Komentari

whiskybar.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • malena

    Bravo Tomiću!!! Ako stignem nakon posla svakako ću doći na promociju tvoje knjige! U međuvremenu, zanima me, koliko će ona otprilike koštat!? Iako, nije važna cijena, već kvaliteta sadržaja... :) Hvala.

    avatar

    04.12.2006. (22:02)    -   -   -   -  

  • whisky bar

    45 kuna, zajedno s CD-om, muzičkim.

    avatar

    04.12.2006. (22:10)    -   -   -   -  

  • malena

    Hvala! Eto, već imaš jednog kupca. :)

    avatar

    04.12.2006. (22:15)    -   -   -   -  

  • kriomice

    Ooo, lijepo..
    Nego, mogao bi i udijeliti kakav beplatan primjerak.. Ipak je sutrašnji dan posvećen darivanju, a vjerujem da će među nazočnima biti i "dječica u dušici", zar ne? ;)

    avatar

    05.12.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • whisky bar

    Pa...dođi pa vidi.

    avatar

    05.12.2006. (21:08)    -   -   -   -  

  • malena

    I ja skupa s njom! Ali, po postu, imam feeling da to mora bit dobro napisana knjiga. I šteta ako je netko samo tako dobije free... Hm.

    avatar

    05.12.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • kriomice

    Ha?! U tom slučaju, Malena, ako autor ovoga bloga ipak odluči nekoga usrećiti poklonom (jer knjiga je uvijek lijep poklon), svakako ga nemoj uvrijediti i biti jedna od onih što će takav darak ipak vrlo rado prihvatiti .. ;) (P.S. no hard feelings)

    avatar

    06.12.2006. (13:51)    -   -   -   -  

  • malena

    E, pa ja sam jučer tu njegovu knjigu lijepo kupila i uopće mi nije žao što sam dala za nju tih 45 kn jer mislim da vrijedi puno više iako dečka ne znam. Ima dosta stranica, ne jednoj je strani i piščeva biografija, a sviđa mi se i, naravno, sadržaj i zato ju vrijedi pročitat! Vjeruj.

    avatar

    07.12.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • kriomice

    Sjedni, pet! :) (Oprosti, ali volim provocirati) .. Previdjela si poantu mog reagiranja..
    Zbog asocijacije sa Sv. Nikolom (6. prosinac), spomenuh da je knjiga uvijek lijep poklon. Usput, volim knjige (sadržavale one biografiju autora ili ne) i uopće nisam "cicija" kad je riječ o kupovini istih.. Žao mi je ako si to shvatila na takav način..

    avatar

    08.12.2006. (02:13)    -   -   -   -  

  • malena

    A ja ne volim provocirati! Knjiga je uvijek lijep poklon, istina, ali ako je Marin bio široke ruke sigurno je svoj uradak nekome i poklonio- možda ju je dobilo prvih 10, 20 gratis ili svaki 10-i, 20-i... Nemam pojma jer sam došla kasnije, a to mi nije niti važno jer je to svakako bio pametno uložen novac. :-) Ne sumnjaj. I nisam ništa krivo shvatila.

    avatar

    09.12.2006. (12:26)    -   -   -   -  

  • kriomice

    Ma kakve su to rečenice tipa: «Vjeruj» ili, pak, «Ne sumnjaj» ??!
    U što da vjerujem, odnosno u što da ne sumnjam? Da ti se isplatila svaka lipa koju si uložila u kupovinu knjige? Pa, zašto ti se ne bi isplatila?.. Uistinu ne razumijem što mi čitavo ovo vrijeme pokušavaš dokazati..
    Ipak, ono što mi je, par komentara ranije, svakako upalo u oči i zbog čega sam i nastavila s ovim (sada već) glupavim i dosadnim reagiranjima, bilo je tvoje neobično konstatiranje kako se kvalitetne knjige ne bi trebale samo tako udijeliti nekome.. Što, zar nikada nisi dobila vrijednu knjigu na poklon, pa ne znaš da darivanje istih uopće nije rijetkost? Ili misliš da bi visina cijene morala ukazivati na kvalitetu i trud pisaca? U tom bi nam slučaju mnoge knjige postale nedostižne, a njihovo bi poklanjanje vrijeđalo same autore.. Uglavnom, ovime završavam ovo pomalo smiješno komentiranje, a autoru «Cyber jointa» želim da knjiga naiđe na što bolji odaziv čitatelja.. Ne vidim razlog zašto do toga ne bi došlo, unatoč njezinom mogućem (ne)poklanjanju. :) ;)

    avatar

    09.12.2006. (15:43)    -   -   -   -  

  • malena

    Joj, ne gnjavi toiliko. :) Ma dobila sam jednom free knjigu, ali mislim da je umijeće kad netko za koga se manje zna napiše knjigu. Svaka čast piscu iako je knjiga malo čudna, ne kužim je baš. I da, imaš pravo, da su skupe mnoge bi knjige bile nedostižne jer se zna da je mizerija. Cao.

    avatar

    10.12.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  • kriomice

    Hm.. Malena, počinješ mi se sviđati :) .. Uporna si i ne daš se isprovocirati (iako bi se ova navedena svojstva mogla dvosmisleno protumačiti). Ciao! ;)

    avatar

    11.12.2006. (01:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...