Komentari

blogtemazo.blog.hr

Dodaj komentar (51)

Marketing


  • djevabajna

    i kako si se na kraju ošišao?:)

    avatar

    05.12.2006. (21:43)    -   -   -   -  

  • hatepogodak

    nadam se da ću jednog dana razviti takvu mogućnost pismenog izražavanja i pretvaranja banalnih frustracija u nebanalne izljeve smjeha slučajnih žrtava.

    avatar

    05.12.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    Djevo, nisam puno :P
    Hate, kao slučajno si naletio :)

    avatar

    05.12.2006. (21:47)    -   -   -   -  

  • thule

    drugi put onda lijepo skeniraj knjigu pa je mailaj u ameriku :P (tj, neka kolegica to napravi)

    avatar

    05.12.2006. (21:51)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Mogla je cima Poljaku i razglednicu poslat, jednostavnije bi bilo. ;-) Inače, Bond je super, mislim da ti se ne sviđa samo zato je više nije bezosjećajni macho ševac pa ti ne služi ko uzor. :-)))

    avatar

    05.12.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • happywedding

    Takva nam je cijela birokracija, izludi te do boli hodanje od šaltera do šaltera nakon kojeg se osjećaš kao da se sve urotilo protiv tebe, a na kraju se samo možeš svemu nasmijati jer ti ništa drugo i ne preostaje.

    avatar

    05.12.2006. (23:58)    -   -   -   -  

  • melez

    meni je bila najveća fora u pošti, jednom davno, dok sam čekao u fili za poslat kazetu sa igricama za C-64 (uvijek su me nešto jebavali za koverte, ko i tebe), ispred mene stari čovjek, onako sav nadrkan, samo čeka da mu nešto prigovori ona službenica pa da pukne ... i da on njoj kovertu, a ona pogleda i vrati mu, i kaže, napišite ovdje otraga adresu ko šalje ... a on popizdi : "PA JA UVIJEK NAPIŠEM A ONDA JE VI PREKRIŽITE !!!" ...

    avatar

    06.12.2006. (07:18)    -   -   -   -  

  • Ire

    ja i dalje ne kužim koji je k limić i kakva je to rupičasta koverta ..

    avatar

    06.12.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • slovenka

    Pa kako ćemo mi naprid?? Nikako?? Poznata mi je ova cijela tvoja procedura, jer sam jednom, ne tako davno, prošla slično.

    avatar

    06.12.2006. (12:29)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    ajmo prodavat pošti kuverte i limiće i paketiće na sklapanje i naljepnice za adrese i sve te neke pizdarije! onaj šta im je uvalio glazbene čestitke ima mercedesa i apartman u novalji!
    btw, super ti je blogach, posjeti mojjj, kisssss

    avatar

    06.12.2006. (15:28)    -   -   -   -  

  • anspik.

    limići? hahahhah. presmiješno mi je to. limići. mislila sam reć da mi pošalješ poštom (ali kao tiskanicu!) ostatak limića i onda pročitam na kraju da ih nisi ni kupio :(

    avatar

    07.12.2006. (01:26)    -   -   -   -  

  • joe

    predobro!!!jebiga stari

    avatar

    07.12.2006. (01:39)    -   -   -   -  

  • Chicago Chick

    kako sam se nasmijala! u RH je uvjet za radit na salteru da budes neusluzan i neljubazan - what else is new? Tiskanica?! Nikad cula. A sta su uopce limici? I ne prodaju te kuverte u posti, a tamo di prodaju kuverte ne spomenu limice! sta se i ja cudim.. ali sad znam sta cu reci svojima kad mi budu slali knjige, dosad nisu, a ja imam neke narudzbe u glavi. moja prijateljica koja zivi ovde u atlanti je preko interneta (ne znam koja knjizara) kupila knjigu bratu za rodjendan i narucila da je posalju na njegovu adresu. Iz Zagreba u Daruvar. Knjiga stigne na njenu adresu, skinu s njene kreditnu kartice 150kn, priznaju svoju gresku nakon sta ih je zvala kad je ONA dobila knjigu sa - zao mi je, nije namjerno, posaljite to vi njemu iz amerike. naravno, nisu joj vratili lovu. skoro da bi je jeftinije doslo da mu je platila kartu do atlante za rodjendan.

    avatar

    07.12.2006. (02:16)    -   -   -   -  

  • Black Sun

    E brate mili, ZATO SAM SE JA ISPALIO U AMERIKU!!! Popizdih dok sam citao tvoj post; blago tebi za strpljenje. Ja bi ih sve odreda poslao u 3 pizde materine.

    avatar

    07.12.2006. (04:16)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ma vrag ti je to s poštom... ako imaš frenda na pošti.. može svašta i (skoro) đaba.. inače, s tim ženama se nije za prepucavat... i ove naše seoske su koma. ali zato priča iz pedantne njem: otišla gore i htjela poslati nečaku (njemcu) neki poklon. upadam usred berlina u poštu i tražim kovertu u šta da utrpam slikovnicu i neke drangulije.. ispalo da ne možeš kupiti samo jednu već pet tih nekih jebenih koverti grrr... onda me poslala da napišem adresu i izađem iz njihovog pedantnog reda (koji se u međuvremenu napravio)...

    avatar

    07.12.2006. (06:47)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    e ovo me bas nasmijalo skoro do suza :)
    A sta jos ako je knjiga bila sa kioska za 29 Kn iz Jutarnjeg lista :))
    Zasto meni to sve nije cudno. ? Kako sam godinama vani u inozemstvu kako se kaze ,
    Prije 2 god. zena i ja mijenjali smo osobne na jednu adresu i za to smo trebali neke izvode iz Gruntovnice. Dodjemo tamo 100 ljudi vec ceka. Jebiga kako nemam veza cekam i ja. Oko podne dodjemo na red udjemo kod stare gospodje a ona kaze"pa gdje su Vam biljezi" ?
    Ma u kurac koji biljezi ,? Kao da ja znam sta treba. Zasto nisi na vrata napisali ili zasto te iste biljege nemaju oni unutra ? Nema drzave da je komplicirana kao nasa, a bio sam u nekoliko.
    Naj bolja i naj jednostavnija za zivot je upravo Australija.

    avatar

    07.12.2006. (08:00)    -   -   -   -  

  • Dust Warrior

    Uh, mislim da je jos gore kada dobijas knjige od nekud iz vana. meni stalno dolaze veliki paketi od amzaona, ao vi iz poste ih tretiraju kao obican pisam i ostave mi h iznad sanducica koji se nalazi tocno na ulazu u zgradu, tako da ih svatko moze uzeti.

    avatar

    07.12.2006. (08:37)    -   -   -   -  

  • globabloga

    Ovo ne mogu vjerovat, faking bi poludila i faxirala ju u Americu, a usput bi poklopila tu bičz na pultu knjigom po tikvi, pa bi imala ona u arhivi i kuverte s rupicom i bez i te limiče....jojojojojojojojojojoj, šta li mati Hrvatska uradi! A od ostatka 498 limića mogao si napraviti i omču..hahahahahahaha*

    avatar

    07.12.2006. (08:50)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Ha,ha,ha.
    Znam da ti nije bilo smijesno tada ali ovo je stavrno ludo za citati.
    Hvala Bogu ovdje ne prave takve probleme.Ljubazni su i vole pomoci.

    avatar

    07.12.2006. (09:13)    -   -   -   -  

  • žena bez iskustva

    ko' je vidio prodavat koverte u pošti?! Prodaju cigarete, knjige kulinarskih recepata (12 vrsta), tavice, lampione za Sisvete, društvene igre, magične krpe... sad bi ti još i koverte!

    avatar

    07.12.2006. (09:47)    -   -   -   -  

  • malena_1309

    svašta sam poštom slala i svuda,ali ovo o čemu pričaš nije mi uopće poznato..svašta..

    avatar

    07.12.2006. (09:50)    -   -   -   -  

  • thule

    zeko, sve ok, ali zašto ti je post opet na naslovnici?!? :P

    avatar

    07.12.2006. (10:11)    -   -   -   -  

  • 63)^(1)(1 @ perfection

    ahahhaha :] ma sta u svakoj dryavnoj ustanovi moraash imat sranja. koji su debili ti ljudi, ponasaju se prema tebi ko da imash svo znanje svijeta a i ko da si zadnje smece. right. mogo si probat s city expressom :]

    avatar

    07.12.2006. (10:18)    -   -   -   -  

  • katjusha

    ja često šaljem pošilke van hrvatske. zadnju sam pred par dana slao u rusiju, 8 DVD medija bez kutije u kuverti za balončićima, težina 201 gram i ispalo me 47 kuna zračnom poštom. bez zračne pošte je 27 kuna. iz mog iskustva, a bogami je dobrano veliko, zračna pošta uzima hrpu para a sve ionako ide zračnom poštom bez obzira dal ti doplatio ili ne. naime radi se samo o prioritetima, pa pošta pošalje prvo one koji su zbilja doplatili zračnu poštu a onda ako ostane mjesta u avionu pošalju i pošiljke bez zračne pošte. ako slučajno nema mjesta u avionu, onda pošiljka čeka drugi avion. uz to treba napomenuti da hrvatska pošta ima daleko najskuplje usluge u europi. cijene slanja paketa i pisama su čak nekoliko puta skuplje nego u drugim zemljana. evo primjeri:

    primjer 1: istovremeno sam slao dva paketa u poljsku, jedan zračna pošta jedan obično. očekivao sam da će zračna pošta stići prije ali vraga, stigle su isti dan i to 7 dana nakon što sam ih poslao.

    primjer 2: slao sam paket težine nešto manje od pola kilograma u poljsku i nakon toga mi ga je frend potpuno istoga i vratio. ja sam platio poštarinu 49 kuna (obična pošiljka, bez zračne pošte) a frend je platio cca 21 kunu preračunato iz poljskih zlota (isto obična pošiljka, bez zračne pošte). znači hrvatska pošta cijeni svoje usluge barem duplo skuplje od poljske pošte.

    avatar

    07.12.2006. (10:40)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Da skratim priču jednom sam prošao cijelu proceduru do ravnatelja poštanskog sektora kako bi objasnio da je knjiga tj. tiskanica definirana posjedovanjem ISBN ili ISSN broja... i da u RH pošta nije ta koja određuje definiciju tiskovine već Ured za ISBN pri NSB-u. Znači ako im ja donesem baščansku ploču od 200 kila, a ova ima ISBN... moraju je poslat ko tiskanicu.
    A za kovertu... trebao si samo odrezat krajeve te koju si donio i zavezat s nekakvom vrpcom tako da se može lako otvoriti i morala bi ti primit pošiljku. Bio si iz*eban jer se nisi pripremio za rat sa sustavom. Drugi put pitaj Mangu ;)

    avatar

    07.12.2006. (11:03)    -   -   -   -  

učitavam...