Komentari

chiica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • 1000 lica

    he-he-he... ples je život... život je ples... ako se tako shvati :))
    za stross se slažem s tobom, ali iz pouzdanih izvora znam da se stvari kuhaju, i ako se ne bi reinkarnirao stross, bit ce druge zanimljive ponude :)))

    avatar

    27.11.2006. (15:07)    -   -   -   -  

  • chiica

    nadam se...

    avatar

    28.11.2006. (18:58)    -   -   -   -  

  • dijamantic

    Ah. a kaj da te velim. Mislim da bu ovo najduljnjiji komentarijum na celeme svetu. Nu, vid, naki kaki sem imal navadu zlefki ostavlati... joooj... sam se moram nadati da su s'e paradajzline na tebe zesipali jer pak ja nemrem paradajzline podnesti. Nesu mi baš nekaj... zajdu ti v sakud: med zube, v joko, i da ne govorim dalše, neje baš za čuti.
    Jem, pak sem sad zabil kaj sem ve štel reći. No, ovoga, da, to...
    ... neje ti, mala, plesanje život. Od tega se ne buš najela i punoga stomaka odala okolo. Nemreš tak. Pazi kaj te ne bu veter otpuval di buš stalno samo plesat išla. Delati treba, delati tak da ti se obrazi začrljene i pleća ti otpadnu. E... onda je to...
    ... mljgrc... grc... ajme! Pomagajte! Donesli su još paradajzlina!!! Aaaaa!

    (Tako ti je to kad samo besediš a niš ne delaš - krenu hitati ranu na tebe de bi ti zube začepili. E, kaj ti je selak... kad samo ranu i ima... i vina. Al z otem te ne bu gađal. To je sveto!)

    avatar

    28.11.2006. (19:57)    -   -   -   -  

  • unholy

    Zasto ja naknadno moram doznati za tvoj blog i to igrom slučaja?
    Moram priznati da nisi plava koliko izgledaš, imaš ti smisla za tipkanje (kopao sam zadnjih pola sata po tvojoj arhivi i čitao umotvorine).
    A sada ću te pratiti i molim te nemoj me (nas) razočarati. Tipkaj kao što plešeš. Neka tvoji prstići uježbavaju i otkrivaju nove pokrete i koreografije na tipkovnici.
    A do tada, do tipkanja............

    avatar

    05.12.2006. (18:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...