Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • NJEGOVI FANOVI

    ZASTO NAM NE DOLAZI SVIJETSKI PRAVAK???(RODNEY IZ FUTURE)

    avatar

    07.12.2006. (22:53)    -   -   -   -  

  • VeSeLoMiRkA LudAcHA

    Pozzz...
    si ti muško ili žensko??
    a možda vas je i više??
    malo sam zbunjitis...hahahaha...
    moja prija trenira kickboxing....

    avatar

    09.12.2006. (11:44)    -   -   -   -  

  • Muay

    A kažu i da dolazi i ljepotica sa slike gore lijevo.
    Dođite i provjerite.


    Zašto si nam lagao, nije došla :-)

    Ajmo malo rezultate i dojmove sa natjecanja..

    avatar

    11.12.2006. (13:37)    -   -   -   -  

  • nik

    Dojmova ima! A i rezultata www.kickboxing-kutina.hr

    avatar

    11.12.2006. (16:01)    -   -   -   -  

  • znatizeljan

    ej ljudi kako da skinem kalendar natjecanja za 06/07 god????????????????

    avatar

    11.12.2006. (20:54)    -   -   -   -  

  • hans

    Znate li zašto nije došla ona mala ? Čula je da dolazi naš glavni tajnik.
    Usput rečeno - ekipa iz Kutine se opet iskazala. Krasan turnir, lijepe borbe i vrhunska organizacija. Jedina je zamjerka redarskoj službi. Dečki su došli na izlet i baš ih briga za svu gužvu oko njih.
    A ima još nešto : najuspješnija zemlja Mađarska - znate tko je drugi : MI !!!!!

    avatar

    11.12.2006. (21:32)    -   -   -   -  

  • lima

    evo srijeda je vec a nikakvog izvjestaja iz Kutine,nadam se da si ok

    avatar

    13.12.2006. (13:38)    -   -   -   -  

  • Gagana

    Hej...
    Imam jedno pitanje... Dobila sam za prevesti sa engleskog neki tekst o pravilima kick-boxinga, programu i slično, a moglo bi se reći da nemam pojma o tome... Pa me zanima jel ima negdje neka stranica ili blog koji bi mi mogli pomoći?! Nešto o tome što je potrebno za koji pojas, kakvi treninzi postoje i slično... Inače, studiram engleski tako da mi prijevodi nisu problem, ali skužila sam da u kick-boxingu postoji puno izraza koji se uopće ne prevode, pa mi je to malo nezgodno, jer kao što sam rekla, nisam baš upućena u sve to, tj. tek me odnedavno počelo zanimati... Thx unaprijed, nadam se da ću dobiti odgovor...
    Dragana

    avatar

    21.12.2006. (12:41)    -   -   -   -  

  • Lot333

    Pozdrav Dragana - u kickboxingu nema (za sada) jedinstvenog kriterija za pojaseve, pa bi najbolje bilo to preskočiti. Svaki majstor (čitaj nositelj crnog pojasa - DAN) ima svoje kriterije za određenu razinu, odnosno boju pojasa. To još treba dobro i puno usuglašavati, ali tek nakon definiranja jedinstvene škole kickboxinga u svjetskoj federaciji, pa zatim u našem savezu, moći ćemo o tome pričati.

    Što se tiče opisa kickboxinga, slobodno pogledaj prve postove ovoga bloga gdje su dani svi opisi disciplina, povijest i ostvarenja. O pravilima, najbolje je pogledati službenu stranicu WAKO Svjetske kickboxing federacije: http://www.wakoweb.com/ gdje ćeš ih naći.

    Ukoliko budeš imala nedoumica vezano za engleske riječi koje se ne prevode - pošalji e-mail preko linka s lijeve strane ovoga bloga - vidi: "Piši mi @". Pozdrav - Lot333

    avatar

    23.12.2006. (03:00)    -   -   -   -  

  • kutina

    U UTORAK 26.12. U 14,10 SATI NA PROGRAMU NET TV , BITI ĆE EMISIJA O TURNIRU U KUTINI U TRAJANJU OD SAT VREMENA. KASNIJE ĆE EMISIJA RAZMJENOM LOKALNIH TV BITI I U PROGRAMU OSTALIH LOKALNIH TV POSTAJA.

    avatar

    24.12.2006. (09:57)    -   -   -   -  

  • Gagana

    Hej, hvala puno na pomoći... Ako budem imala nekih problema kod prijevoda, javim ti se još...

    avatar

    24.12.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  • obiljezena

    ejj pa daj neke slike iz kutine,koji su bili najbolji borci,ko je osvojio prva mjesta??koje cure su najveca nada kickboxa??? blog je prva liga!!!pozzz iz istre

    avatar

    28.12.2006. (10:48)    -   -   -   -  

  • znatizeljna

    jal zna ko dal ce ivasica za drzavno prvenstvo skidati do 50 kg,do klokiko ce biti malecka?pozdrav

    avatar

    28.12.2006. (20:38)    -   -   -   -  

  • robi70

    Poštovani,
    Već tjedan dana vam šaljem slike i i članak povezani sa hunmanitarnom turnirom održan u Sukošanu 17.12.06. gd. Međutim nikao da objavite bilo kakve informacije na vaš blog. Poćeo sam se pitatiti dali ova stranica služi kickboxu kao sportu ili komercijali. Turnir je uspio za Udrugu Svijetlo koja radi sa osobama sa mentalnom retardacijom prekupit preko 15,000 kn u poklone i novce. Tu uz nas je bio kbk Pitbull Split koji su drugu godinu za redom odradili ovaj turnir besplatno. Pitam se zašto ovakve manifestacije koje pokazivaju pravo lice borilaćkih sportova nisu zanimljivi ali tuđe turnire jesu? Što mogu reći osim žalostno, stvarno žalostno!
    KBK CROATIA,
    Robert Modrić

    avatar

    30.12.2006. (01:51)    -   -   -   -  

  • Lot333

    Pozdrav @ Robi 70
    Najprije da razjasnim jednu stvar - ovaj blog prvenstveno je moj osobni blog i ja ga sam pišem, komentiram i kreiram sve ono što je na njemu. Skupljam informacije s raznih strana, čitam, surfam, a na nekim događanjima neposredno i sudjelujem. Naravno, svaka informacija dobivena sa strane je dobro došla i pripomoći će osnovnom cilju ovoga bloga, a to je - dati što više informacija o kickboxingu Hrvatskoj, ali i o hrvatskom kickboxingu u svijetu.

    Zašto ovakav uvod - jednostavno sam shvatio da zamjeraš "nekome" što nije objavio na ovome blogu vijest i širu informaciju s jednoga kickboxing turnira u Zadru, kao - to je obaveza i zašto to nije učinjeno. Ovo nije službeni blog kickboxing saveza, pa da je to moralo biti objavljeno ovdje. Za službene informacije postoje drugi putevi - informiranje članstva i novinara iz tajništva saveza, uskoro i službena web stranica, BUDO internacional i ostala sredstva javnog priopćavanja.

    A zašto to nije učinjeno na ovome blogu - prvenstveno jer nisam imao informacije, dobio sam ih tek naknadno, ali od sasvim drugog izvora. Tvoj e-mail i slike, nažalost nisam primio, a da jesam svakako bih to objavio jer osobno smatram da je to vrlo lijepa gesta prema potrebitima koju svakako treba objaviti.

    Stoga, u lijevoj koloni imaš oznaku "PIŠI MI @", klikni na nju i otvoriti će ti se mogućnost pisanja nove e-mail poruke. Piši, šalji slike (i ne samo ti) - ako se bude uklapalo u moju koncepciju (a nema razloga da se ne uklapa) objaviti ću.

    Što se tiče obaveze, vjerujem da će odgovorne osobe u kickboxing savezu vrlo skoro (čujem da je u izradi) napraviti službenu stranicu Hrvatskog kickboxing saveza gdje ćeš stvarno moći postaviti pitanje: zašto niste objavili to i to, jer je to aktivnost člana Hrvatskog kickboxing saveza. I ja jedva čekam službenu stranicu HKBS-a, jer će mi to postati još jedan izvor informacija.

    Lijepi pozdrav - i javi se.
    Autor bloga - Lot333

    avatar

    08.01.2007. (00:02)    -   -   -   -  

  • dudu

    Ja mislim da toga još puno..puno nije napravljeno (mislim na propise-pojasevi i dr.)u kickboxingu,žalosno je da pojedini treneri ne znaju odgovoriti na mnoga pitanja vezana za kickboxing.Moje mišljenje je da bi svi treneri morali barem dva puta u godini odraditi seminar škole kickboxinga,a za pojedine suce nema smisla niti trošiti vrijeme u objašnjavanju.Kicboxing je tako lijepi sport i stvoren je baš za sve uzraste,razvija se i napreduje ,ali nebi smjeli dozvoliti da zbog neznanja pojedinih često dolazi do raznih prepirki i sukoba.

    avatar

    06.01.2008. (23:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...