Komentari

antunkauzljar.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • lina_linabloger.hr

    sve je to u duhu ,....

    avatar

    06.12.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Samo sam te došla pozdraviti i da ti poželim lijep vikend..:)

    avatar

    08.12.2006. (11:47)    -   -   -   -  

  • dejmon

    ni meni nije sve to bas pre jasno.... ali samo mi se cini da je taj slucaj malo poljuljao hrv.pravosuđe...sada svaka šuša moze strajkati glađu i zahtijevati da ga se pusti iz pritvora... jaoo... =)

    avatar

    09.12.2006. (12:25)    -   -   -   -  

  • antun.kauzljar

    Nisam se mogao prije javiti. Oprostite svi.
    Linalina, ne znam u kojem duhu. Znam da je devedesetih Škoro pjevao:“Sve će opet biti ko ranije, opet će selo okitit kapije...“. Ja sam tada rekao ništa više neće biti ko ranije. Ranije smo imali rada i novaca ali nismo imali kave i deterdženata, čekali smo u redovima pred trgovinama, vozili se par - nepar danima a danas imamo svega u velikim trgovačkim lancima ali nemamo rada i novca. Kada uđem u trgovinu osjećam se kao da njušim miris kotlovine ali nemam novca da je kupim. Ranije smo se sramili predložiti samog sebe u vlast a sada se javno hvalimo i nudimo da nas izaberu. Ranije smo proglašavali heroje i slavili ih a sada imamo generale koje šaljemo u zatvor. A u selu nema tko kititi kapije jer je mladež otišla u gradove.
    Dnevnik maštanja 2, hvala ti na dobrim željama za vikend. Meni su svi dani vikend. Ne radim ništa i ne mogu ništa. Mogu govoriti sam sa sobom (a to mi je blesavo) jer me drugi ne slušaju a kamoli da me poslušaju. Ostaje mi pisati na blogovima. Maštati ne mogu jer me vrlo brzo iz mašte probudi gruba penzionerska i staračka stvarnost.

    avatar

    10.12.2006. (10:58)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Pa, dobro je da su Glavonju pustili. Kako bi mu sudili da je umro?

    avatar

    10.12.2006. (22:42)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Ni mene nitko ne sluša..:) Sve nas probudi surova stvarnost, zato i maštam, s njom pobjegnem iz realiteta..:) Nisam ti na ovaj post htjela dati commentar, mislim da bi bio podugačak..o nekim likovima i događajima, ne bih započinjala raspravu..o njihovim motivima i načinu na koji se neke stvari rješavaju..Želim ti da te počnu slušati i da ti bar ovaj dan bude lijep i ugodan. Srdačan pozdrav!

    avatar

    11.12.2006. (10:58)    -   -   -   -  

  • Ateizam

    Baš naprotiv, mislim da Vam je sve jasno!

    avatar

    26.12.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...