Komentari

thinspiration.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • stillthinking

    za pocetak je dobro,ako bas ti starci nesto seru...kazi da si jela kod frendice ili da jednostavno nisi gladna ili da ces jesti poslije,sad imas nesto za radit...znam kako ti je,kod mene ista prica ali moras biti pametnija od njih....probaj tako pa javi kako je bilo..pozz

    avatar

    03.12.2006. (18:20)    -   -   -   -  

  • Till D.

    ti nisi normalna, eto.

    avatar

    03.12.2006. (18:38)    -   -   -   -  

  • mustbemyself

    neznam kako je to kad te tjeraju da jedeš...najrađe bi ti rekla ne povračaj ali neznam ni sama šta bi napravila kad bi me tjerali da jedem kad ne želim. samo zapamti da nije greška jesti nego se greške prave kad ljudi ne paze šta jedu...pijat juhe? kao i pijat vode sa zaćinima.
    samo probaj ne jesti kruh a meso pokušaj samo piletinu i lešo.povrće...to je sve ok.
    a šta se staraca tiće...tu neznam šta ti reći. sretno malena.kisss:)

    avatar

    03.12.2006. (18:51)    -   -   -   -  

  • Slavonka

    Draga moja,

    tvoja kilaza i visina su sasvim ok. Stvar je u slici koju si stvorila u svojoj glavi kao o nesavršenoj curi, a želiš biti savršena. Znam da nije lako ostati svoj kad jedine informacije koje dobijaš, i jedine stvari koje vidiš oko sebe su premršave ženske sa "savršenim " tjelesima. Mislim da bi se trebala uslikati i svoju sliku si stavit na vidljivo mjesto - onu koja ti je najdraža - da te podsjeti da si lijepa i da si više od samo tijela.
    Isto tako ti preporučujem da surfaš malo po internetu i nađeš stranice koje otkrivaju istinu : manekenke su mršave jer se drogiraju i ubijaju alkoholom da ne bi morale jesti - ali i dalje imaju tone celulita koji se prekriva tonama pudera prije svakog izlaska na modnu pistu. Ono što vidiš u spotovima sve je igra svjetla i scene - kad te namackaju s 3 sloja tamnog debelog pudera i upere u tebe 35 reflektora, nema šanse da se pokaže nešt drugo osim glatke kože! ;))

    Ovo ti govorim iz iskustva. Sada imam 28 godina, 163 sam visoka i teška 63kg. Netko bi rekao "debela", ali naprotiv, ja sam si sada najljepša premda imam nekoliko kg viška. Sada tek uživam u svom tijelu i sretna sam što sam živa, što sam zdrava i što imam tu sreću da imam i ruke i noge i oči, (koliki su invalidi , a opet sretniji od nas=?). I reći ću ti, kada sam imala 19-24 godina, bila sam prilično mršava. Kad god bi gledali moje slike, divili bi se , neki bi bili zavidni, neki bi rekli " zašt sad tak ne izgledaš", ali ja sam tada bila NAJNESRETNIJA djevojka . Mrzila sam to svoje savršeno tijelo i nikako se nisam mogla vidjeti tako lijepu kako sam bila, stalno sam bila nesretna, nezadovoljna, stalno je nešto falilo, stalno nešto nije bilo u redu. Moja mentalna slika sebe je bila nerealna - jer sam bila nesigurna i iskompleksirana.
    Mislim da bi ti radije trebala poraditi na svojem samopouzdanju - zašto se osjećaš loše u svojoj koži? zašto imaš potrebu sve kontrolirati=? zašto se moraš kažnjavati izgladnjivanjem? jesi li ti uistinu tako loša kako misliš?
    Mislim da nisi ni upola.
    I da...izgladnjivanje će te dovesti samo do jedne stvari: bržeg debljanja. Jer, kad si gladna, tvoje tijelo doživljava šok i pomisli da je nastupilo razdoblje gladi - zato usporava metabolizam (pa sporije sagorijevaš unesene kalorije), zaključava zalihe masti, i sve sljedeće što pojedeš se lijepi i ostaje, to ti je mehanizam preživljavanja .
    Bolje vježbaj umjereno: pleši u disku, rolaj se s frendicama, vozi bicikl, uživaj na zraku igrajući badminton ili odbojku, i jedi normalno. I sačuvat ćeš već jako dobru liniju koju imaš! !

    Sretno, i molim te, pazi na sebe. Pusa

    avatar

    03.05.2008. (14:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...