Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • NF

  osječani još nemaju sofisticirane evergrine kao "o moj brate u tuđini" :P

  avatar

  03.12.2006. (00:55)    -   -   -   -  

 • lolina

  žac ;ono je 25 000 idiota koji bi rado sjedili pod šljivom u karlobagu skupa sa svojom munjenom vladom, intelektualci , đikanski akademici sa onima koji su nekad tjerali ovce/klali hrvate oko knina , a ovi glavaševi su samo oni koji se inate hdz zagrebu.

  prema tome ne trućkaj paralele ko zadnja baba s placa.

  a i taj glavaš bi rađe crko neg se politike/moći odrekao.
  šešelja gandija mandelu ;))) bi vratila u srbiju , neka im ,, i neka budu i dalje ko crna rupa u svemiru.

  pravna država danas-ni prije ni kasnije pala?!? uuuuuu pa moralo se jednom i to čudo dogoditi...isss heheheh

  avatar

  03.12.2006. (01:52)    -   -   -   -  

 • bosnalijek

  U Bugarskoj je prije ulaska u EU smijenjeno oko 1000 sudaca. Blago Bugarskoj! KOd nas bi trebalo maknuti Ustavni sud, DSV i gotovo sve suce. Treba promijeniti pravni okvir oko sudovanja u kojemu je sudac nedodirljiv i nema nikakvu odgovornost za svoje postupke, ma koliko oni bili u suprotnosti s moralnim i/ili pravnim normama.

  Meni je i danas žao što je Franjo Tuđman umro prije nego što je dospio u Haag u kojem je već postojala optužnica protiv njega. Žao mi je što kriminalno-genocidni HDZ nije završio skupa s MIloševićem i njegovom bagrom na suđenju za ratne zločine i genocid! Jedino tako bi pravda bila zadovoljena! Ovako ispada da su Franjo i njegovi gospodari života i smrti i "mali od kužine" poput Glavaša nekakve neupitne vertikale i "stupovi" države! Jebem ja tu državu kojoj u čijim temeljima stoje ubojice i zločinci najgore vrste!

  avatar

  03.12.2006. (12:01)    -   -   -   -  

 • anonimus

  E moj Peratovicu, ti fakat nemozes protiv sebe. Taman kad pomislim da su ti se u glavi zahvaljujuci agresivnoj terapiji ipak poslozili neki kotacici, gnarr ponovo zaplese tango...

  avatar

  03.12.2006. (21:32)    -   -   -   -  

 • Puppeter

  @bosnalijek - a da ti bolesni smrdljivi idiote napustis Hrvatsku, ako si kojim slucajem tu, a ako nisi, seri po svojoj smrdljivoj Bosni ! Tko si ti ? Obicni gnjojni ljudski izbljuvak i iscjedak koji se usudi komentirati i uopce spominjati ime Franje Tudjmana, majmune retardirani ! Da mi te je naci, idiote retardirani !!!

  avatar

  04.12.2006. (01:02)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...