Komentari

sanjanjanja.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • sanjanjanja

    Ne, nije to malo samoljubivo zeleno čudovište. To samo ja provjeravam rade li sad konačno komentari.

    avatar

    27.11.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    aaaaa ne mogu vjerovat :D
    dala si broj telefona? pa po stilu pisanja bi reko da si normalna osoba ;)
    šalu na stranu, ne vozi brigu o tim pizdarijama. ti ljudi nemaju veze sa grin kardom, čak štoviše, možda su i na wanted listi američke vlade :)
    ako ne dobiješ vizu, bit će to isključivo zato jer je rijetki dobiju.
    i ženo, zaboga, nedaj broj telefona ni meni ako te pitam, a ne ga puštat po internetu :D

    avatar

    28.11.2006. (00:01)    -   -   -   -  

  • zivotni put

    Moram ti reci da se oni javljaju kao gamad i 7 godina kasnije. Prije 7 godna sam.... i ja poslala zelju i pismo da nemam novca da platim i sve ... i jos uvijek se javljaju...:(
    A sto se tice Ane... zelim joj mir tamo gdje je i neka se smijesi kao sto je to cinila u posljednjim danima zivota....
    tebi pozdravcek :)

    avatar

    28.11.2006. (20:59)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Znam da Green Card lutrija stvarno postoji, jedan poznanik je tako, iz zajebancije, dobio američansko državljanstvo ali ko zna šta si ti to kliknula. Mene je uvijek užasno zanimalo kako te prevare funkcioniraju - jednom sam čak upoznala ženu koja je radila kao sekretarica i prevoditeljica tipa koji je ozbiljno shvaćao one nigerijske spamove i odgovarao na svaki nadajući se da će zaraditi sto miljona nečega. Svaki put bi ostao bez (posuđene) love (da, bilo je više od jednom).
    Ana... baš mi je bilo teško kad sam pročitala vijest, a još mi je teže što znam nekoliko osoba u dvadesetima s leukemijom. Jedna od njih ima moju posvetu na blogu. Ali uvijek mi se nekako čini da naše (zapadno) društvo ima pogrešan odnos prema bolesti i smrti - cijelu stigmu oko toga upoznala sam kao klinka nažalost. Uvela bih poseban predmet u škole, možda čak i njih nekoliko. Jedan bi se bavio pokušajem da se smrt i bolest uključe u svakodnevicu - čudno je što toga nema, a to je valjda jedino iskustvo s kojim će se baš svi suočiti prije ili kasnije, a drugi odnosom prema različitim tipovima ”Drugosti” - prema osobama koje ne vide, ne čuju, imaju neki oblik autizma, osobe s invaliditetom i sve ostale stvari koje ”odstupaju od norme” i otežavaju svakodnevni život (prvenstveno zbog odnosa okoline). Znam da je za većinu terminalnih bolesnika sažaljenje gotovo pa i najgora stvar. Gore je onima koji ostaju bez Ane u svojoj svakodnevici. Odabirem pripisivati smisao stvarima koje su ”po prirodi” potpuno besmislene.

    avatar

    01.12.2006. (11:10)    -   -   -   -  

  • ZaraZna

    Bok, htjela sam ti odgovoriti još prije, ali nije mi dalo komentirat' zadnji post...

    Uglavnom, puno hvala na linkovima, isprobala sam kaj se moglo. InterTran bi trebalo kupit' pa instalirat', što trenutno nije opcija. Foxlingo sam si skinula i super je jer integrira sve moguće besplatne jezične aplicacije, ali za hrvatski ima samo jednu (čini mi se da je isto InterTran, ali nisam sigurna) koja mi se baš i ne čini nešto jer nije bila u stanju prevesti rečenicu "Idem u školu". Tak' da bude ipak kombinacija engleski-njemački, ali na to smo već navikli. :))

    Za Green Card lutriju ti ne znam, ali drugi tjedan mi dolazi frendica koja se udala u Texas, pa ću je pitat za njezino stručno mišljenje. Svejedno, razumijem te, i mene je koji put zasvrbjelo, i da sam imala vremena, možda bih se i ja upustila u kockanje. :)

    avatar

    01.12.2006. (16:52)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Mene drzalo jedno vrijeme, sad ne, kad vidim da radnickoj klasi daju samo dva tjedna godisnjeg.

    avatar

    01.12.2006. (21:39)    -   -   -   -  

  • stroke

    ćao bao...samo da te pozdravim ;)

    avatar

    04.12.2006. (19:47)    -   -   -   -  

  • Ti

    djetlic je bio na radu, koji je znao da ce ga prestati raditi za refurbished laptops vista

    avatar

    19.09.2009. (16:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...