Komentari

akurei.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • GiRL iN tHe BoX

    da...
    pogledi u kojima se tako lako može sve pročitati bez da to želimo...
    i to toliko boli,ta spoznaja da od jednog pogleda možemo na trenutak umrijeti iznutra,nestati,a zatim se nasmiješiti i nastaviti dalje.
    čitamo se,naravno
    poZzdravvv=)

    avatar

    03.12.2006. (16:36)    -   -   -   -  

  • Voice_Of_Death

    da da znam da pogled uvijek govori i otkriva sve... predpostavljam kako ti je... kod mene je bio slican slucaj kad mi je neko nesto rekao...''ti jedostavno ne znas... ti ne znas voljeti...'' ponekad te rijeci zabole i vise nego sto bi trebale, i pomislis da je bolje da neko osamari nego rekne neke rijeci u pogresnom trenu, i sve ti se srusi, JA da ne znam voljeti, a kako sam te samo voljela samo mi reci, i poslije toga onaj pogled, prazni pogled... sva sam se ukocila gledala negdje u beskraj, da cujem iz daleka rijeci utjehe da to nije istina, da je on to izmislio, ali tih rijeci nema, a pogled mi se muti, pocinjem hodati, sve brze i brze, ne znam kud da idem a suze teku, i tako stignem do jednih stepenica kraj rijeke i sjednem, pokusam se smiriti ali ne uspijeva... ali zivot ide dalje... a vrijeme ne staje...
    pozz

    avatar

    03.12.2006. (18:44)    -   -   -   -  

  • kalthir

    *shmrtz*
    logični odgovor na hostilne poglede je fantaziranje o čupanju oči hostilne osobe, popraćeno sa ispadima bijesa usmjerenima na krive mete. te kasnije u životu, agresivno ponašanje prema ženi/djeci(ovisno o spolu, forgive the stereotyping).
    nelogični izbor je pisanje o tome na blogu i subsekventno rezanje ili drugi oblik samoozljeđivanja.
    xaositect izbor je maničan smijeh, popraćen brojanjem broja brojeva koji se uvide na putu doma. sljeđeno bojanjem nekog dijela tijela u rozu boju, predoziranje kapljicama za oči i naposlijetku laičko presađivanje kože bez anestezije.
    logičnost i nelogičnost označuje praćenje intrinzičnih zakona i pogoduje entropiji i nezadovoljstvu. za sve ostalo, tu je kalthir.

    avatar

    03.12.2006. (19:44)    -   -   -   -  

  • Dina

    Kohai-chan!! Oči su možda ogledalo duše i iz njih možeš iščitati razne osjećaje, ali ovakve bi ružne, glupe i besmislene poglede koji isijavaju mržnjom trebala ignorirati jer te nisu vrijedni. Pokaži se jačom od toga. I nemoj si govoriti da si ranjiva i bespomoćna, jer svi znamo da nisi. Jača si nego što misliš. I borbena si, energična, optimistična.... da nastavim dalje? ^^ Ovo što pišeš se ne poklapa s Kohai-chan kakvu poznajem. I nisi ti ta koja je slaba. Slaba je osoba koja mrzi drugoga.

    avatar

    03.12.2006. (22:09)    -   -   -   -  

  • Leviathan

    meni samo smeta kod tebe ono što si rekla za svoje frendove....inače se u potpunosti slažem s tobom...možda mi sada ne vjeruješ, al vidjet ćeš....skužit ćeš da ti frendovi baš i nisu nešto....jer ti do sada itko pomogao i razvedrio te?pomogao ti riješiti tvoje probleme?možda je netko od tvojih prijatelja i pričao s tobom, al to nije dovoljno...frendovi bi trebali radit konkretne stvari za nekog, u ovom slučaju za tebe....takvih ima jako malo i nemoj se prevarit u njima....sorry što ti ovo govorim, možeš se sada i naljutit na mene al jednom ćeš počet kužit...i kada skužiš i kada ti sve postane jasno, počet će te živcirat i možda će ti se počet i gadit...nemoj trošit previše svog vremena na njih i nemoj se s njima previše zamarat...znam da ti govorim suprotno od onoga u što ti sada vjeruješ, al...vidjet ćeš...jednom....onda ćeš bit užasno razočarana....bit će ti žao....brzo nađi nešto što te usrećuje(ne alkohol i te gluposti i ne zezanje s frendovima)...nemoj trošit više vremena....ako ništa ne poduzmeš, žalit ćeš poslije za tim...barem probaj...ja jesam...al to je završilo totalno...down...and now it all draughts me in the dark...it all fell apart....vjerujem da ćeš ti imat više sreće...nemoj više čekat ništa...now is the time

    avatar

    05.12.2006. (18:48)    -   -   -   -  

  • Leviathan

    zatvorit cu blog zbog samo jedne osobe....mislio sam da me nece iznevjerit, al...mislio sam da napokon mogu bit malo sretan...al niš od toga....onda valjda nikada ni neću....da, još uvijek se čitamo....fora su mi tvoje rečenice na eng. jeziku....jel to baš iz tvoje glave?...i ak je, da li možda pišeš pjesme?..I'd like to know....

    avatar

    06.12.2006. (16:20)    -   -   -   -  

  • Leviathan

    ej pozzz.....kao prvo, nemoraš mi se zahvaljivat na komentarima...nije to niš...ono...posebno....samo sam ti htio reć da pišeš pjesme, jer ovo šta pišeš je baš fora...barem meni....nema veze kakve su, samo piši....možda ti bude bolje ako stvari koje možda i ne govoriš budeš napisala negdje....imala bi fora pjesme....mene samo to zabavlja....you try that too...

    avatar

    07.12.2006. (09:54)    -   -   -   -  

  • Asuriell

    Leviathan, bez uvrede ali ti si tako slabo i idiotno bice! Ako bi podigao svoju saku jednom u znaku borbe, rjesio bi puno vise stvari nego se deprimirao po blogovima i ostalima govorio da prijateljstvo nije vrijedno truda! Mrzim takve ljude i stvarno mi se gade, zivot nije setnja u parku, bori se i pobjedi!

    avatar

    07.12.2006. (10:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...