Komentari

broduboci.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • ..da ti pamet stane

    aha....dobro rečeno..."Ma što se tu triba učit?" al treba se , treba...ujutro, dok sam putovala na posao pala mi je upravo ta ideja na pamet...žeim i ovo i ono, a koliko sam doista se potrudila oko toga, koliko sam učila da mogu se i nadati tomu što želim..dakle, ovoga puta u sličnom trenutku slično smo mislili...i ono o reakciji prema djetetu, što pišeš...derem se uglavnom na drage mi ljude..ispada da se više trudim oko neznanaca:(strašno

    avatar

    27.11.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • Andrija

    Super ti je blog...
    Nađi nekad vremena da odeš na moj blog.

    avatar

    27.11.2006. (12:57)    -   -   -   -  

  • suza

    Dragi brode, nemoj se naljutut ali mislim da te pere neki period ko kod nas zenskih pred "ono zensko". Nije to pms. Vec period brige, misljanja, promisljanja i ca bi bilo kad bi bilo........ samo da znas nije sve instant, ne bar kod mene, pogotovo ne njoki. I da znas bas mi se svidilo ono ca si spomenul:
    "Kako danas biti bolji ljubavnik, bolji muž, bolji roditelj, bolji čovik..."
    E, a kako?

    avatar

    27.11.2006. (13:46)    -   -   -   -  

  • big mama

    ...kada odvojimo vrijeme da se posvetimo sebi,to je čin ljubavi prema nama samima...tu ljubav onda možemo proširiti na našu obitelj i na svijet oko nas...tada nalazimo balans i unutarnju harmoniju koja zrači na sve oko nas...big mama

    avatar

    27.11.2006. (14:09)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Mnogo toga pred nas postavlja društvo - svu tu šumu informacija...a opet, sve ovisi najviše o nama. I mi smo dio toga društva. Koliko ćemo pustiti da nas samo nosi struja, a koliko ćemo se potruditi da zastanemo, odlučimo više vremena posvetiti dragim ljudima, stvarima koje nas vesele, obogaćuju, ispunjavaju - više od pitanja jesmo li gledali Borata ili Babela jer je to nešto o čemu svi trenutačno pričaju. Nikakav Borat ne može zamijeniti druženje s prijateljima. ;-) Maestro, odlično si to napisao :-)

    avatar

    27.11.2006. (19:08)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    @teta u pubertetu: Da, zanimljivo je to kako najgora naša lica pokazujemo prema osobama koje nam najviše znače...
    @Andrija: Hvala, doći ću...
    @podloga: Misliš da je tako ozbiljno!? Moraš me jednom pozvat na te tvoje njoke, može :-))
    @big mama: dobro zboriš, hvala ti :-))
    @big blue: Fala Bogu i Bigici, već sam se zabrinija, gledam nema puno komentara pa se pitam jesam li šta krivo napisa, nemam pojma... Hvala još jednom :-))

    avatar

    27.11.2006. (19:28)    -   -   -   -  

  • suza

    @brod u boci: sto se tice moga naslova, to ti je trenutna inspiracija ili bedastoca, a i valjda me malo zamatnato taj zutokljunac :). A sto se tice njoka, eh, delam in 2xtjedno jer se dragom blizi kraj godisnjeg, pa mu ispunjavam sve zelje i zeljice (specijalizirala sam se za slatki njoki od nutelle). Znas sta kopirati cu te pa cu na komentare umjesto tvojeg "plaćam piće za dobar komenta" staviti: "kuham slatke njoke po vasoj zelji za dobar komentar.
    Ugodna vecer

    avatar

    27.11.2006. (19:56)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    sve ste već rekli. samo pozdrav:-))

    avatar

    27.11.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  • o kosjenki i regoču

    sviđa mi se text. podsjeća na nekoga koga sam umalo i upoznala.
    pratit ću. :)

    avatar

    28.11.2006. (01:15)    -   -   -   -  

  • Chicago Chick

    slucajno sam naisla na tvoj blog, procitala post, bacila pogled na linkove i procitala sta ima novog kod Julliere, pa kod Slovenka, a onda kad sam se ponovo vratila na tvoj blog bila uvjerena da sam na svome jer imamo isti dizajn i inkove na neke iste blogove. gledam ko je siscijanka, odem do nje i vidim da nikad nisam tamo bila. a suncokreta - ni tamo. pa odakle mi onda oni na linkovima? i taman kad san zamalo pocela bestimat urednistvu i njihovim promjenama sve po spisku, skuzim da je problem u meni. ne, ne pijem alkohol veceras. i morat cu malo proradit na dizajnu i koncentraciji :) pozdrav! ne znam je li ti komentar dovoljno dobar da mi platis casu vina, ako ne - onda cu casu vode.

    avatar

    28.11.2006. (05:23)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    @suncokreta: je li pripreme teku po planu :-))
    @kosjenka: Dobrodošla na palubu :-))
    @atlantik: stvarno, ni meni nije jasno kako smo se to do sada "izbjegavali"....

    avatar

    28.11.2006. (07:48)    -   -   -   -  

  • zelimzivot

    Molimo pomoć.

    avatar

    28.11.2006. (09:05)    -   -   -   -  

  • katrida

    ...to je to, ja to zovem kavicom ljubavi- svako 2-3 miseca, kad umirem za malo topline i razumjevanja, kad mi treba napuniti baterije, ja sa svojom najstarijom prijateljicom odem na kavu.......bože dragi šta je lipo siditi sa mojom ivankom i piti kavicu.........a to ako sam nadrkana pa se slučajno istresem na dicu, čim mi izlete ružne riči i ja ih postanem svjesna odmah se izvinem i kažem da nisam ljuta na njih, nego sam ljuta radi tog i tog i izletilo mi je na njih.........a radi li sa tobon jedan stari momak od 46 godina i nosi očale...j. n.
    pozdravić brode

    avatar

    28.11.2006. (09:23)    -   -   -   -  

  • Obicne..

    "A godine prolaze sve brže i brže. I dok se malo osvrnemo oko sebe, ništa više nije isto." Za ovu sam popij pice. Lijepo lijepo...

    avatar

    28.11.2006. (09:35)    -   -   -   -  

  • Princeza ratnica

    Gledala sam tu emisiju s Rafom i ostalima... bila je odlična. Kako je sve prolazno... čovjek se zapita šta mu je važno, primarno, a šta je ono što mu se nameće kao takvo izvana. Dobar post! Pozdrav!

    avatar

    28.11.2006. (12:12)    -   -   -   -  

  • prijatelj

    Znanje u Hrvatskoj još nije ni blizu da bude in, a kada to dođe mnogi će out (naglavu i niza skale). Oni šta nediljom, ali i drugin danima redovito idu u crikvu su mi najviše zla nanili, a zašto, ne zna se. Da nebi puno drvija evo najkraće šta mogu kazat o prijateljima. Sretan je svaki čovjek koji ima puno prijatelja, a nesretan postaje kada spozna njihov točan broj.

    avatar

    28.11.2006. (14:54)    -   -   -   -  

  • grintavac

    Ja ti iman obicaj uvik nešto zapisat ako znan da će mi možda zatribat al ebiga zaboravin di san zapisa...a što se tiće pet minuta slave tu smo najjaći..a posli di smo što smo niko ih više nezan..tbf ima krasan stih..danas si najveća faca a sutra najveća štraca...a vrime nas nepovratno čuča i jedan je raka da u danasnje vrime judi neznaju više razgovarati već samo govoriti...

    avatar

    28.11.2006. (20:40)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    Slažem se sa projateljom, a šta se tiće plana i priprema sve ide svojim tokom. Svrati i udjeli savjet djeluješ kao čovjek sa iskustvom. :-))

    avatar

    28.11.2006. (20:55)    -   -   -   -  

  • prijatelj

    Evo i reportaže koju možete pogledati OVDJE

    avatar

    01.12.2006. (19:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...