Komentari

alabama.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • milo djete

    sad bi ti rekla da se razvedriš i to, al s druge strane ajmo rezat žile zajedno. jao ja kao da imam podvojenu ličnost tsssss

    avatar

    27.11.2006. (23:33)    -   -   -   -  

  • Skr-OzzY

    Pa ovaj, trebala bi poceti slusati Tschuschpajz(iliti Ko zmaj)!
    Sutra ce doci objasnjenje i ovog posta!

    avatar

    27.11.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  • yupidoo

    Totalno znam kako se osjecas. Vjerojatno zato sto se i ja tako osjecam i jer si i ti djelomicno razlog sto se tako osjecam. Jebeno cudan dan, ne znam sta da kazem. Osjecam se kao da mi je na lijevom ramenu sjedio mali andelak a na desnom mali vrag i onda su me svako malo vukli svaki na svoju stranu. Ono dobro ovo, lose ono, super ovo ubi boze ono. I tako cijeli dan. Mozda je takav dan. Mozda sutra bude sve zeleno. Ma nek bude i smede samo da ne bude jednu minutu jedno a drugu drugo. Iako nije ni to tak lose. Raznolikost i sve to. Al ono spava mi se...a nije ni ponoc!!!
    Ako zelis pricat ja cu te rado slusat. Ne tu. Ali nadam se da jos zelis ponekad. Bar ponekad

    avatar

    27.11.2006. (23:53)    -   -   -   -  

  • moonchild

    :) ja bi rado
    vrlo
    rado

    avatar

    28.11.2006. (00:34)    -   -   -   -  

  • Skr-OzzY

    "Bas je sugava situacija doma. Svi su nekak hladni. Cak ni cinjenica da sam dobila 5 iz 2 testa danas nije tolko pomogla (ok, nije kao da sam se eksli morala trudit za tu ocjenu, al..znaju li to moji roditelji? pa i ne bas."
    -- ovdje se sve jasno vidi, 5 kulja iz 2 testa! To potvrdjuje cinjenica da za to ne znaju njezini roditelji jer im nije rekla da ne bude u kazni kao sto sam ja zbog kemije bio! Sljedeci put ni ja necu reci, uh kako mrzim roditeljske sastanke!
    "Jednostavno. Neda mi se bit doma sada. Nisam za nista raspolozena. Vjezbala sam oko 3 sata - 3 uzaludna sata uzaludnosti, iako je cak i to preslaba rijec za potenciju korisnosti danasnjeg vjezbanja. Al nema veze. Mislim ima al ko me pita."
    -- Ovdje je kompliciranija situacija zato jer ne znamo ko ju pita, i ona zeli da nekim nasim 3-im culom to otkrijemo, a svi znamo da covjek ima 1 culo odnosno 2 cula ako ubrajamo u to 2 uha, culo dolazi od cuti, a cuti se moze samo s usima. I ona je sa svojim usima 3 sata uspjela slusati sto ona svira dok vjezba, ma svaka joj cast ;). Ostalo, nadam se, shvacate!
    "Da."
    -- cista nenegacija, to samo potvrdjuje ovo sto je napisala i ovo sto sam ja napisao!
    "Smusena sam. Zamisljena. Stalno. Mislim da znam razloge. (A oni jel znaju?) (Sto ti kaze glas u glavi?) Ne kaze nista. Mislim kaze. Al nije za javnost. Ne da nije za javnost nego je jednostavno glupo. To je to. E da."
    -- ovo sam gledao 3 sata i pokusao prevesti, jedino sto sam shvatio je to da je ona Smusena, Zamisljena, Stalno i da cuje neke zvukove u glavi koji joj ne govore nista, zapravo govore, ali ne za javnost(sexualne fantazije samo ne zeli priznati :D) i na kraju vidimo potvrdu svega - E da!
    "Pikaju me neke stvari. Jako. Pika pika. Jebiga."
    -- eh hm, stfu belj griz, ljiz, puj, gljrh, tarzan, to mi je sve proslo kroz glavu cim sam ugledao ovo. Sto li su to "neke stvari" ????????? omgwtf!
    "Evo slijedi jedna crtica Daniila Harmsa:

    ''Bio jednom jedan riđi čovjek koji nije imao oči ni uši. Nije imao ni kose pa je uvjetno da je bio riđi.
    Nije mogao govoriti jer nije imao usta. A nije imao ni ruke ni noge ni kičmu ni bilo kakve iznutrice. S obzirom da nemozemo znati tko je to, bolje da o njemu vise ne pricamo.''"
    -- Jel vi tu vidite ikakvu crticu? Ja ne, vidim tocku, navodnike, zarezrazna slova, ma vidim sve osim crtice!
    "Jelda? A ima i jedna pricica di opisuje kako zidovska djevojka siri noge i liejva mlijeko po spolnom organu, al bit cu tolko obzirna da tu vulgarnost ne stavim."
    -- to su one sexualne fantazije o kojima je ona pricala i htjela da otkrijemo, zapravo, nemoguce je to bilo otkriti prije negoli ovaj dio teksta ne procitas! Ali posto sam ja poseban, nadasve velik, popularan i volim sve koji vole mene(tu ubrajam i sebe) sam to otkrio prije negoli sam ovaj dio teksta procitao!
    "Pozdravljam se sa vama, za sada.

    Samo cu jedan tekst stavit. Da."
    -- tu se nema što pricati osim da je opet potvrdila sve ovo prije sa ovim da na kraju!

    Ako ste podlozni padu u nesvijest ili padu sa treceg kata molim vas nemojte procitati ovo sto sam napisao!

    avatar

    28.11.2006. (17:01)    -   -   -   -  

  • yupidoo

    Ma ne. Nemas pojma. Blage. Cijeli taj tekst zapravo je napisan zbog samo jednog dijela. To su uvod i rasplet oko onog dijela
    "Smusena sam. Zamisljena. Stalno. Mislim da znam razloge. (A oni jel znaju?) (Sto ti kaze glas u glavi?) Ne kaze nista. Mislim kaze. Al nije za javnost. Ne da nije za javnost nego je jednostavno glupo. To je to. E da."
    Sve ostalo samo vodi tome. A sto TO zapravo zeli reci? Pa vjerojatno ni ona ne zna ali ja znam sto kaze glas u glavi. Glas kaze: PITAJ PAUZU
    I sto pauza kaze? jel pauza kudi? I sad vi kazete: DA; PAUZA KUDI.
    A zasto pauza kudi?
    I tako cijeli sat...

    avatar

    28.11.2006. (19:51)    -   -   -   -  

  • Pearl

    :)
    Tekst.
    Da pa.
    komentar pik pik pik pik pik znas koji e
    bode

    avatar

    28.11.2006. (19:57)    -   -   -   -  

  • yupidoo

    M:Also nein ( citaj alzo neeeei) Elin, das pik pik macht!
    pik pik
    E: Also nein (citaj alzo nei) pik pik

    avatar

    30.11.2006. (22:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...