Komentari

lavidatermina.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Milica Šamšalović

    Hehe... Joint tu i tamo te neće ubiti... :)
    Kriminalka, a svašta... Zbilja si bila u zanimljivoj situaciji... :)

    avatar

    26.11.2006. (14:59)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    haha draga moja vidim ja da je tebi zanimljivo haha
    ma totalno si spaljena, ovo si genijalno napisala :) haha ali fakat bi i mene bilo malo trta u sličnoj situaciji, no srećom sve je prošlo dobro...haha ma trebala si odmah čim si dobila joint popušit ga i točka :)))) čuvaj se draga :))

    avatar

    26.11.2006. (18:05)    -   -   -   -  

  • aibreann

    hehe, nisi ništa loše učinila, mislim da puno država jako pretjeruje s tim rigoroznim zakonima o drogama! doduše nisam nikad zapalila joint, imala sam 1000 puta priliku (osobito kad sam bila u Barceloni prošle i ove godine, ma znaš i sama kako je u Španjolskoj, tamo svi odreda puše) ali nekako to nije za mene, ne trebaju mi dodatni stimulansi i supstance (jako rijetko i pijem alkohol), ali sam totalno za legalizaciju tzv. "lakih droga". ovi naši kreteni u Hrvatskoj sad misle još postrožiti kazneni zakon o drogama tako da će se heroin i hašiš ili marihuana tretirati jednako, za sve iznad jednog grama osoba koju zateknu s "većom količinom droge" moći će dobiti godinu dana zatvora. užas, samo će postići kontraefekt! kao i onaj naš hrvatski zakon o 0.0 promila, neki dan su u novinama priznali da nije donio ništa dobro, dapače broj prometnih nesreća uzrokovanih alkoholom je čak i porastao za 10%!!!

    avatar

    27.11.2006. (12:23)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok draga....da su bar svi kriminalci takvi kao što si ti, ha ha...određene i "nepotrebne" zabrane često čine negativne rezultate...što i sama znaš kao i mnogi drugi. Nažalost, nekako se određuju pravila prema manjini...a zbog čega? Zna se. Istina, dosta sam ovih dana zauzeta kako sa svojim dragim ali ujedno i sa mnogim problemima, nažalost. No, u nadi je spas, bar se nadam. Laka ti noć draga...cmokkkk.

    avatar

    27.11.2006. (20:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...