Komentari

rusalka.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Uranova Pikula

    Dobar dan hehe ja sam dobila MP3 hehe jer sam prošli nažalost izgubila il mi ga je netko popalio nitko nije siguran :)) i takkkkkkkko sam sretna, i naravno tonu čipseva :)) što znači da ću morat svaki dan iscrpno vježbat da se ne udebljam :)) hehehe i naravno čokoladnog Nikolu, ali začudo ove godine niti jednu jedinu šibu :)) smijehhhhh :)) i od bake afkors lovu :)) da si kupim što želim :))) smijeh :)) Baš mi je ovaj blagdan jedan od najdražih, jer sam po prvi puta izdržala do jutra, a da ne zavirim u svoju hehehe salonku :)))) (umjesto čizme hehe)
    I da vjerojatno sam onda bila doooobra !!!

    avatar

    06.12.2006. (12:21)    -   -   -   -  

  • necutako

    krampi je pravi!:)))

    avatar

    06.12.2006. (12:51)    -   -   -   -  

  • ledena

    O, Rusalka, kako sam bila u gabuli, tako propustih neke lijepe i neke tužne događaje... iskreno mi je žao za Perlicu, kada netko s tobom toliko godina dijeli životni prostor, osjećaj gubitka je velik. Meni je veliku prazninu ostavio nestanak bloga, a to je samo virtualna stvarnost....

    Za sv. Nikolu nisam dobila još ništa. Ja sam dijelila, kao i mnogih godina do sada. Pa moje dražesne uvijek dobiju nešto željeno, ali i šibu...za svaki slučaj. Samo kao podsjetnik...

    avatar

    06.12.2006. (13:33)    -   -   -   -  

  • rU

    daniela, ja baš pozlaćujem brezove šibe za moje drage, koji će vjerojatno popodne svratiti.
    ti si znači stavila salonku? a moja sestrica dok je bila mala kraj svoje male čiznice sv, nikoli ostavila poruku: Sveti Nikola, što ne stane u čizmicu, metni pokraj!

    necutako, jedan zgodan krampus .... ni to ne bi bio loš dar od Sv Nikole!

    ledena, ja sam tek danas shvatila što se dogodilo s tvojim blogom. žao mi je zbog tvog gubitka. moj blog ima 4 mjeseca i bilo bi mi grozno da odjednom nestane, a moram priznati da backup ne radim baš uredno.
    a za sv. nikolu, uglavnom ja poklanjam.

    avatar

    06.12.2006. (13:40)    -   -   -   -  

  • piskaralo Tixi

    Šibu nisam dobila, a na poslu, standradno, čokoladu, uz komentar jednog djeteta: To ti uopće nije Nikola niti Krampus, već maskirani striček domar!

    avatar

    06.12.2006. (17:10)    -   -   -   -  

  • rU

    Tixi, danas već u vrtiću djeca uspješno raskrinkavaju odrasle. Imate dobrog stričeka domara kad pristaje igrati Sv. Nikolu.

    avatar

    06.12.2006. (18:06)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    I ja sam dobila jednu zlatnu, ali valjda nisam bila tako jako zločesta kad sam na njoj našla točno onoliko papirića s porukama koliko je mojih učenika... a , poruke su bile lijepe!
    Pozdrav

    avatar

    06.12.2006. (18:09)    -   -   -   -  

  • rU

    Vitae, ništa ljepše od takve zlatne šibe. ja danas nisam imala predavanja, pa sam radila kod kuće jer imam više mira nego u svom kabinetu. zamišljam kakve bi bile poruke na ceduljicama mojih studenata. nadam se da bi barem neke bile lijepe. ustvari, radim anonimnu evaluaciju na kraju akademske godine ... i bude lijepih procjena moga rada. a to je poučavatelju jako važno.

    avatar

    06.12.2006. (20:48)    -   -   -   -  

  • horsy

    baš slatka pjesmica....he he

    avatar

    06.12.2006. (22:28)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Eto, ja prikupila cokolade. :)

    avatar

    06.12.2006. (23:10)    -   -   -   -  

  • rU

    pazi se, horsy, sv. nikola il' djed mraz promatra što tko radi, na javi i u snu, i pravi popis - komu šibe komu čokolade

    znači bila si dobra, ignis. a ja zaslužila samo šibe.

    avatar

    07.12.2006. (00:17)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    A ja sam sigurna da bi brojne bile lijepe...to se jednostavno osjeti...kada smo i ljudi s onim Lj , sa srcem i dušom , a tek onda poučavatelji!
    Topli noćni pozdrav...

    avatar

    07.12.2006. (00:33)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Ma, rijetko bih ti ja dobila sibu Rusalka. No i tada bi to vise bilo iz fore nego zato sto sam bila zlocesta. :)

    avatar

    07.12.2006. (10:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...