Komentari

kenguur.blog.hr

Dodaj komentar (47)

Marketing


  • blebetusha

    Ajme usrane li teme :-)..Vjerovao ili ne,ja odrasla na poljskom wc-eu,i nisam imala strah od njega sve dok jednog dana susjed nije upao u njega:((,,Strka panika svi traze malog Saska,i nadje ga baba Sava slucajno,,zeni se prisralo.Kad je Sasko vidio babinu guzicetinu vrisnu,i tako je zavrsila saga o nestalom nam susjedu!! On i dan dana ima traumu,da li od poljskog wc-ea ili guze babe Save nikad nam nije rekao!!..EEEE..jadno musko:-))

    avatar

    02.12.2006. (09:15)    -   -   -   -  

  • plokmin

    A luđače jedan :-))..dosta godina sam kenjao u poljskom wc-u. Zamisli kako je kad zimi ideš sjesti na dasku a daska hladna. Imaš osjećaj da će ti pola kože ostati na dasci. Kad bi temperatura tijela ugrijala dasku onda je mogao krenuti proces. Nisam nikad ni pomišljao da bi nešto moglo izviriti i odgristi mi moje drage "stvari". Znalo se čitati stripove, novine pa je to sve trajalo, misli su bili negdje drugdje. Tukao sam se sa Blek Stenom ili Zagorom. Danas je neka druga literatura u ruci. A paranoja od wc-a vam je u obitelji, naredni naraštaji kenguura imati će taj osjećaj koji si imao kao dijete pa možda oni i realiziraju tvoju mladenačku ideju i WC postane ogroman hit u kinima. Sad idem dezinfecirati školjku sa naoštrenim nožem.

    avatar

    02.12.2006. (12:01)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    mene je straaaaah mrzim štakoreeeeeeeeeeee

    avatar

    02.12.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Otkad sam naučila čitati prije mnogo godina, WC je moje omiljeno mjesto za odmor i relaksaciju. Mislim da me ni onaj štakor s početka priče ne bi mogao bitno promijeniti. Samo vrlo kratko vrijeme prije čitalačke faze, negdje između treće i četvrte godine, počela sam se bojati da će neka zmija doplivati u onaj bazenčić s vodom na dnu školjke i gricnuti me za guzu. Nisam željela priznati da se bojim, pa sam krenula zaobilaznim putem i pitala mamu može li zmija ući kroz cijev do zahoda. Mama je shvatila o čemu se radi i rekla da ne može, i odmah se nadovezala s pričom kako je prije mnogo godina na logorovanju našla prekrasnu srebrnastu zmiju kojoj su ljudi iščupali zube i već je gotovo uginula kad ju je našla. Nahranila ju je mlijekom i nosila oko vrata kao ogrlicu. Jedino joj kolegice u šatoru nisu dale da je noću drži pored sebe, iako nije bila opasna. Nakon dva ili tri dana zmija je otišla. Odonda se ne bojim WC školjke, a nikad se nisam počela bojati zmija, mogu ih gledati i dirati, samo ako mi netko kaže da nije otrovna.
    Što se tiče poljskih WC-a, imam određena iskustva s njima, ne mogu reći da ih volim, ali nikad nisam pomislila na neku dlakavu ruku... Zato je mog muža u takvom zahodu ubo stršljen, au :(((
    Čovječe gdje si našao onu sliku s početka posta, fantastična je, rijetko se uspijem ovako nasmijati slici...
    Pozdrav! :)))))))))

    avatar

    02.12.2006. (15:29)    -   -   -   -  

  • kikicarodjkica

    I ja sam kao mala imala strah od wc-a!!! Ali ful isto kao i ti!!! I dan danas kada se nadjem u situaciji da mi je taj wc jedini izbor umirem..... Super što nisam jedina..

    avatar

    02.12.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok Kengurčiću...Ne mogu reći da sam se tako bojala WC-a kao i ti, ali činjenica jeste da mi nije baš bilo ugodno odlaziti na ta i takva mjesta...I to uglavnom zbog paukova. A što nas čeka u budućnosti? Možda ćemo se i ugodno iznenaditi. Tko zna kako će izgledati i funkcionirati takva mjesta. U vezi mog posta...Nadam se da si bio zadovoljen pogledima na dotične ženice, ha ha ha...Pozdrav...cmokkkk.

    avatar

    02.12.2006. (15:52)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........baš si munjen......ja itako najprije povućem vodu a onda dižem poklopac.........

    avatar

    02.12.2006. (16:18)    -   -   -   -  

  • katrida

    .......je mi taktika borbe protiv nemani.......

    avatar

    02.12.2006. (16:19)    -   -   -   -  

  • fields of gold

    Ahahahahaha.......Ajme Kengiiii...LoooooooL......ne znam kad sam se ovak cerekala pa makar i ovako u temperaturi kad nisam ni za šta.....ha ha ha!!!!
    Ja ću naravno sasvim mirno otići na wc a bome i nastaviti tamo čitati.....Ne znam zašto ali volim tam sjediti i listati časopise....Bilo je vrijeme kad sam nosila i laptop tamo...hehhhe...
    Tada imam mir na wc-u i baš mi je ok sjediti.....:o))))

    avatar

    02.12.2006. (16:23)    -   -   -   -  

  • fields of gold

    PS. Draži mi bio blog kad se moglo čitati kroz cijeli ekran.....Ne znam zašto ali ovaj mali prozorčić kod tebe mi prilično otežava čitanje.....Čmoka!

    avatar

    02.12.2006. (16:24)    -   -   -   -  

  • ceh

    baah diksam bio u vojsci na prezivljavanju smo ih jeli malo manje kad se samo sjetim da je bilo uhvatit veceg usput znas da ih u vijetnamu smatraju delikatesom pa su cak veoma skupi a sve je pocelo jel su imali problema s stakorima jeli im sve ovi popizdili i poceli jest stakore mislim ovo je istina ako ikad odes u vietnam mozes narucit u hotelu 3 zvjezdice stakora

    avatar

    02.12.2006. (18:18)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Nemam fobiju od wc-a, ali niti osobitu naklonost prema tom mjestu. Zahod ko zahod.
    ALI, jednom smo došli na more, u vikendicu koja nema kanalizaciju, već septičku (tako je na cijelom otoku). Tek smo došli s puta, ja trk na WC, obavim ono što imam, vratim se društvu. Iza mene ide buraz. Dolazi nakon par minuta blijed u licu. Pitamo ga što se dogodilo, a on će nama da je taman podigao dasku kako bi se pristojno popiškio, kad tamo, ispod daske, razbaškario se škorpion - kapitalac. Svi me zezaju da sam mogla dobiti ljubavni ugriz u debelo meso, no nisam se previše ustrtarila. Samo sam naučila da prije upotrebe, treba provjeriti ispod daske.
    ALI to nije sve. U istoj vikendici, nekoliko godina kasnije, probudi me neizdrživa potreba da odbauljam tamo gdje i car ide pješice. Ne paleći svjetlo (da se ne razbudim), olakšam mjehur, kad začujem odozdola nekakav krljanac. Bljuc, buć, grlj, grlj, greb, greb... Skočim kao gromom ošinuta, vrištim izbezumljeno, pale se svjetla, ulazi pojačanje, kad ono, iz školjke se bacika nesretni gušter koji je očito greškom skliznuo unutra. Bilo mi je žao jadne životinje, jer ova priča nije nimalo sretno završila (glede guštera). A ja, kao i žena iz priče, brzo i oprezno odrađujem posao u dotičnom WC-u.

    avatar

    02.12.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    uh...kao dijete imala sam strah...inace, ne bojim se miseva, ali se gadim, sva se stresem kad ih vidim...a poljske WC-e izbjegavam, kad god mogu (latrine)....pozdrav od vile sa Cengica....sto li te nema u mom kraju...:-))

    avatar

    02.12.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Ajme Kenguru dragi koji post.Sve dlake na tijelu su mi se nakostriješile:)Eto sad ni u WC više neću moći mirno:))UF...:)))

    avatar

    03.12.2006. (08:26)    -   -   -   -  

  • playera

    Pa... ni sretan put, ni dobro došla...
    Sram te bilo ;)

    avatar

    03.12.2006. (10:11)    -   -   -   -  

  • ljelja

    To mi je jedino mjesto gdje mogu uteć od buke i gužve:))) Sva sreća ne živim u velikom gradu. Kažu da u New Yorku na jednog stanovnika ostpada 5 štakora a broj žohara/gaštapana ... sam zaboravila. Pa sad juri za napretkom i u razvijene zemlje. A onaj bečki mora da se tovio još od Franje Josipa:)))

    avatar

    03.12.2006. (11:15)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    i ja imam fobiju od wc-a, al me muž uvjeril da se po plastičnim cijevima štakor nemre popest...pa mu ja vjerujem jer mi je tak lakše! ;)
    hahah da, aktovi, nema toga, uglavnom pejzaži...al ima i veselijih boja, klini na ovaj link veselije boje - akvareli brata mog

    avatar

    03.12.2006. (14:19)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Lijepu i ugodnu vecer ti zelim....pozdrav od vile sa Cengica, iz hladnog i sivog Sarajeva....:-)))

    avatar

    03.12.2006. (17:20)    -   -   -   -  

  • dipl. kucanica

    gledala sam dokumentarac na tu temu (a sto i ja svasta gledam).. i stakori su izlazili iz wc-skoljke i glizli ljude na spavanju.. jednoj je stakor odgrizao nos.. drugoj obraz.. i svi su se morali iseliti iz takvih stanova.. i nisu to bili stanovi u podrumima ili prizemljima.. i trudim se ne misliti na to i nadati se da se to nece dogoditi i meni iako mi prodje ponekad to kroz glavu dok se moja presvijetla guza spusta prema svome tronu..

    avatar

    03.12.2006. (18:11)    -   -   -   -  

  • BW

    auuuuuuuuuuu,......ali si mi dao straha, a ja na WC-u pišem pjesme, a sada ću to obaviti brzo i kratko....auuuuuu,što si me prestrašio....pozdrav tebi.

    avatar

    03.12.2006. (19:51)    -   -   -   -  

  • Pohotnica

    Super, stvarno super... sad ću svaki put gledat u wc prije neg sjednem... Baš krasno...
    A vidiš ne bi ni bilo loše da poškaklja neka dlakava ruka :)))

    avatar

    03.12.2006. (20:14)    -   -   -   -  

  • atlantida

    6 u jutro? Ak sam ja noćna ptica, ti si ranojutarnji tić i vjerojatno već spavaš:))))

    avatar

    03.12.2006. (22:23)    -   -   -   -  

  • hotmama

    e da, moji rodjaci u dalmatinskoj zagori nisu imali wc do kraja 80s. kad bi isla tamo kao djete strasno sam se bojala da ce me zmija ili kokos (da kokos) copiti. ali to o stakorima je strasno grozno, pa kolike su to cijevi da se stakor moze provuci?

    avatar

    04.12.2006. (06:34)    -   -   -   -  

  • jjedna

    kao dijete sam se jako bojala ići u wc uvijek je netko morao ići samnom,uglavnom sam se bojala vanjskih wc ali gle ja to brzo obavljam i ne kužim neke kako provode vrijeme u wc ,čitaju i rade kojekakve gluposti ....ali sad nakon ovog posta mi neće biti svejedno ići u wc,barem dok nezaboravim na ovog štakora....pozdrav

    avatar

    04.12.2006. (08:43)    -   -   -   -  

  • Euro

    hehe kod nas na poslu ima Nijemaca koji piju kavu sjedeci na WC skoljci,a jedan cak i sendvic jede....katastrofa..

    avatar

    04.12.2006. (09:33)    -   -   -   -  

učitavam...