Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • x-tructor

    Čestitke svim osvajačima medalja, pa i onima koji ih nisu osvojili ali su se trudili i časno borili za svoju reprezentaciju.
    Ovo sa Karamatićkom je samo još jedan prilog za dosje antologijskih gluposti koje se dese kod nas, pa i u reprezentaciji nemože biti drugačije. Naravno preko toga će se preći kao da nije bilo ništa, pa trener joj je nitko drugi nego legendarni Roša, antologijski sudac, često spominjan i na ovom blogu, a osim toga i podpredsjednik saveza. Jebi ga, omaklo joj se 2 kg, a nije ni važno ionako bi izgubila od ruskinje, pa čemu još da pazi na kilažu a i bronca je u džepu. Ako bude pravde nebi ju tribala ni dobiti kao diskvalificirana, jer ju na ovaj način ninje ni zaslužila.

    avatar

    25.11.2006. (12:02)    -   -   -   -  

  • Lot333

    Provjereno - ništa od medalje - jednostavno je isključena iz natjecanja prije svoje prve borbe. Ništa nije osvojila, samo je došla i nije mogla pristupiti natjecanju. Da se je borila, pa izgubila - e to je već nešto drugo. Ovako, žao mi je - ništa od medalje.

    avatar

    25.11.2006. (13:45)    -   -   -   -  

  • riječanka

    Najprije čestitke svim sudionicima , bez obzira na rezultat.
    Uvijek te veseli kad prepoznaš nekoga iz svoje sredine.
    Malo me iznenadila borba Nikole Božića, te si postavljam pitanja, ako je prva runda prošla u prednosti za Božića, što se desilo u sljedeće dvije runde. Da li bi uz pristustnost svog trenera dobio dodatnu motivaciju, osvojio bolji rezultat, što vjerujem da i bi , jer Božić je dobro pripremljen i on to može.
    Ujedno bi postavila pitanje, treneru reprezentaciji, ako mi moze odgovoriti...kakvi su izgledi Božića u daljnoj budućnosti, odnosno po njegovoj ocjeni da li Božić ima talenta za daljnje napredovanje.

    avatar

    25.11.2006. (20:25)    -   -   -   -  

  • pras

    Ma ja ću ti odgovoriti a vjerujem da bi ti i Leo napisao isti odgovor.
    Božić je izvanredan borac i njega tek očekuju veliki rezultati,ovo mu je prvo veliko prvenstvo i jako veliko iskustvo koje će on sigurno znati kapitalizirati.
    da je Igor bio sa njim sigurno bi to pozitivno utjecalo na božića i dalo mu dodatnu sigurnost zato me i čudi da Igor nije išao u makedoniju jer koliko ja znam večina trenera je išla sa svojim borcima i zajedno sa izbornikom su bili u kutu svojim borcima šta je jako dobra praksa saveza, ali prva borba pa odma na rusa.....bilo bi teško i sa Igorom u kutu, možda da je prvo imao meč dva sa malo "lakšim" protivnicima pa da se zalaufao..ali "ki bi da bi" šta je tu je , jedno veliko iskustvo,mlad je i siguran sam da može jako jako puno....

    avatar

    26.11.2006. (10:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...