Komentari

cvjetakmali.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • kikicarodjkica

    mmmm njušim li ja to kolegicu ili mi se čini? Za početak blog ti je fantastičan!!! Svaka čast! Leoness mi ga je preporučila! Trenutno sam u ispitima ali svakako ću ti se javiti sa pitanjima oko hibiskusa!!! A tko zna, ako se odlučim da diplomiram na cvijeću tražit ću i koji savijet više :)!!! Pusa i svrati malo do mene

    avatar

    04.12.2006. (18:31)    -   -   -   -  

  • leoness annika

    pozdrav od mene,pratim tvoj rad već duže vrijeme,imam oko 170 lončanica,pa je svaki savjet dobrodošao.Kod uređenja sobe sam gledala da barem biljke budu raspoređene po feng shui-u,pa je tako,sada vidim klorofit na idealnom mjestu,a ljubičice i ostali malo odstupaju(ljubičice na sjeveru, palma na jugu).Zašto dracena ne smije gdje se spava?

    avatar

    04.12.2006. (19:09)    -   -   -   -  

  • kikicarodjkica

    Draga leoness, one nesmiju spavati s tobom u sobi zbog toga što biljke trebaju mir i tišinu tjekom noći tako da se mogu dobro odmoriti i biti lijepe ujutro, a ti draga moja Leoness škripiš zubima po noći!!! :)))))))))))))))))))))) Voli te tvoja Kikica!!!

    avatar

    05.12.2006. (21:48)    -   -   -   -  

  • leoness annika

    :))))) ubit ću te!!!! kiki! sad mi je neugodno....joj kad te vidim...uplati osiguranje;)))

    avatar

    06.12.2006. (10:30)    -   -   -   -  

  • cvjetak

    @ sacher, iskreno i ja sam se sva smotala kad sam pokušala unjeti neke romjene po pravilima feng shua @ kiki i leones baš ste se raspričale... @ leones, jer ima oštre listove koji režu pozitivnu energiju pa se ne možeš u potpunosti odmoriti i opustiti.

    avatar

    06.12.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  • leoness

    Hvala,kao što sam rekla,imam jako puno cvijeća,pa ako želiš,mogu ti poslati slike,još ih nisam sve determinirala...slike možeš pogledati na http://bigblog.tportal.hr/leoness ili mi se javi na e-mail sunovrat.narcisa@gmail.com pa ću rado uslikati svo cvijeće....također na tportalu,na fotokliku imam album sa slikama cvijeća,pod autor napišeš leoness....

    avatar

    07.12.2006. (08:43)    -   -   -   -  

  • Boletus

    O tome o čemu pišeš na ovom postu vrlo malo znam. Ali tema je interesantna. Zašto u našoj kulturi i običajima nikada nisu posvećivali pažnju uporabe biljaka u interijeru. Pozdrav.

    avatar

    07.12.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    volim feng shui, volim cvijeće, zanimljivo! :))
    nego, htjela sam te pitati kaj da radim s čuvarkućom? dobro, vani je još toplo, ali ona se polako suši, sprema za zimu- ima li načina da mi i zimi ima listiće pune soka? Ili mora prezimit polusuha? Pesica zimi zna imat upalu uha, a ovo joj pomaže super i da si ukapat jer joj ne smrdi, ne peće i tak...

    avatar

    08.12.2006. (15:48)    -   -   -   -  

  • cvjetak

    @ zgbaba ako budu velike hladnoće smrznut će ako ćeš je zalijevati da bi imala sočne listiće, no možeš je unjeti negdje unutra (ako je u vazi, a ne u zemlji) i oskudno je zalijevati (malo, malo da ne bi zgnjilila) pa će imati sočne listove i bez problema prezimiti. Ako ti je vani zasađena u zemlji ili nekoj vazi koju ti nije zgodno unositi u zaklonjeni prostor, nemoj je zalijevati, a na proljeće si zapelcaj jednu (lako se prime) koju ćeš moći po zimiti držati u kući kao prvu pomoć za tvoju pesicu.

    avatar

    08.12.2006. (21:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...