Komentari

queenfrommars.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • lazy daysleeper

    Samo hrabro naprijed. Što je više gorko sada, toliko će biti slađe kasnije.

    avatar

    26.11.2006. (15:23)    -   -   -   -  

  • urban_princess

    malena, meni je jako drago vidjeti te mnogo sretniju i zadovoljniju nego prije nekoliko tjedana. vidiš da prolazi - polako ali sigurno. a pitanja koja ti se javljaju još će te neko vrijeme opterećivati i mučiti, još ćeš neko vrijeme tražiti njega u masi drugih ljudi, ali i to će nestati. i to već onoga trenutka kada dozvoliš nekome drugome da ti se predstavi, da ti se pokaže, da te osvoji. znam, ne još, ali doći će. vjerujem da pravu ljubav trebaš tek doživjeti. jer ti po mome mišljenju zaslužuješ mnogo više nego što si do sada dobivala.

    avatar

    26.11.2006. (15:42)    -   -   -   -  

  • aibreann

    drago mi je što stvari idu na bolje... :))) trebat će još vremena da iščezne posve iz tvog srca i misli, ali okružiti se frendicama i izaći s njima, pritom pogledati kojeg slatkog dečka je najbolji lijek, barem po meni. sve će s vremenom sjesti na svoje mjesto. kiss...

    avatar

    26.11.2006. (17:33)    -   -   -   -  

  • Pohotnica

    Ako s njim ne ide, onda ne ide i neće ići... Možda sam malo okrutna, al eto... Vjeruj mi, ima njih još i mora negdje postojati netko tko će te voljeti i puno duže. Zaslužuješ to, jer svi zaslužuju na neki način :)

    avatar

    26.11.2006. (21:22)    -   -   -   -  

  • chokolada

    Nije istina da ako nekog više voliš to brže prođe..... ako brže prođe znači da ljubav ipak nije bila jaka s jedne, ili s obje strane...... Nikada se ne vraćaj korak unazad.... ne opraštaj nekome tko te ponizio i to toliko da ne znaš šta više osjećaš prema njemu..... nema smisla patiti za nekim tko te ne želi ili ne zna pokazati da te želi..... nitko nije vrijedan tvojih suza, a onaj koji jest nikada te neće rasplakati..... mislim, glupo mi je pisati ti sve ovo, jer pojma nemam o čemu se radi, iako mogu zaključiti da nije ok, ali pišem ti ono čega se ja držim i čega bi se sve cure (i dečki) trebali držati............ ja obično žalim dan-dva, ali kad vidim da nema smisla.... okrenem se i..... odlučim još više nego prije biti sretna.... pozdrav! :))

    avatar

    26.11.2006. (23:17)    -   -   -   -  

  • 4pištolja

    da, da... ma pun je svijet ljudi koji zaslužuju da ih voliš i onih koji će tebe voljeti kako zaslužuješ. nije lako zaboraviti, nikad neće biti, ali treba ići dalje i prošlost ostaviti tamo gdje joj je mjesto. u prošlosti! kiss

    avatar

    27.11.2006. (09:08)    -   -   -   -  

  • chokolada

    Voljela sam 2 puta u životu.... jednom prije 5 godina, i jednom sada.... još uvijek volim tu osobu, obožavam! Ali da mi nešto loše napravi... ne znam kako, ali prestala bi ga voljeti ili barem to pokazivati.... ali istinu si rekla, za to treba vremena..... pozdrav! :))

    avatar

    27.11.2006. (09:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...