Komentari

rktkarizma.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Dvocvijet

    Zaista zanimljive slike.

    avatar

    26.11.2006. (23:46)    -   -   -   -  

  • Agape

    Bog te blagoslovio...imaš lijepi blog..... jedanput sam htjela komentirati nešto pametno (!!!!!) al nisam mogla..... naravno sad je već isparilo...... a kako mi se čini da se vidimo u nedjelju???? dobro.....možda ne vidimo al definitivno će mo biti na istom mjestu :)))) ostavljam ti pozdrav uz obilje Božjeg blagoslova!!!
    ovčica

    avatar

    27.11.2006. (12:59)    -   -   -   -  

  • king

    AKO DVOJICA OD VAS NA ZEMLJI JEDNODUŠNO ZIŠTU ŠTO MU DRAGO DAT ČE IM OTAC MOJ KOJI JE NA NEBESIMA JER GDJE SU DVOJICA ILI TROJICA SABRANA U MOJE IME TU SAM JA MEDU NJIMA

    mt 18 19 20

    avatar

    27.11.2006. (14:10)    -   -   -   -  

  • Agape

    evo javljam ti se ja jer sam te ja i komentirala pa pretpostavljam da mene trebaš (a što sam umišljena...) a pošto nas više piše na agapedm.blog.hr ne mogu biti sigurna! ako mi se želiš javiti osobno na našem blogu imaš e-mail adresu ( ja sam Barbara!!!!) pa slobodno... Bog te blagoslovio!!! OVČICA

    avatar

    27.11.2006. (14:34)    -   -   -   -  

  • ljubica

    Lijepe slike :) Kako smo s djecom išli na blagdan Svih svetih na groblje u predvečerje, kćer mi se bila oduševila..Stalno je uzvikivala: Kako je lijepo, vidi kako je lijepo.. Vaše me slike podsjetiše na taj dan :) Pozdrav i Božji blagoslov..

    avatar

    28.11.2006. (09:16)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas 2 2

    Ugodno me iznenadio ovaj napis na tvom blogu, kao da sam ga ja pisala:
    "Ne vjerujte zato što tako kaže neki stari spis,ne vjerujte ni zato što je takva vjera vašeg naroda,vjera kojoj su vas učili od djetinjstva; već o svakoj stvari dobro razmislite. I vidite li da je na dobro drugima, vjerujte u tu stvar, živite je i pomozite drugima da je žive."

    Ove mudre riječi dotakle su se mene osobno, jer je to način na koji ja živim.Ja sam Katoličke vjere, no došla sam do spoznaje da sve što je u crkvanim zakonima napisano nije ljudima na korist.Rekla bih kako neke stvari i nisu u redu prema ljudima. No, ja i dalje vjerujem...čvrsto vjerujem u Boga...ali na svoj način, a vrijeme pokazuje da On sve to vidi i da me vodi pravim putem, a jednog dana ću ga i susresti, onda kada moja duša otputuje k Njemu.

    avatar

    28.11.2006. (11:48)    -   -   -   -  

  • Blue Pearl

    i na Dušni dan je bilo isto.. dva dana kada na grobljima ima najviše živih..
    tih dana kao da se dva svijeta spoje..

    pozdrav i vama sugrađanine:)

    avatar

    28.11.2006. (14:28)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Ja o Svisvetima, kao danu kada grobovi izgledaju ovako, kako si ti to prekrasno naslikao, imam podijeljeno mišljenje. Često se osobu, dok je živa, baš ne gleda puno, s njom se ne ophodimo onako kako bi trebali, a kad umre onda grobom i na grobu demonstriramo nekakvu veliku privrženost. Puno je u tome farizejštine. Ja se na groblju u molitivi uvijek sjećam onih umrlih kojima se nezna grob i onih na čiji grob nitko, pa ni na Svisvete, ne zapali svijeću. Puno te i od srca pozdravljam. BB!

    avatar

    01.12.2006. (13:26)    -   -   -   -  

  • king

    ovo je moollitva

    dolazim uprisutnost isusa krista i potpuno se njemu podlažem na sebe oblačim svu opremu božiju da se mogu oduprijeti davolskim lukavstvima stoječi čvrsto u ime ime isusa kris pećatim ovo mjesto u krvi isusa krisa umlog iraspetog dodi duše istne mira ljubavi mir vama don brako po ovom će svi znati da ste moji učenici ako se budete ljubili primi obilllje božijeg bl i darova duha sv mir vama

    avatar

    01.12.2006. (14:15)    -   -   -   -  

  • king

    mir vama don branko

    avatar

    03.01.2007. (19:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...