Komentari

myep1cjourney.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Leendeliv

    Jako će mi nedostajati tvoje pjesme. Ne posvećuj pjesme konkretnim osobama. Posvećuj pjesme životu. Posvećuj samom sebi ako treba, ti ćeš ih znati cjeniti :), posvećuj ih Bogu, posvećuj ih nama blogerima hehe ... ali PIŠI.
    Ako neko vrijeme stvarno nećeš - u redu, ali znam da ćeš se vratiti ...
    Molim te, pronađi nešto. Pronađi smisao. Ja sam ga pronašla potpuno neočekivano. Izađi. Odi gdje nisi uopće imao namjeru otići jer nisi ništa očekivao ... Ne tuguj za pogrešnim osobama. Razmisli koliko je tvoja ljubav prema nekomu zasnovana na vrlinama te osobe a koliko na vrlinama koje si ti sam stvorio i izmislio za tu osobu u svojoj glavi ... Ne gubi vrijeme na pogrešne osobe.
    Izađi i ŽIVI ŽIVOT.
    Vjeruj mi, govorim ti iz vlastitog iskustva.
    Ja sam stvarno bila na dnu, još uvijek nisam u savršenom stanju ... ali pronašla sam cilj prema kojem idem. Pronašla sam smisao.
    Pronađi ga i ti. Idi ga tražiti i naći ćeš ga. Još si tako mlad - pomisli na to. Sljedećih dvadeset godina ne mora ti biti poput proteklih dvadeset. Vjeruj - sve ovisi samo o tebi.
    P.S. Dok god ti mene još uvijek čitaš i komentiraš - sretna sam ... :)

    avatar

    04.12.2006. (19:35)    -   -   -   -  

  • meky

    a nemoj prestat pisat..znaš šta bi ja sve dala da mogu tako neke pjesme napisat..mogu ja to sve smislit..ali stavito to na papir i da to na nešto sliči to nemogu svi..ali ti možeš koliko vidim...pjesme su ti zakon..lol lijepe su ,nježne(ako se tako može reć) ...baš su ...neznam..ja volim takve pjesme...kad bi meni neko neš tako napisao..lol...ma super je sve šta si napisao..u ovoliko kolko te čitam...i još neznam šta da napišem ..i slažem se s Leendeliv

    bye :)

    avatar

    04.12.2006. (21:05)    -   -   -   -  

  • djevojka zamisljenog pogleda...

    svidja mi se tvoja pjesma...
    znas da je i Petrerka pisao svojoj Lauri dugu, dugo, i iako je to bilo nemoguca ljubav on nije odustajao, sad je iza njega ostala zbirka pjesama, jako cjenjena... Ne trebas odustajati od neceg sto volis, sto ti i jako dobro ide, samo jer neko ne zna cijeniti to...
    pozz

    avatar

    05.12.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • ..::ParTyaNeRiCa::..

    Hm..a možda si triba dat i šansu toj curi da kaže svoju stranu priče? Ja mislin da te ona nije odjebala, niti će, .dapače..sigurna san da je tila nac se s tebon, al su je okolnosti spriječile! Drugi put u Zagrebu, nakon 5 god, nije znala di joj je glava, a kamoli da se sama di uputi, i zajebe se..i izgubi se..i naravno bilo ju je stra odvojit se od grupe..Lakše je hodat nepoznatim ako je još netko uz tebe, al kad si sam, to postaje zajebano..Moran rec da je pisma prelipa, naravno ka i sve tvoje ostale...I naravno da tribaš nastavit pisat..ako ne za neke osobe, onda za sebe i za svoju dušu..I još malo razmisli, da li bi ti ta cura poslala onoliko poruka da te tila odjebat...

    avatar

    06.12.2006. (11:24)    -   -   -   -  

  • alex

    @Leendeliv: hvala ti, bit ce bolje znam. upoznao sam dobru ekipu na faksu pa mi nije tako lose kao prije. najvise hvala na rijecima :)

    @Meki: svi ih hvale, vjerojatno cu nastaviti pisati. hvala ti :)

    @djevojka zamisljenog pogleda: u pravu si. i citao sam petrarku, dobro si se sjetila. hvala na komentaru :)

    @SpLiCha: zasto bih joj dao sansu? mogli smo se nac da je htjela. ponudio sam se da dodjem pred nju, isto tako da ju otpratim na bus. druga stvar, mogla je doc sa frendicom ako ju je bilo strah dolazit sama. i trebali smo se naci ujutro, kad je znala gdje je, ali ona je radije provela vrijeme sa svojim prijama vozikajuci se u tramvaju. prije koje vidi svaki dan u skoli. znam da je pjesma prelijepa, dao sam sve od sebe da ju napisem.

    avatar

    06.12.2006. (19:48)    -   -   -   -  

  • ..::ParTyaNeRiCa::..

    Nije nju bilo strah dolazit sama..već nije znala di je šta..a šta da dođe s frendicom pa da frendica bude svića, i kako će se onda frendica vratit nazad?!..A isto mislin ako si je toliko volija ...kako je možeš onda tako lako odjebat..Ona jest kriva..i zna to..i o tome je razmišljala cili put od Zg do St, i tila je najradije zaustavit bus, i vratit se..al eto...ima tu jednu nesriću da uništi sve šta dotakne....

    avatar

    06.12.2006. (21:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...