Komentari

yoko.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • JOJ,MENI JOJ

    Josipe, u pravu si stvarno moram preispitati svoje poglede na svijet, da nisam bolestan ? naime u ova dva posljednja tvoja uvodnika nemogu nači primjedbe, i to me tako žalosti (šalim se), ili sam ja postao mekan i popustljiv ili si se ti znatno popravio, ovo što ću sada napisati opet mi nije drago, ali to je istina, mislim da si se ti (konačno) počeo malo više truditi, čak mislim da si počeo odvajati malo više vremena za svoje uvodnike i zato sve je manje primjedbi, samo tako nastavi i ti i mnogi tvoji blogeri ( stari-malo ih je ostalo-možda vratiš neke), i novi bit će puno zadovoljniji. A sada mala,vrlo mala primjedba na današnji uvodnik UZ EMOTIVNE MOGUČNOSTI SVAKAKO SI TREBAO SPOMENUTI I MATRIJALNE MOGUČNOSTI JER OSTVARENJE GOTOVO SVIH CILJEVA VEZANO JE I ZA MATRIJALNE MOGUČNOSTI (jer lakše je osvojiti ili prići djevojci ako imaš 10 kn za jednu ružu, nego sve to napraviti bez ruže (ili nedaj bože da za ružom posegneš u tuđi vrt)

    avatar

    01.12.2006. (18:46)    -   -   -   -  

  • lejla

    Kako mi je samo krivo što se ne mogu prepucavati s tobom, joj mene, joj, što moram priznati da ste u pravu ti i Josip, makar dečki ne znaju koje značenje ima jedna poklonjena ruža djevojci, da znaju puno bi lakše postigli neke ciljeve.
    U životu inače moramo imati ciljeve, bili oni veliki ili mali, ostvarivi ili manje ostvarivi, jer oni su pokretačka snaga našeg života. Ako imamo cilj ili ciljeve onda imamo i razloge da se budimo ujutro.
    Rekla sam da više neću komentirati, ali kaj mogu kad ste ova dva dana tak dobri da bi vam čovjek platil kavu iz čistog gušta.
    -----------------

    avatar

    02.12.2006. (12:02)    -   -   -   -  

  • JOJ,MENI JOJ

    .............da bi vam čovjek platil kavu iz čistog gušta..........e dragi blogeri to vam je "izuzetna okolnost" kad djevojka MORA platiti, a što se tiće poziva na kavu : "Što se čeka ili još bolje što te sprečava ?

    avatar

    02.12.2006. (12:41)    -   -   -   -  

  • yoko

    Pa valjda da je pozoveš? Što ti čekaš ;)
    Usput, ipak stojim iza toga da nije u redu da "gospodin" uvijek plaća, ipak to neke djevojke smatraju "pozivom na nešto više...". Pojasni "izuzetnu okolnost", baš me interesira! Po meni, plaćanje računa je stvar dogovora (naravno, ne govorimo o prvoj kavi, već o 5.-6.)

    avatar

    03.12.2006. (12:20)    -   -   -   -  

  • JOJ,MENI JOJ

    .......pozivom na nešto više.......i što je loše u tome ? pravo muškarca je da pita a pravo žene je da odbije,.........plačanje računa je stvar dogovora..........ne tako davno rješili smo i to pitanje , a što ako se nemožemo dogovoriti? onda odlučuje muškarac (po meni) iako postoji i mgučnost da nakon 50 ili 60 kave imamo zajedničku kasu pa je onda svejedno tko plača (tvojoj 5 ili 6 dodao sam samo jenu malu beznačajnu nulu) a "izuzetna okolnost" je namjera i želja Lejle da plati kavu dvojci "ovnova na brvi" koji ju povremeno dobro zabave.

    avatar

    04.12.2006. (05:56)    -   -   -   -  

  • yoko

    Kad se već tako razbacuješ nulama, ajd dodaj jednu malu beznačajnu na moju plaću... (naravno na završetak kunskog dijela cifre, a ne na početak)
    :-)

    avatar

    04.12.2006. (17:19)    -   -   -   -  

  • JOJ,MENI JOJ

    ........" prvi puta kada se zbog plaće budeš osječao loše NOGIRAJ POSLODAVCA........." nekak se nemogu sjetiti odakle mi ta ideja.......tak mi nekak dojde ko da sam to negdje pokupio...... jom,meni joj baš sam jadan, nemrem se zmisliti gdje.

    avatar

    04.12.2006. (19:54)    -   -   -   -  

  • yoko

    Blago nama ... :))

    avatar

    04.12.2006. (20:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...