Komentari

pretilacura.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • idesbeba

    Ajde glavu gori.... mlada si sve još stigneš....

    avatar

    02.12.2006. (01:50)    -   -   -   -  

  • Očajna

    Hey, vjeruj mi nisi jedina!!! Ali ja se ne dam jer sam si sama kriva, bila sam mršava, skoro anoreksična i znam kako je to predivan osjećaj, a sada sam utučena, depresivna, debela krava. No, odustati neću, opet sam na djeti, 7 dana na vodi, dalje voće i povrće, kreni i ti samnom. Napiši svoj mail, htjela bi se s tobom dopisivati!!! SVE ĆE BITI OK!!!

    avatar

    02.12.2006. (02:04)    -   -   -   -  

  • wishandhope

    ej, gledaj, nisi zbog toga manje vrijedna, netko bi se možda osjećao ok, ali ti očito ne, a onda se portudi, glavu gore i ustraj i onom šta želiš, bar malo, ALI SAMO ako ćeš tako biti sretnija, a do tada, posveti se nekim drugim stvarima, uživaj dušice

    pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    P.S. komentiraj me ;)

    avatar

    02.12.2006. (10:27)    -   -   -   -  

  • debeljuca_97.3

    hej, pa kakvo je sad to vrijeđanje??? nema vrijeđanja nikoga, a najmanje same sebe, dobro????? :) ajde na dijetu, ja od sutra :) opet ispočetka!! :)) ajde samnom! :)

    avatar

    02.12.2006. (13:28)    -   -   -   -  

  • SEXY MAMA

    ej dušice...znam kako ti je..mislim da to mogu slobodno reći...jos si tako mlada i cijeli svijet je pred tobom...ali nista od svega ako se sama ne zavolis i ne pokrenes...pa naravno i potrazi pomoc ako mislis da ce ti biti lakse...to je ok....mislim da bi ti trebala kao i ja prisiljavati se na to da se vise kreceš i da zdravije jedes...nece nama nista samo doci..jednostavno smo od onih osoba koje trebaju vise truda do svog cilja...(ali prvo idi kontroliraj hormone..posebno štitnjače)....i draga..kada ako ne sada ces izgledati odlicno...a jos si i lijepa...ma samo kreni...ako posustanes...neka... sto te briga...samo se vrati svome cilju...eto kao i ja...od mog pocetka ja imam dosta kila manje...i ne vraca se...i sve one face koje su te svakako zvale....ma boli te..nek pate kad te iduce ljeto budu gledali bez riječi....pusa i javi se ako ti bude tesko....mail mi je na blogu....;)

    avatar

    02.12.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • Tanja

    ma ne vverujem da je bas tako strasno kako govoris...pa te zene s kojima zivis imaju iste gene ko i ti....znaci uz puno truda..(kazem puno jer nije lako smrsaviti) i ti ces izgledati ko tvoja srestra!
    nju vec svi znaju da je takva(savrseno lijepa)...al zamisli kad se ti sredis? pa samo ces ti biti zanimljiva! kakva sestra? biti ce ti u sjeni :) i sama kazes da imas lijepo lice....pa sta cekas! svijet je tvoj! :)

    avatar

    02.12.2006. (16:33)    -   -   -   -  

  • holy

    a ne ne nee ne nećemo tako... nema pljuvat na sebe!!!! ja sam trenutno najveći kopneni sisavac pa što mi puca... neka... i neka i neka ne zvoni telefon, neće ni tako još dugo!!! e ima da se trgneš i za dva mjeseca ćemo vidit kakvi će komentari bit kad prošetaš svoju preslatku fačicu na 20 kg užem tijelu ;o) popadat će na guzicu od čuđenja mamicu im njihovu licemjernu... očemo se kladit?!?! ajde znam da ti to možeš ;o) RASTURI!!!!! kisssssss

    avatar

    02.12.2006. (17:49)    -   -   -   -  

  • Perfectly unperfect

    ok onaj dečko sa tuluma..humm..ma ko ga jebe nek ti bude motivacija, inspiracija, sve živo samo se nemoj ljutit nemoj jesti puno..samo nastavi i onda ćeš ti njemu jednog dana nudit pomoć da smršavi..stay strong..pozz =)

    avatar

    02.12.2006. (21:24)    -   -   -   -  

  • clockworkorange

    živcira me komentar od očajne da je ona bila skoro anoreksična i da se osjećala predivno!?!
    anoreksiče cure su mi odvratne. ODVRATNE. I to nije ništa divno i lijepo i poželjno...to je bolesno. bolest. i kad vidim one pro-ana stranice dođe mi da dignem hajku na te glupače.
    Znaš svoju idealnu težinu. Neka tvoj trud urodi plodom oko te kilaže..nikako se ne forsiraj ispod. Obje su krajnosti opasne. I pretilost i mršavost. I objema je riješenje u našim glavama.
    Znam sve o tome. To je moj život. Borim se sa kilama oduvijek. uvijek zbog krivih razloga. nikada zbog mene.
    i ne filozofiram. i ja sebi kažem svinjo jedna. teško je, fuckin' teško. i ne djelim savjete jer nemam rješenje ni za sebe.
    samo te molim da paziš da ne odeš preko granice.
    i mrzim ljude koji uletavaju poput ovog lika koji ti se obratio na tulumu. što sad ti moraš past u nesvjest jer te on počastio time da si lijepa ali da smašaviš. svinja je on.
    i nisi svinja, samo imaš problema koje češ riješiti.
    ima jedna cool majica na kojoj piše: ja sam debela ali ti si glup. a ja mogu smršaviti.
    ciao.

    avatar

    03.12.2006. (20:39)    -   -   -   -  

  • DiT

    Draga moja digni tu lijepu glavicu gore i korak po korak kreni prema ostvarenju svojih snova!Nitko ne kaze da je lako, ali kad se jednog dana pogledas u ogledalo sretna i zadovoljna znati ces da se svaka suza isplatila!Pusa

    avatar

    04.12.2006. (11:27)    -   -   -   -  

  • anabela

    ali imaš vrlo veliku inteligenciju

    avatar

    07.12.2006. (01:37)    -   -   -   -  

  • mad ketcha

    činjenica da se pitaš ZAŠTO i KAKO govori da si svjesna da problem postoji. Sigurna sam da postoji razlog zašto trpaš hranu u sebe.

    Meni je najgora pomisao kad izađem među ljude i da me svi gledaju i žale. Isto se znam pitati kada sam, zašto i zbog čega nakupila previše kila al posao mi neda da sjedim manje od 10h, da sam manje živčana i da nemam potrebu stalno nešto grickati...

    Nemoj se opterećivati izgledom već kreni raditi nešto što te zadovoljava i s vremenom ćeš sve nedostatke promijeniti jer mislim da je najvažnije da si sretna i da to pokazuješ drugima! Nije sve u izgledu jer ipak ono što se istinski cijeni jest ono što jesi! kiss

    avatar

    07.12.2006. (13:11)    -   -   -   -  

  • Perfectly unperfect

    vodeni dani nisu uspjeli u potpunosti jer sam se najela ko svinja u utorak al nisam htjela bljuvat, nek to bude u meni, to će mi bit grižnja savjesti da se ja uvijek moram nažderat!!!!!
    Al nema veze, srijedu sam bila na vodi, danas sam na vodi =) e a onaj čaj ti se baš zove čaj za pomoć pri mršavljenju imaš ga evo ti link da si pročitaš :Čaj za pomoć pri mršavljenju
    ajde nadam se da tebi ide bolje, šaljem cmoxu.. pozz :)

    avatar

    07.12.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • jedna jako tužna cura

    ej. čitala sam tvoj stari blog "debela cura" (nadam se da je tvoj, jer ću se inače osramotit:)) tj. slučajno sam naišla na njega. nisam mogla vjerovat koliko smo slične, u razmišljanjima, osjećajima, situaciji doma, situaciji u ljubavi, sestra manekenka... ma u svemu, baš svemu! kad sam ga čitala pukla sam i rasplakala se. do tog trenutka nisam bila svjesna kako se osjećam, što želim... ali dok sam to sve vidjela sažeto na papiru (isprintala sam si:)) jednostavno si nisam mogla pomoći..... jako sam ti zahvalna, jer sam tek sad, kad sam to pročitala ČVRSTO odlučila ići na dijetu. pogodila me je ta tvoja (moja) situacija i shvatila sam da mi ja krajnje vrijeme... evo samo sam ti to htjela reći. i da ako poželiš nekoga za razgovor, nekoga tko te u potpunosti razumije, da mi se javiš na jedna_jako_tuzna_cura@net.hr. drži se!! i još jednom da kažem da se nadam da je ono tvoj blog, ali ako nije možeš mi se svejedno javit ako ti se razgovara i savjetuje... pusa! sretno!

    avatar

    07.12.2006. (20:10)    -   -   -   -  

  • prince$$ zac

    kaj si ti napravila blog samo za dop??????!!!!!!!!!!

    avatar

    17.02.2008. (11:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...