročitati !!!!
    I ne moš nikako s tim teoretičarima zavjere - taman misliš kako si ih priklještija, a oni izvuku neki link na neku priču na internetu i onda sve jovo nanovo :-))))

    avatar

    08.12.2006. (11:02)    -   -   -   -  

  • puzz

    Ne daj se zvone, ne daj :)

    avatar

    08.12.2006. (11:04)    -   -   -   -  

  • stefica

    ona politika je glupa, em nemam pojima kako sam se registrirala,em mi je ime sad tamo, em me nerviraju, a najbolje od svega je sta se to i ocijenjuje??? Nebi da je tamo neko objektivan!ako ne budem imala sve petice vise se ne pojavljujem tamo, sujeta mi to nece podnit:-) E da, posebno mi idu na zivce kad traze argumenta ako "branis" Busha, dok oni kad napadaju mogu samo rec "glup je" i onda se svi tapsu po ledima. I ne mogu ti opisat koliko mi je zaj sta na ovakve teme nisam naletila prije dvi godine dok sam jos bila u skoli i di mi je minor bija political science di se na satovima bas o ovome raspravljalo..doduse neki profe bi se mogli uvatit pod ruku sa ekipom sa politike, ali bar bi dali objasnjenje zasto tako misle.

    avatar

    08.12.2006. (21:48)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    stefice: Ne znam da li je ovo pametno, ali ipak ...
    Da vidiš što su "pravi" igrači, žikni ovaj link.
    Garantiram ti debeli slom živaca, ali vrijedi ;-))))

    avatar

    08.12.2006. (23:19)    -   -   -   -  

  • stefica

    ovo je sve lude i lude...ah a kad se sitim da sam ovde dosla samo zato jer mi je dosadno na poslu :-)) ali srica ovaj bar priznaje da pise gluposti...dok drugi tvrde da je sve istina...jer ipak; ebi ga, procitali su na internetu. Kako je ono ista grafit u zagrebu; "Nedajte mu olovku'' ja bi nekad vikala "iskopcajte im struju!!" E da, sad sam dosla sa politike di sam pocela odgovarat, ali nakon treceg sam izgubila volju..niko ne popusta ni milimetar..ali moram priznat da se razbacuju frazama ko veliki. Boze dragi nekad se pitam' ma di to sve nadu, jel moguce da sve sami tako zakljuce ili neka masinerija antiamericka i kod nas radi??

    avatar

    09.12.2006. (04:07)    -   -   -   -  

  • borgman

    Zvone ko zvone... ekonomista u krvi... pitanje zrakoplovstva u Ervata nećem komentirat.. pođi samo od toga da imamo samo dvije rute u kojima avion može postići svoju najveću brzinu, a i te rute pri okretu povrijede zračni prostor drugih država... NATO, pa jedino kao mamac za bilo čije agresivne težnje. Ovako nismo dio "štita" pa smo stvarno beznačajna meta. Onako, u drugoj varijanti, napad na Ervatsku je napad na cijeli NATO (stvarno želiš postati meta iste važnosti? za svakog "luđaka"?čak i onoga kome su "mirotvorne bombe" pobile obitelj?)... "apšenje bez suda?", "jer misliš drugačije?"... ma je li to govori neki zagovornik Golog otoka, ili Zvone Radikalac?... dapače...Guantanamo Bay je zatvor gdje je vojna sila jedne zemlje, "ulovila" građanina druge zemlje, sa kojom nema "objavljeni rat",...gdje ne vrijede "pravila ponašanja"...gdje je normalno slikati se sa čizmom na licu ubijenog zatvorenika (i za to biti otpušten iz službe, ha)... pa to nije daleko od toga da mene koji sam antiamerički raspoložen, deportiraju tamo...i ispitaju (jer postoji mogućnost pogreške, koju priznaješ), i nakon torture ja "priznam" kako su članovi "moje ćelije", neki Zvone i neka Štefica.... stari moj...zaboravi moralne "dvojbe" jedan život vrijedi manje nego sto drugih. Tebi tvoje dijete vrijedi više nego milijun malih crnčića...ili se varam? Dakle o pravdi sitih je najlakše propovijedati kada si sit...a ne želim ti pogled s druge strane zrcala...a taj pogled sa druge strane dijeli puno više ljudskih bića (u omjeru i 100 prema 1)

    avatar

    09.12.2006. (13:52)    -   -   -   -  

  • druz

    Dugo sam razmisljao sto napisati na temu NATO-a. Ima puno stvari koje mi se u njemu ne svidjaju, ali mislim da trebamo uci u njega jer trebamo saveznike, a trenutno mislim da je Ameriku treba imati za saveznika. Od EU kao i uvijek u povijesti nema nikakve vajde. Oni samo pozivaju i traze neka prava, ali nece nista uciniti da to i ostvare, vec ce na kraju diplomatski proglasiti za pobjednika onog jaceg. Stoga mislim da nam je vaznije prije uci u NATO nego EU. Uostalom mislim da put u EU najbrze vodi kroz NATO. To je cisti pragmatizam, nema tu ljubavi.

    avatar

    09.12.2006. (18:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...