Komentari

yoko.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • JOJ,MENI JOJ

    molim konkretan i iskren odgovor na moja pitanja(naj muljati,znam te puško dok si pištolj bila) jesi li ti takav sada ? jesi li takav oduvijek ? i koliko si cura " nogirao zbog svih tih situacija koje si naveo u današnjem uvodniku ?

    avatar

    04.12.2006. (20:00)    -   -   -   -  

  • yoko

    Kaj te briga :))))))

    avatar

    04.12.2006. (22:20)    -   -   -   -  

  • JOJ,MENI JOJ

    predlažem ti PRIJATELJSKI, (tko zna možda jednog dana i postanemo prijatelji) da ubuduče izbjegavaš uvodnike u kojima djeliš savjete kako se ponašati u određenim situacijama ako i sam to ne radiš.(vjerujem da mnogi blogeri koji prate "slomljena srca" misle kao i ja.)

    avatar

    04.12.2006. (22:49)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    tek pozdrav na brzinu... ubija me posao...

    avatar

    05.12.2006. (13:19)    -   -   -   -  

  • yoko

    .. a mene temperatura, mučnina i bolovi u želucu... :((

    avatar

    05.12.2006. (23:02)    -   -   -   -  

  • lejla

    Dva ovna, joj kak bi bilo dobro vidjeti kak se prepucavate u živo, makar čisto sumnjam da je to izvedivo. Što se kave tiče, s Josipom imam dogovor oko plaćanja, a što se tebe tiče joj, mene joj, ponudila sam plaćanje kave iz čiste sebičnosti i to ne jednom po jednom već obojici istovremeno jer mislim da bi me mogli zabaviti, osobito pričicama o tome tko je i koliko puta nogirao curu (dragi moji dečki, vi samo mislite da ste lovci, a možda ste samo mali slatki zečići za odstrel, razmislite o tome).
    Yoko, Yoko, umjesto da si u krevetu ti sjediš za kompjutorom. Joj,joj!

    avatar

    06.12.2006. (06:44)    -   -   -   -  

  • JOJ,MENI JOJ

    Prvo moram povezati sve te zavrzlame,nije da nisam odavde,ali za neke stvari ipak mi treba više vremena(to mi baš ne služi na čast,ali što je tu je), znači Joko,Josip i Slomljena srca su ista osoba,pa kako mu u kojoj situaciji paše tak se potpiše,odlično,primio na znanje,znači u jednoj osobi imam tri suparnika, joj,meni joj moram se ubuduće bolje i "žešće" pripremiti, ako imate dogovor za kavicu znači da se poznajete,OK, ne smeta me to,ali na znanje dajem svima da ja ne poznajem,Josipa-Joku-Slomljena srca a ni tebe Lejla i za sada neka tako i ostane, najbolje je za sve, ko zna možda jednog dana.........Lovci?, za Josipa-Joku-Slomljena srca siguran sam da je lovac, a ja,nikad nisam bio i siguran sam da nikad neću biti, zašto?,zato što sam oduvijek bio lovina i to me i dan danas zadovoljava i usrećuje.( mali zečić za odstrel nikako ne mogu biti,s obzirom na visinu,težinu i donekle godine jedino mogu biti mali slatki medo za odstrel i sa tim se slažem) i za kraj, ti Lejla ne samo da poznaješ Josipa-Joku-Slomljena srca ti znaš i raspored u njegovoj-tatinoj (predpostavljam) kući, jer recimo moj PS nalazi se uz mene u krevetu i nemoram sjediti na stolici da bih ga koristio, ženama je jezik gotovo uvijek brži od nekih drugih stvari. Josipe ozdravi što prije,fali mi dostojan protivnik.

    avatar

    06.12.2006. (10:23)    -   -   -   -  

  • yoko

    Pogrešno opet :) Ne, ona zna samo ono što sam joj ja rekao. A to što se tiče YoKo, Josip ili SS, sve je to isto, nisu to tri u jednom... i u paravilu se ponašam kao jedna osoba, tako da definitivno ne bi pričao o nekoj potrojenoj ličnosti ;)
    PS. Kaže se PC , a ne PS :)) Odoh sada leći jer me bolest pokosila...

    avatar

    06.12.2006. (10:57)    -   -   -   -  

  • lejla

    Joj,mene joj - ono što je za tebe zavrzlama zapravo je posve logična stvar i može ju shvatiti svaki čak i ženski mozak, a nisi ni u pravu da mi je jezik brži od mozga. Usto ne mogu zamisliti da spavaš sa kompjutorom kraj toliko divnih žena na ovom svijetu. U principu nemam ništa protiv ni drugih životinja za odstrel, ali zečići su mi nekako najdraži. Što se kave ili upoznavanja tiče definitivno si mali, uplašeni zečić (ili se bojiš da bi tvoj kompjutor bio ljubomoran).
    Josipe, malo poštovanja ne bi škodilo, ja sam naime Lejla a ne "ona" i opravdavanje ti baš ne leži. (Znaš kada se netko počne opravdavati nešto skriva).

    avatar

    07.12.2006. (06:21)    -   -   -   -  

  • joj,meni joj

    KAŽE SE PS A PIŠE SE PC,tek toliko da znaš ("...jer još uvijek neznaš neke važne stvari.......", nisam lovac, i nikada neću biti, ja sam VELIKI ljubitelj životinja, i svaka životinja koja je za odstrel a da nije bubina, pa bili to, MALI ZEČIĆI, u meni budi tugu, i ne bojim se da bi moj PC bio ljubomoran, ne bojim se ni tvog "kučnog" problema, ne bojim se ni tvoje "sudske" prakse, bojim se da bi mi takvo druženje moglo donjeti nevolje a nevolja i bez vas miss Lejla i mister Josip i sam imam dovoljno, do skorog baš ne brzog druženja, pozdrav od EKIPE joj,meni joj(bilo nas je više koji smo se koristili imenom joj,meni joj, kako je kome koji puta tema odgovarala, netko od ekipe napisao je komentar) i uživajte.

    avatar

    08.12.2006. (07:24)    -   -   -   -  

  • yoko

    Kapitulacija? Šmrc.. :)
    Usput, pobornik "piši kao što govoriš" ...
    Nije mi jasan razlog "vašeg" odlaska?! Jel prouzroćen nećim krivo rečenim, ili je posrijedi nešto treće... Mislim da bi svi trebali primati koliko i dajemo, zar ne? Iako je nekome lakše dati nego primiti ;)

    avatar

    08.12.2006. (11:12)    -   -   -   -  

  • lejla

    Pozdrav ekipi joj,mene joj!
    Obećavajuće je skupiti ekipu radi pisanja komentara na blogovima, dobro ste krenuli, kad se malo uhodate gdje će vam biti kraj.
    Samo još jedno, svi moji zečići su živi i zdravi, svi su maženi i paženi i nijednom ne fali ni dlakica s čupavog repića. Riječ "odstrel" upotrebljena je u prenesenom značenju.
    Toliko od Lejle genijalnoj ekipi joj, mene joj.
    Zadivili ste me, svaka čast!

    avatar

    09.12.2006. (08:27)    -   -   -   -  

  • joj,meni joj

    Joj,meni joj kak nevolimo "PAMETNE" ljude koji su pravu (ha,ha,ha,),"KAPITULACIJA,ŠMRC...." da, točno kapitulirali smo od muke po danu, kuhanog vina u predvečerje i zvuka gitare naveće, a da ne govorimo kako svaki dan potpisujemo nekoliko puta bezuvjetnu kapitulaciju kada čujemo zveckanje tanjura i ostalog posuđa a da o zveckanju čaša i ne govorimo, sve nam se čini da bi i tebe trebalo malo #zveknuti#,("koliko primaš,toliko i daješ") i to više puta da dođeš k sebi (konačno). Pozdrav svim sa glečera u Austriji gdje je ekipa Joj,meni joj na zasluženom odmoru(umoru).

    avatar

    13.12.2006. (05:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...